FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ency_hz87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ency_hz87 » 21 dec 2009, 22:06

ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o nama :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni .. :( :mrgreen:[/quote]
ma idi ti u svoj sumarak skriveni :lol: :lol:
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 21 dec 2009, 22:10

ency_hz87 je napisao/la:ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o nama :mrgreen: :mrgreen:
Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni .. :( :mrgreen:[/quote]
ma idi ti u svoj sumarak skriveni :lol: :lol:[/quote]

pa upravu je momak, i jesmo zapusteni, pa sve je sto imamo ta mala evropica ku i liga u zadnjih 7 gdina, neki su za to vrijeme uspjeli 6 puta ne izaci u evropu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 dec 2009, 22:12

Respektiva je napisao/la:Braco Hordasi otvara nam se udruzenje za koji dan za ostale informacije i pitanja meni na pm .
Mislis otvara se na drugom mjestu i glupo ti je to za ostale informacije meni na pm, hahaha, halo ba pa svako zna nase forume i svako moze procitati sve sto ga zanima.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 dec 2009, 22:15

zna li iko da li ce sarajevo ikad praviti onaj teren na barama kapaciteta 10 0 00 mjesta ?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 21 dec 2009, 22:20

irfan41 je napisao/la:
ency_hz87 je napisao/la:ma znam ja to brate,nego me nervira kad se ovdje javlja strumfic,al sta ces vole nas i brinu se o nama :mrgreen: :mrgreen:
Moramo malo sazalimo se kad vidimo da se nema ko brinut' da ste zapusteni .. :( :mrgreen:
ma idi ti u svoj sumarak skriveni :lol: :lol:[/quote]

pa upravu je momak, i jesmo zapusteni, pa sve je sto imamo ta mala evropica ku i liga u zadnjih 7 gdina, neki su za to vrijeme uspjeli 6 puta ne izaci u evropu[/quote]

buhahahhaahhahahaha :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
ja se ne bih javljo poslje onih događaja na grbavici :P
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 21 dec 2009, 22:27

Madafaka je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Braco Hordasi otvara nam se udruzenje za koji dan za ostale informacije i pitanja meni na pm .
Mislis otvara se na drugom mjestu i glupo ti je to za ostale informacije meni na pm, hahaha, halo ba pa svako zna nase forume i svako moze procitati sve sto ga zanima.

:lol:

Da .. to sto kazes pa et netreba se sve i neispoljavati na ovom forumu i to jest tacno da zna nase forume ali i nema acc za njih tako da :)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 dec 2009, 12:32

Evo u sport avazu pise Cala kaze da mu trebaju pojacanja ali da jos nije napravio listu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 dec 2009, 20:49

FK Sarajevo je napisao/la:Evo u sport avazu pise Cala kaze da mu trebaju pojacanja ali da jos nije napravio listu
Jest i on glup reko je 100 puta i sad jos pali vatru svak vidi da nemamo igrackog kadra koji moze nesto i kad bi otisao u europu tesko je sa 13 igraca nesto vise..

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 dec 2009, 12:01

Respektiva je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Evo u sport avazu pise Cala kaze da mu trebaju pojacanja ali da jos nije napravio listu
Jest i on glup reko je 100 puta i sad jos pali vatru svak vidi da nemamo igrackog kadra koji moze nesto i kad bi otisao u europu tesko je sa 13 igraca nesto vise..
I ja neshvatam pa nemoze osvojiti ligu i otici u Europu bez dobrih igraca i pojacanja

Tropik
Kontakt:

Post Postao/la Tropik » 23 dec 2009, 16:30

jedan je HASE

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 23 dec 2009, 16:31

http://www.****.ba/clanak/9098953/Pit ... Eeli%C5%A1

Pitaj Mehmeda Janjoša sve što želiš!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 dec 2009, 17:05

ovi danaa se dizala prica oko miloševica i kako ga uprav ne želi ili kako smo mu duzni.

a ustvari jedna je istaina a to je da je cala rekao da dok je on na klupi milosevic nece igrati za nas, ovo je 100% tacna info od fudbalera. toliko o tome da smo duzni ili da ga uprava ne zeli.

a ko poznaje bilo kojeg igraca reci cemu isto za milosevica
ja navij'o sam za vas!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 dec 2009, 18:58

irfan41 je napisao/la:ovi danaa se dizala prica oko miloševica i kako ga uprav ne želi ili kako smo mu duzni.

a ustvari jedna je istaina a to je da je cala rekao da dok je on na klupi milosevic nece igrati za nas, ovo je 100% tacna info od fudbalera. toliko o tome da smo duzni ili da ga uprava ne zeli.

A neznamo je li to istina

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 dec 2009, 21:00

FK Sarajevo je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:ovi danaa se dizala prica oko miloševica i kako ga uprav ne želi ili kako smo mu duzni.

A neznamo je li to istina

et sad znas, nemam potrebe izmisljati stvari, ili da cujem od nekog k je cuo punicu od tog i tog kako pricaa t i to. ovo je odd fudbalera a cim je od fudbalera znaci da je to cala u svlacionici pred svima rekao.

p.s. a ko da uprava nebi htjela dovesti milosa da dibuju plau i zamazu oci navijacima, ali im to nece proci
ja navij'o sam za vas!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 21:29

Tacno je da izmedju ostalog Cala ne zeli Milosa i kad je bila ona frka oko Hosica i oko toga dal ce igrati za nas,pitali su Calu sto ne kontaktira Milosa i on je rekao da mu je Hosa bolji igrac i da zato nece Milosa...na kraju nebi nista ni od Hose koji nije nasao zajednicki jezik sa Merdanovicem,a nista nebi ni od Milosa kojeg Cala nece...

P.S. eto momak iznad je postavio link pa posto imate puno pitanja za trenera pitajte ga sto vas zanima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 dec 2009, 22:17

miky_hz je napisao/la:Tacno je da izmedju ostalog Cala ne zeli Milosa i kad je bila ona frka oko Hosica i oko toga dal ce igrati za nas,pitali su Calu sto ne kontaktira Milosa i on je rekao da mu je Hosa bolji igrac i da zato nece Milosa...na kraju nebi nista ni od Hose koji nije nasao zajednicki jezik sa Merdanovicem,a nista nebi ni od Milosa kojeg Cala nece...

P.S. eto momak iznad je postavio link pa posto imate puno pitanja za trenera pitajte ga sto vas zanima

cala nece milosa ali bas nikako, samo mi nije jasno zašto :?
ja navij'o sam za vas!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 dec 2009, 13:41

Na Hasetovom turniru nece igrati nesto jaci sastav u odnosu na prethodne turnire...od prvotimaca vjerovatno ce samo igrati Dudo i Rizvanovic,vecina igraca nije u Sarajevu a neki i ne zele da igraju mali fudbal zbog mogucih povreda...sjetimo se da je prije Barberovic na malom fudbalu nogu slomio,takodjer i Lede je nogu lomio...tako da nece niko da rizikuje neku povredu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 dec 2009, 13:46

miky_hz je napisao/la:Na Hasetovom turniru nece igrati nesto jaci sastav u odnosu na prethodne turnire...od prvotimaca vjerovatno ce samo igrati Dudo i Rizvanovic,vecina igraca nije u Sarajevu a neki i ne zele da igraju mali fudbal zbog mogucih povreda...sjetimo se da je prije Barberovic na malom fudbalu nogu slomio,takodjer i Lede je nogu lomio...tako da nece niko da rizikuje neku povredu...

Dudo je lav na malonogometnim turnirima ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 dec 2009, 13:57

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-28698.htm

Svi se nude, svi bi da igraju,niko da ih kontaktira :|

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 dec 2009, 14:12

TheManiacs je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Na Hasetovom turniru nece igrati nesto jaci sastav u odnosu na prethodne turnire...od prvotimaca vjerovatno ce samo igrati Dudo i Rizvanovic,vecina igraca nije u Sarajevu a neki i ne zele da igraju mali fudbal zbog mogucih povreda...sjetimo se da je prije Barberovic na malom fudbalu nogu slomio,takodjer i Lede je nogu lomio...tako da nece niko da rizikuje neku povredu...

Dudo je lav na malonogometnim turnirima ;)
Meni je Dudo fenomenalan igrac i na velikim golovima igra on super i u vezi i u odbrani samo mu fali brzine

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Fudo, JuricaSpindl, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 69 gostiju.