Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la NoName » 13 sep 2013, 20:41

juznjak> je napisao/la:Elche da igra u HNL-u svake sezone bi osvajao titulu sa 40 bodova prednosti u odnosu na Dinamo .Kakva su to poredjenja :roll: Mnogo je jaca konkurencija Stevanovicu u Elcheu nego Husjenovicu u Dinamu .
Dobro se sjecam kad si tvrdio da bi sampionski Wolfsburg ispao iz Primere ili da bi tada Majorka bila prvak u Njemackoj. A onda Wolsburg naleti na Villareal... Precjenjujes brate Primeru, 4-5 ekipa jesu jake, neke i prejake ali ove ostalo sve je to tanko.

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2013, 18:35

Nadam se da cemo ga vidjeti večeras u postavi.
Inače,Elche igra u 20:00.
Keep walking.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2013, 19:08

Ako je tačno ovo što piše Marca, nema ga ni večeras u sastavu :roll:

http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... 4/elc_vad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 sep 2013, 19:18

legenda reala je napisao/la:Ako je tačno ovo što piše Marca, nema ga ni večeras u sastavu :roll:

http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... 4/elc_vad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne kontam zasto. Da nije do papira nekih? Zar ne postoji jedan jedini novinar u BiH koji bi mogao nazvati ovog momka i fino popricati sa njim i pitati sta se desava.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 sep 2013, 19:23

soccerfan je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ako je tačno ovo što piše Marca, nema ga ni večeras u sastavu :roll:

Ne kontam zasto. Da nije do papira nekih? Zar ne postoji jedan jedini novinar u BiH koji bi mogao nazvati ovog momka i fino popricati sa njim i pitati sta se desava.
Povreda sigurno nije. Ja sumnjam da nije zadovoljio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 sep 2013, 19:25

soccerfan je napisao/la:

Novinar? Hahahaha
To ne postoji kod nas,to su obicni diletanti koji kad treba izmisljati sukobe u reprezentaciji tu su prvi......
Sta ce ga zvati koji klinac,momak im je 10 dana boravio pred nosom u Sa i Ze,mogli su ga lako pitati da ih je zanimalo.Danas u havazu citam za Lulica,kaze delegat u Laciju igra lijevo krilo sto nikad nije igrao u reprezentaciji,kraj price o sportskom novinarstvu u BIH....
Njima je expres maksimalan domet kad je novinarstvo u pitanju.....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 sep 2013, 19:28

+ 1 @Denzi , stvarno nevjerovanto da ga niko to nije pitao... A opet ne kontam sta se desava igrao je sve pripremne tekme i to u prvih 11 ne kontam ne bi ga dzaba pustili 5 tekmi da igra i vise a da ne zadovoljava garant bi ga i na klupu malo... Steta jbg , nema potrebe raspravljat da je izet trenutno daleko ispred njega. Nadam se da nece samo bit povratak u srbiju jer bi to ujedno i znacilo kraj za njega vjerovatno nesto slicno huseinovicu. Al ne mogu da skontam kako ga nema ni na klupi zaista porazavajuce...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 sep 2013, 19:36

Denizmare je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:

Novinar? Hahahaha
To ne postoji kod nas,to su obicni diletanti koji kad treba izmisljati sukobe u reprezentaciji tu su prvi......
Sta ce ga zvati koji klinac,momak im je 10 dana boravio pred nosom u Sa i Ze,mogli su ga lako pitati da ih je zanimalo.Danas u havazu citam za Lulica,kaze delegat u Laciju igra lijevo krilo sto nikad nije igrao u reprezentaciji,kraj price o sportskom novinarstvu u BIH....
Njima je expres maksimalan domet kad je novinarstvo u pitanju.....
I to sto kazes. Ali brate ne moras biti ni mega giga novinar da pitas ej pa sta se desava? Jel sve ok u klubu? Al to nasim "pametnjakovicima" ocito nije palo na pamet. Njima je bilo bitnije da saznaju sto li to Boze mili Dzeko kasn i na pripreme i kako da od muhe naprave medvjeda na relaciji Dzeko-Izet. Eh tugo tugo. :(

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2013, 19:37

Opet ga nema ni na klupi... WTF :roll:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 sep 2013, 19:38

Goalgetter je napisao/la:Opet ga nema ni na klupi... WTF :roll:
Uzas uzasa... Ima ova oficijelna starnica elchea sad cu im poslat poruku jednom su mi poslali postave za mec kad sam upitao mozda oni znaju nesto...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 16 sep 2013, 19:41

Majko moja,sta je ovo,sta se ovdje desava???
Igra li mu kolega iz Seville?
Zna li netko u cemu je stvar,mora postojati razlog neki???
Pa bar da je klupa da znamo na cemu je...
Keep walking.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 sep 2013, 19:44

Ako ima kakav forum elchea pa mozemo preko translejtora onog sta skopcat nevjerovatno da ga nema ni u rosteru za tekmu stvarno to ne mogu da skontam... Nemoguce da je on tako los cak u sevilli kad je bio van forme nije bio rupa ne moze bit gori sad nikako

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 sep 2013, 19:44

Cautinho je napisao/la:Majko moja,sta je ovo,sta se ovdje desava???
Igra li mu kolega iz Seville?
Zna li netko u cemu je stvar,mora postojati razlog neki???
Pa bar da je klupa da znamo na cemu je...
Meni jednostavno nemoguce za povjerovati da je u toliko losoj formi. Nije moguce jednostavno. Bog samo zna sta se ovdjew zapetljalo.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 16 sep 2013, 19:48

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 sep 2013, 19:49

PerryFred je napisao/la:Ako ne zaigra do Lihtenštajna nema sta trazit na okupljanju ..
Mislim igrac kojeg nema ni na klupi u klubu dobija poziv u repku ..
Istina al nece susic od njega tako lako odustati... A ne bi ni ja momak je bio raketa protiv welsa izgubio se u sevilli , ova posudba nije mogla bolje ispast a ne mogu da vjerujem da se nije mogao nametnutni , ne izgleda mi kao momak koji radi probleme i kojem je mrsko radit mora bit nesto vise da mi je da nadjemo neku info

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 sep 2013, 19:50

Šteta zbog njega, velika šteta ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 sep 2013, 19:51

zizu1991 je napisao/la:Šteta zbog njega, velika šteta ...
Da nisu neki problemi oko papirologije na relaciji Sevilla-Elche? Ne kontam fakat.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2013, 23:28

Ma kakvi papiri, bio je ranije na klupi, samo sto nije ulazio.

Rekao je juznjak, ne zalaze se lik na treninzima. Yebiga, mnogo je obecavao, ali ako ovako nastavi crno mu se pise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 sep 2013, 00:41

Dok se ne izbori za klupu ili minutazu, ne treba ga zvati. Nema vise labavo. Nismo humanitarna.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 sep 2013, 01:15

Povreda nije,to smo apsolvirali,sumnjam da su i papiri u pitanju,sredilo bi se to dosad..Ocito je neki problem licne prirode,eto kao sto rekose to zalaganje na treninzima..Jednom sam napisao,evo opet cu,ako je tako nije mi ga zao nimalo..Jbg..Sto se repke tice,s jedne strane momak ne igra u klubu,ustvari nema ga na mapi,i tako gledajuci ne zasluzuje poziv..Al opet,moje misljenje je da ga treba pozvati,jer znamo svi da se radi o dobrom igracu,a ionako nemamo neki sirok igracki fond,ne vidim koga bi zvali umjesto njega..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, edvaE2, Quartararo i 65 gostiju.