Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Citam na ovo forumu kako Liverpool svi automatski iskljucuju iz svega , tjese se međusobno navijaci Engleskih ''velikana'' kako su imali tezak raspored , kako se sve treba uklopiti , kao da smo mi igrali protiv Palacea il' Cardiffa il' ne znam ti koga. Stoke ozbiljna ekipa , Villa također , Mancho da ne pricam . Uz sve to mi nismo odigrali ni priblizno kako ova ekipa moze . Nekako su ove zadnje dvije takticki odrađene , zabij gol i brani se ostatak utakmice . Imamo fino popunjenu klupu , tim koji moze parirati najboljima iz ove lige . Jedina ekipa do sad sto me impresionirala je Arsenal . Mislio sam da ce oni pasti nekako zbog vise razloga , al' ljudi igraju ko ludi , imaju neku bratsku atmosferu u ekipi i ako im se kljucni igraci ( Giroud , Ramsey , Koss , Gibbs , Cazorla i sad Ozil ) sacuvaju povreda, realno mogu dosta napraviti ove sezone .
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Mene to ne iznenađuje, ipak niko od njih ne želi vidjeti Liverpool na vrhu tabele. Ali već je očigledno da Liverpool igra mnogo bolje i teško da će imati toliko kikseva kao prošle sezone. Ova ekipa zna odigrati taktički veoma dobro, prilagoditi svoju igru rezultatu i situaciji na terenu i to smo mogli vidjeti u ove tri utakmice.
Normalno da je rano bilo šta prognozirati, ali ja kao navijač Liverpoola uvijek želim i nadam se najboljem. I vjerujem da je to moguće, jer sa ovakvom igrom, pojačanjima i povratkom Suareza ovaj tim će biti spreman za velike stvari.
A konkurencija nije pokazala Bog zna šta do sad.
Uglavnom, manje je bitno šta ostali misle. Ja sam sretna jer konačno imam razlog da se radujem utakmicama Liverpoola. Samo da nastavimo ovako.

Normalno da je rano bilo šta prognozirati, ali ja kao navijač Liverpoola uvijek želim i nadam se najboljem. I vjerujem da je to moguće, jer sa ovakvom igrom, pojačanjima i povratkom Suareza ovaj tim će biti spreman za velike stvari.
A konkurencija nije pokazala Bog zna šta do sad.
Uglavnom, manje je bitno šta ostali misle. Ja sam sretna jer konačno imam razlog da se radujem utakmicama Liverpoola. Samo da nastavimo ovako.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gerrard 400ti put kapiten za 400tu pobjedu Liverpoola u Premier ligi!
0:2 - Gerrard i Sturridge.

0:2 - Gerrard i Sturridge.

- Carragher23
- Kontakt:
Preporuka svima, očekujte remi a potajno se nadajte pobjedi.
[/quote]
ma mi ocekujemo pobjedu a potajno se nadamo remiju
a ni poraz me nebi iznenadio kakvih smo sve pehova imali proslih sezona mene nista nemoze iznenaditi 

ma mi ocekujemo pobjedu a potajno se nadamo remiju

LIVERPOOL FC
Sto ce ovde da bude veselo za mjesec-dva 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

babuka

- Ponos Torina
- Kontakt:
Veceras bi trebali nastaviti pobjednicki niz... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jos jedan vidovnjak,ovoga puta djecacic( prvo tvrdo ,a drugo mehko č) u ulozi vidovnjakaneo je napisao/la:Sto ce ovde da bude veselo za mjesec-dva

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sturridge ce biti spreman za vecerasnju utakmicu,Škrtel ce igrati u tandemu sa Aggerom,desno bi trebao igrati Wisdom mada to jos nije 100% sigurno...Tim ce vjerovatno biti isti kao u poslednjoj utakmici samo bez Johnsona..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
bez Johnsona + moguce je da Moses pocnePonos Torina je napisao/la:Sturridge ce biti spreman za vecerasnju utakmicu,Škrtel ce igrati u tandemu sa Aggerom,desno bi trebao igrati Wisdom mada to jos nije 100% sigurno...Tim ce vjerovatno biti isti kao u poslednjoj utakmici samo bez Johnsona..

Samo da Škrtel i Agger zajedno ne igraju. Što se mene tiče ne mora ni jedan, ni drugi igrati. Toure i Sakho bi bili fin tandem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
najbolje bi bilo da igrami sa 5-4-1 formaciom,nekako mi najsigurnije djeluje
----------mignolet------------------
toure-sahko-agger-skrtel-jose
moses-leiva-gerrard-coutinho
-----------sturidge--------------
----------mignolet------------------
toure-sahko-agger-skrtel-jose
moses-leiva-gerrard-coutinho
-----------sturidge--------------
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- Ponos Torina
- Kontakt:
odakle si izvukao 5-4-1
i da hoces tako nikad nebi mogli igrati mozda najvise 3-5-1-1 Coitinho iza Sturridgea,Hoze i Moses na bocnim pozicijama....Mada znam da Rodgers voli da ima 3 ili 4 igraca u napadu,2 krilna napadaca i jednu 10 tku...
Nesto mi je zapalo za oko sto sam vidio na treningu da Sakho forsira igranje desnom nogom...Mozda ipak bude on taj desni CB...

Nesto mi je zapalo za oko sto sam vidio na treningu da Sakho forsira igranje desnom nogom...Mozda ipak bude on taj desni CB...
ma to ja iz glave jer me nekako strah ovih iz sweansea,pogotovo ako bony zabije necemo moci ostati od rize
,steta je imati ovakve defanzivce a ne iskoristiti ih
a 99% cemo igrati ovako

a 99% cemo igrati ovako

Zadnja izmjena: AggerYNWA, dana/u 16 sep 2013, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prosle godine su bili dobri ali ove godine nisu na tom nivou tako da ocekujem da momci odrade posao i da uzmu 3 boda...
ne vjerujem da ce moses poceti,prije da ce aspas a da ce ovaj dobit priliku oko 60 minute.AggerYNWA je napisao/la:ma to ja iz glave jer me nekako strah ovih iz sweansea,pogotovo ako bony zabije necemo moci ostati od rize,steta je imati ovakve defanzivce a ne iskoristiti ih
a 99% cemo igrati ovako
RodgersBOSS je napisao/la:Ocekujem da sve prsti na Liberyu mada je to bilo do sada najavljivano svaki put pa smo igrali 0-0 oba puta od njihovog povratka u ligu,nekako ne vjerujem da ce i treci put biti mirno.Ekipa su koja ce se nadigravati,a kada sve saberem i oduzmem mislim da cemo sutra pobjediti mada u fudbalu je sve moguce,lopta je okrugla.Thunder93 je napisao/la:Nije valjda da očekuješ laganu pobjedu protiv SwanseaRodgersBOSS je napisao/la:Nekako imam osjecaj da nam bolje ide kada je atmosfera pesimisticna i kada su ocekivanja manja.Izgleda da nam ne godi euforija i pretjerani optimizam jer su nas tokom svih ovih zadnjih sezona znali fino spustiti na zemlju sa nasim velikim ocekivanjima.
Za sad sam zadovoljan citavom atmosferom u klubu koju mogu vidjeti kroz medijsku sliku.Bez kurcenja i podcjenjivanja,a sutra ce biti tacno 6 mjeseci(16 marta zadnji poraz) kako nismo izgubili sluzbene utakmice.![]()
zapravo su nas dobili u njihovoj prvoj sezoni 1:0 to je bilo zadnje kolo sjecam se

Sahko nece igrati po Mailu . Ilori nece vjerovatno , sto znaci Toure ako je spreman na desnog beka sto je dobra stvar jer Swansea igra opasno po krilima a vjerujem da Toure nece previse letit napred
Idemo uzeti tri boda i ku.rciti se jos 5 dana

Nemoj tako, u pravu je čovjek.AggerYNWA je napisao/la:jos jedan vidovnjak,ovoga puta djecacic( prvo tvrdo ,a drugo mehko č) u ulozi vidovnjakaneo je napisao/la:Sto ce ovde da bude veselo za mjesec-dva
Biće veselo za 2 mjeseca jer će Liverpool i tad biti na čelu

Ja te volim, volim Željo..
ma nece BR mijenjati formaciju,tek u susretu sa scum-om...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.