Velezov dres ide samo na cisto tijeloAlemC85 je napisao/la:nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku...

Velezov dres ide samo na cisto tijeloAlemC85 je napisao/la:nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku...
naravno....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velezov dres ide samo na cisto tijeloAlemC85 je napisao/la:nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku...
Zar neko cita taj seljacki portalvm22 je napisao/la:Ovu stvar oko Rajovića je objavio BljesakČisti pokušaj narušavanja atmosfere, da se unese nemir među navijače, a tako i na igrače. Nakon jučerašnje pobjede i fantastične atmosfere, najmanje nam trebaju ove gluposti.
Meni se momak svidja. Borben i tehnicki je dobar. Mislim da je vecinu raje zadovoljio.LG97DM je napisao/la:Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Vidis mi po potpisu za kog navijam, a Jusufbasic je otamo dosao kod vasPirke je napisao/la:Meni se momak svidja. Borben i tehnicki je dobar. Mislim da je vecinu raje zadovoljio.LG97DM je napisao/la:Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Zakaj pitas?
Nisam vidio na mobitelu. xDLG97DM je napisao/la:Vidis mi po potpisu za kog navijam, a Jusufbasic je otamo dosao kod vasPirke je napisao/la:Meni se momak svidja. Borben i tehnicki je dobar. Mislim da je vecinu raje zadovoljio.LG97DM je napisao/la:Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Zakaj pitas?Vidim uvode ga s klupe zadnjih par utakmica pa cudno mi to malo.
@Benjo - Rama doktor bio i ostao.
Pa iskreno govoreći meni baš i nije toliko nejasno zašto Jusufbašić sjedi na klupi. Da ne filozofiram, ono što sam ga vidio.....malo mi je spor... **** ga, nekako sam ga drugačije zamišljao.....zizu1991 je napisao/la:@LG, neka " viša " politika ako vjeruješ. Niti nama nije jasno zašto Jusuf sjedi na klupi. On i Dino Hajdarović trebaju igrati od početka, to je definitivno.
Vidit cemo u subotu. Ne budi tako samouvjeren nakon pobjede nad drugoligasemsocrates je napisao/la:eh,rodjeni....valja vam podijeliti megdan s nama,ja mislim da bi i vi bili zadovoljni kao i mi da vam zabijemo pola od ove porcije sto su je popili ovi nesretnici u kupu danas...
zato sam rekao,pola porcije....pasa moj solidni,ocito nisi prepoznao pjesnicku alegoriju...ne'a veze...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidit cemo u subotu. Ne budi tako samouvjeren nakon pobjede nad drugoligasemsocrates je napisao/la:eh,rodjeni....valja vam podijeliti megdan s nama,ja mislim da bi i vi bili zadovoljni kao i mi da vam zabijemo pola od ove porcije sto su je popili ovi nesretnici u kupu danas...
Ma nema Ivana Brlic Mazuranic bi ti pozavidilasocrates je napisao/la:zato sam rekao,pola porcije....pasa moj solidni,ocito nisi prepoznao pjesnicku alegoriju...ne'a veze...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidit cemo u subotu. Ne budi tako samouvjeren nakon pobjede nad drugoligasemsocrates je napisao/la:eh,rodjeni....valja vam podijeliti megdan s nama,ja mislim da bi i vi bili zadovoljni kao i mi da vam zabijemo pola od ove porcije sto su je popili ovi nesretnici u kupu danas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.