Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LenBias
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la LenBias » 15 sep 2013, 18:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu :)
za tu pricu morao bi biti neki trade, ovaj put iz netsa :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 15 sep 2013, 20:00

Yucca je napisao/la:Apsolutno poslije Mirze Delibasica.Mirza Teletovic je nas najbolji kosarkas svaka cast Neni ali karijere njihove se ne mogu uporediti ni klupske ni reprezentativne,jer Mirza je daleko ispred po trofejima na klupskom nivou a sa repkom je upisao 5 pobijeda dvije na proslom i tri na ovom prvenstvu sto generaciji Nene Markovica nije uspijelo

Basketball League Belgium Champion: (2005–06)
3x Spanish Supercup Champion: (2006-07, 2007-08, 2008-09)
2x Spanish ACB League Champion: (2007-08, 2009-10)
Spanish King's Cup Champion: (2008-09)
A gdje je tu Dražen Dalipagić?

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2013, 20:01

levat je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Apsolutno poslije Mirze Delibasica.Mirza Teletovic je nas najbolji kosarkas svaka cast Neni ali karijere njihove se ne mogu uporediti ni klupske ni reprezentativne,jer Mirza je daleko ispred po trofejima na klupskom nivou a sa repkom je upisao 5 pobijeda dvije na proslom i tri na ovom prvenstvu sto generaciji Nene Markovica nije uspijelo

Basketball League Belgium Champion: (2005–06)
3x Spanish Supercup Champion: (2006-07, 2007-08, 2008-09)
2x Spanish ACB League Champion: (2007-08, 2009-10)
Spanish King's Cup Champion: (2008-09)
A gdje je tu Dražen Dalipagić?

njega vjerovatno većina ne smatra našim sportašem jer je igrao u srbiji

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 sep 2013, 20:46

bravo za Filipa ;) ne brojimo ni Danilovica.

Ahhh,jedva cekam nba sezonu,ali sta ocekivati :?:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2013, 20:50

LenBias je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Mogao bi biti ko Drazen Petrovic. I on je bio zapostavljen u Portlandu :)
neka ga, mozda su netsi sretni balkancima. Je li ono bio i Krstic tamo?

A ove sezone ce imati dosta sanse za prsten, ako ne nista, mogao bi biti novi Robert Horry :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2013, 20:52

Bosniacum Lilium je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
neka ga, mozda su netsi sretni balkancima. Je li ono bio i Krstic tamo?

A ove sezone ce imati dosta sanse za prsten, ako ne nista, mogao bi biti novi Robert Horry :mrgreen:

ne bi bilo loše da ima i karijeru kao horry

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 15 sep 2013, 20:55

ma kkav Prsten Netsi su prestari za to, a i prva je sezona, rookie trener...teško da će i u finale istoka...a Mirzu ne očekujem puno ove sezone, ako ćemo realno mislim da bi mogao bit kao i prošle na nekih 6-7 minuta po utakmici...na njegovoj poziciji je konkurencija prejaka jednostvno Garnett, Evans, Blatche(koji će poprilično često igrati tu ja mislim) pa čak i Kirilenko...ali nadam se da će me Kidd iznenadit i dat Mirzi nekih 20-ak minuta jer sve ispod toga je ne malo, nego premalo za takvog igrača
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 sep 2013, 21:15

GunnerEmir je napisao/la:ma kkav Prsten Netsi su prestari za to, a i prva je sezona, rookie trener...teško da će i u finale istoka...a Mirzu ne očekujem puno ove sezone, ako ćemo realno mislim da bi mogao bit kao i prošle na nekih 6-7 minuta po utakmici...na njegovoj poziciji je konkurencija prejaka jednostvno Garnett, Evans, Blatche(koji će poprilično često igrati tu ja mislim) pa čak i Kirilenko...ali nadam se da će me Kidd iznenadit i dat Mirzi nekih 20-ak minuta jer sve ispod toga je ne malo, nego premalo za takvog igrača
Blatche nije prosle sezone igrao tu poziciju skoro ni min., a kamoli da je ove igra,
ne pricaj napamet, pogledaj koju tekmu ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2013, 21:17

miki_92 je napisao/la:
GunnerEmir je napisao/la:ma kkav Prsten Netsi su prestari za to, a i prva je sezona, rookie trener...teško da će i u finale istoka...a Mirzu ne očekujem puno ove sezone, ako ćemo realno mislim da bi mogao bit kao i prošle na nekih 6-7 minuta po utakmici...na njegovoj poziciji je konkurencija prejaka jednostvno Garnett, Evans, Blatche(koji će poprilično često igrati tu ja mislim) pa čak i Kirilenko...ali nadam se da će me Kidd iznenadit i dat Mirzi nekih 20-ak minuta jer sve ispod toga je ne malo, nego premalo za takvog igrača
Blatche nije prosle sezone igrao tu poziciju skoro ni min., a kamoli da je ove igra,
ne pricaj napamet, pogledaj koju tekmu ;)

blatche i lopez će vjerovatno igrati na 5,možda i garnett,prejaki su pod košem

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 15 sep 2013, 21:27

pa nije prošle igrao jer je tu bio i Kardashian...ali kako sam čuo Garnett neće igrati back to back utakmice ove sezone, tako da očekujem da u tim možda Blatche starta na 4 a Mirza da mu bude zamjena...sve zavisi od toga kako Kidd vidi Evansovu ulogu u timu...a gledao sam je Brooklynovih utakmica prošle godine...i previše
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2013, 21:30

GunnerEmir je napisao/la:pa nije prošle igrao jer je tu bio i Kardashian...ali kako sam čuo Garnett neće igrati back to back utakmice ove sezone, tako da očekujem da u tim možda Blatche starta na 4 a Mirza da mu bude zamjena...sve zavisi od toga kako Kidd vidi Evansovu ulogu u timu...a gledao sam je Brooklynovih utakmica prošle godine...i previše

prije će evans biti starter na 4 nego blatche

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2013, 21:48

Dobro se sjecam da je Blatche u nekoliko utakmica igrao na 4, jer je tesko zaboraviti kada psujete nekome sve po redu sto stavlja igrace sa 5-ice na 4, a Mirza ne dobija sansu :D

Negdje sam procitao na netu da je mnogo NBA klubova zainteresovano za Mirzu nakon nastupa na Eurobasketu. Da li ima istine u tome ili je samo patka?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2013, 21:51

el-fighter je napisao/la:Dobro se sjecam da je Blatche u nekoliko utakmica igrao na 4, jer je tesko zaboraviti kada psujete nekome sve po redu sto stavlja igrace sa 5-ice na 4, a Mirza ne dobija sansu :D

Negdje sam procitao na netu da je mnogo NBA klubova zainteresovano za Mirzu nakon nastupa na Eurobasketu. Da li ima istine u tome ili je samo patka?

blatche je igrao i na 4 kad nije bilo evansa ili humphriesa u sastavu,mirza gotovo da nije ni igrao

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 sep 2013, 10:06

Vidite, Mirza ce dobiti svoju sansu u pre-season utakmicama, isto kao sto ju je dobio i prosle godine. Prosle godine je izuzev jedne utakmice protiv Bostona odigrao preprelose i samim time je otvorio vrata Evansu. Ove godine se karte ponovo mjesaju, Mirza je za jednu veoma bitnu godinu iskusniji i mislim da ce pripremne utakmice iskoristiti da se ugura u tim ispred Evansa. Samim time bi usao u rotaciju.

Prosle godine je preko ljeta individualno radio na masi, a to ga je usporilo te zeznulo mu sut. Kasnije su treneri Netsa radili individualno s njim da ga "dovedu u red". Ove godine Mirza sigurno nece ponoviti istu gresku (pa nije valjda debil), tako da vjerujem da sut (a od njega zivi) nece zakazati u predsezoni. Odbrana je sigurno na boljem nivou nego sto je bila tako da se nadam da ce ipak uspjeti izboriti to mjesto u rotaciji.

No ono sto mene najvise nervira je to sto bi i u tom slucaju igrao sa Blatcheom, a to je katastrofa situacija. Blatche nije neki timski igrac i ako bude igrao kao prosle godine, nece Tele imati previse suteva dok su obojica na terenu. Sumnjam da ce Kidd moci tu nesto promijeniti, ali se opet treba nadati najboljem.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 16 sep 2013, 23:37

Sutra, tačnije za pola sata je Mirzi rođendan! Čestitajte Zmaju! ;)
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Rios

Post Postao/la Rios » 17 sep 2013, 00:01

Mirza,sve najbolje legendo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 sep 2013, 00:08

Nek ti je sretan Majstore.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 17 sep 2013, 00:31

Najljepše želje,velikom majstoru...
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 sep 2013, 11:01

Sretan rođendan Vođi. :mrgreen:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 sep 2013, 11:16

Kapitenu sretan ti rođendan i da nam igraš još dugo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.