Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Husjenovic je igrac koji nema tacno definisanu poziciji jer je igrac koji jos uvjek i ako ima 25 godina nije konstatno igrao na nekom visem nivou fudbal.Tako da je normalno da ga treneri setaju.I ako je bio u inostranstvu nije igrao u nasoj ligi je bio ofanzivni veznjak ali on je u sarajevu bio sam citav vezni red.Jos uvjek ce se on trazit,dok se negdje ne ustali il idok ga rtener negdje ne ustali.Do sad nije impresionirao ,a bice prilike.Ali sumnjam da ce nadmasiti ono sto je ibricic uradio u Hnl-u
- Blaszczykowski
- Kontakt:
mario pašalić. roditelji su mu iz okolice tomislavgrada. dečko sa 18 rastura, a očito je i jak u glavi (vratio se nakon teške bolesti, odbio lovu i serie a jer želi normalan razvoj).
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
14.09.13
SC YF Juventus Zürich - 2:4 - BSC Young Boys
Haris Tabakovic gol
SC YF Juventus Zürich - 2:4 - BSC Young Boys
Haris Tabakovic gol

Jeli iko gledao ovog Tabakovica, vidim zabijao je i za U21 Švicarske. Moramo brzo djelovati!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jos Kolasinca dovesti i onda mislim da bi trebali prestati gledati u inostranstvo vec poceti forsirati igrace iz domace lige.
calcio je napisao/la:Jos Kolasinca dovesti i onda mislim da bi trebali prestati gledati u inostranstvo vec poceti forsirati igrace iz domace lige.
Koji su ti igraci ?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kvesic i Zolotic na primjer. Kvesic je vec bio pozvan ali se povrijedio. Zolotic je slomio nogu, ako se vrati i bude igrao kao ranije mislim da i on ima potencija za reprezentaciju. Ima tu jos igraca sigurno koje vrijedi pratiti.PerryFred je napisao/la:calcio je napisao/la:Jos Kolasinca dovesti i onda mislim da bi trebali prestati gledati u inostranstvo vec poceti forsirati igrace iz domace lige.
Koji su ti igraci ?
Slazem se,ma da ce uvijek iskakati neko iz djaspore. Medjutim,po meni i u nasoj ligi ima kapaciteta,kakva god da je. Ima momaka koje treba pratiti,ovo je neko moje vidjenje:
Dupovac
Zolotic
Kvesic
Hodzic
Grahovac
Duljevic
Mesanovic
Bilbija
Zakaric
Arezina
Ne kazem da ih treba odmah zvati niti ista slicno,medjutim s vremena na vrijeme uputiti poziv da se zna da se racuna na igrace iz PLBIH. Vecina njih su mladi reprezentativci,medjutim vodim se Zahirovicevim primjerom.
Dupovac
Zolotic
Kvesic
Hodzic
Grahovac
Duljevic
Mesanovic
Bilbija
Zakaric
Arezina
Ne kazem da ih treba odmah zvati niti ista slicno,medjutim s vremena na vrijeme uputiti poziv da se zna da se racuna na igrace iz PLBIH. Vecina njih su mladi reprezentativci,medjutim vodim se Zahirovicevim primjerom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mnogi od ovih igrača bi se pokazali ako ne dobro , makar solidno, u ekipi gdje uz sebe imaju Džeku , Spahića , Pjanića , tako da ne bi bilo loše gurati neke mlade igrače tipa Duljević , za kojeg mislim da je jedan od najboljih u ligi 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba naci kakvog ekstra menadzera svim ovim nasim talentima i izgurati ih u inostranstvo jer je to jedini nacin da momci napreduju. U nasim klubovima ce doci do neke granice napretka, ali to nece biti dovoljno ni za puno slabije selekcije od nase.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ma kakve haveru menadzere? Zbog njih je i previse "talenata" ispastalo.Omerbavarac je napisao/la:Treba naci kakvog ekstra menadzera svim ovim nasim talentima i izgurati ih u inostranstvo jer je to jedini nacin da momci napreduju. U nasim klubovima ce doci do neke granice napretka, ali to nece biti dovoljno ni za puno slabije selekcije od nase.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao sto rekoh menadzera, ekstra menadzera, jedno lice a ne vise njih. Sto se mene tice ja bih sad potpisao da Mamic svima bude zastupnik.InatSilanBosanski je napisao/la:
Ma kakve haveru menadzere? Zbog njih je i previse "talenata" ispastalo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Dobro menadzera, ali extra menadzera moras trazit sa strane jer takvih je kod nas slabo, i potrebne su extra pare a kako gledam i extra bi nas zajeb'oOmerbavarac je napisao/la:Kao sto rekoh menadzera, ekstra menadzera, jedno lice a ne vise njih. Sto se mene tice ja bih sad potpisao da Mamic svima bude zastupnik.InatSilanBosanski je napisao/la:

E vidiš to je upravo pogresan pristup.Menadzeri napune glavu djeci,uvjeri ih da su novi Dzeko i sta biva?nearfirmisan igrac ode vani,tamo se izgube,propadnu i onda vrate se u nasu ligu ili se vucaju po kojekakvim Azerbejdžanima,Gruzijama i ostalim fudbalskim velesilama.Garantujem ti da je recimo Alen Skoro ostao jos godinu ili dvije u Sarajevu,a ne odmah poletio u Marsej,da bi napravio mnogo bolju i vecu karijeru,slicno je i sa malim Durakom koji je prerano iz Zelje otisao u Freiburg,pa mali Djip podigao se bio trazila ga Sampdoria,a sad eno grije klupu i Visockoj Bosni.Garantujem ti da ce mali Zolotic,Bajic napraviti puno bolje karijere,nego ovi gore pomenuti,jer ce iz nase lige otici kao vec afirmisani igrati i bice im se lakse prilagoditi na jači tempo kakav se igra u Europi nego ovima.Dzeku nemojte racunati,on je svakako fenomen,jedan od milion.Omerbavarac je napisao/la:Kao sto rekoh menadzera, ekstra menadzera, jedno lice a ne vise njih. Sto se mene tice ja bih sad potpisao da Mamic svima bude zastupnik.InatSilanBosanski je napisao/la:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja bi tu jos dodao mladog Duljevica, koji je sigurno kvalitet i sigurno ce, ako bude pametan daleko dogurat.TMovac je napisao/la:Garantujem ti da ce mali Zolotic,Bajic napraviti puno bolje karijere,nego ovi gore pomenuti,jer ce iz nase lige otici kao vec afirmisani igrati i bice im se lakse prilagoditi na jači tempo kakav se igra u Europi nego ovima.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/nino- ... 28437.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrao je maloprije na ovom turniru u19 protiv Sitija.
Mozda materijal za Vlade.
Igrao je maloprije na ovom turniru u19 protiv Sitija.
Mozda materijal za Vlade.
Poznajem ovog momka lično. Veležovo dijete. Posjeduje fizičke karakteristike koje treba da ima svaki moderni bek. Brzinu, jaku staminu, dobar šut. Međutim, tek je otišao " preko grane ", treba ga pustiti da vidimo šta će da bude od njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja neznam zasto ste ti Goalgetter i jos neki tako skepicni! Pa vi sve mrzite! Kazez za Atajica da nema pojma a vidio si ga na krilu gdje je dobro odigrao prvo polovrijeme protiv Madjara, mozda je i bio najbolji! Nazalost promasio je 2 izgledne sanse... Ali ako pogledas koliko je radio u defenzivi nije ni cudo! Vlado jednostavno zavarava vas koji neznate toliko o fudbalu. Postavi igraca na pogresnu poziciju, posto nemoze dobiti nista ekonomski od njega!
Vlado je taj koji je kriv za sve! Ama bas sve!
Zao mi je sto jos uvijek se uzimaju pare i za poziv i za minutazu!...
Vlado je taj koji je kriv za sve! Ama bas sve!
Zao mi je sto jos uvijek se uzimaju pare i za poziv i za minutazu!...
Goalgetter je napisao/la:Kao sto kazes jarane, jos je to sve tanko. Neozbiljno ti je zvati igraca koji provede citavo vrijeme na klupi u timu, ili igra u nizem rangu.hroni je napisao/la: ima brate onaj iz Herculesa,,,al garant je u rangu Atajica,,nije to jos uvijek nivo za nase reprezentacije,,iako trenutno na klupi sjede i mnogo gori
Atajic i Hadzic iz Herculesa se namecu kao opcije u buducnosti, ali da ti bas ta dvojica mogu biti od neke koristi za Brazil, to ne vjerujem.
Pa o tome i govorim. Sa dva napadaca nece ici da odemo u Brazil, na to sam mislio. Jer ukoliko budemo imali taj peh (a mi Bosanci toga na pretek imamo), mogu se obojica ne daj boze povrijediti, ili jedan, pa nemas alternative sa klupe koji ce ga mjenjati. Pape ce onda fino Misketa ili Ibricica u napad staviti poznavajuci njega.gost je napisao/la:A što neće ići ? Pa jedini razlog zašto igraju i Džeko i Vedo je njihov neupitni kvalitet. Nije zar da misliš da Mahmutović ili bilo ko drugi ima šansu da zaigra (osim ako se baš obojica ne povrijede, onda smo svakako **** mačka)
I krv svoju za Bosnu moju!
Trenutno korisnika/ca: torbica, worchester, xinxee, Zglavkar i 47 gostiju.