MA Bili ce ih ubiitiBarney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo![]()

MA Bili ce ih ubiitiBarney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo![]()
ili bolje rečeno bh učenika u bandićevem graduJamaL je napisao/la:Jesam dobro skonto, najvise navijaca Hajduka na ovom forumu ima iz Zagreba
ma ima do toga ohoho, vidjeti cemo ovaj mini prijelazni rok sto ce se dogadjati... tko ode tko dodje... mislim da ce u hajduka biti velika cista od jedno 10-ak igraca(ako ne i vise)...loptica je napisao/la:O kupu je daleko pričat,utakmice u 3-4.mjesecu 2010.kako stvari stoje nisu baš šanse ,sve ovisi šta Dinamo proda i o pojačanjima,vidjet ćemo ali sad ova situacija je vrlo loša ,nije to Hajduk kao nekad što je haraoizvinite ali realnost
sretno Torcidašima ,ali šanse dajem mom Dinamu.
Ne trebam se brinut tko će proć, ne znam ja tko osvaja zadnjih 5 godina, zadnje 3 duplu krunuBarney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo![]()
od toga dvije pomocu sudaca i to ocigledno... ma bjezi tamo mi i kada smo najgori vas dobivamo ko od saleTed Mosby je napisao/la:Ne trebam se brinut tko će proć, ne znam ja tko osvaja zadnjih 5 godina, zadnje 3 duplu krunuBarney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo![]()
Uvijek su vam krivi suci, ne znate pošteno podnijeti poraz i priznati tko je boljiBarney Stinson je napisao/la:od toga dvije pomocu sudaca i to ocigledno... ma bjezi tamo mi i kada smo najgori vas dobivamo ko od saleTed Mosby je napisao/la:Ne trebam se brinut tko će proć, ne znam ja tko osvaja zadnjih 5 godina, zadnje 3 duplu krunuBarney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo![]()
![]()
ajde zivi bili pa vidili...
Bolan kakve igrače Cibalije o čemu ti. Zar je grijeh dati 4 gola u 20min. U onoj pobjedi je bilo sve čistoBarney Stinson je napisao/la:ja nikad nisam rekao ni rijeci kada je dinamo bjezao po 20 i vise bodova ali ono lani je bio ocigledan primjer svega i svacega u hr nogometu... za one sezone prije ja skidam kapu ali lanjsku sezonu a pogotovo kup nisam niti cu ikada prezaliti... a samo mi vi nemojte o postenju sjeti se rijeke prijatelju... cibalia-dinamo sjecas se mozda te utakmice... pa pogledaj ako nisi malo igrace cibalie nakon vodstva...
Nećete vi osvojit ništa u narednih 5 godinaBarney Stinson je napisao/la:da da sve cisto ko suza, sto preskoci kup u zagrebu i svaku utakmicu u kojoj je mandžukic zasticen kao endem bgti, suci koji sude hajduku protiv dinama su uglavnom sve tajkuni, koji se bave nekretninama i tim kriminalnim poslovima(u kojima je i mamic), koji su i izjavljivali u novinama da im je sudjenje hobi... ne da mi se raspravljat kralju... u redu bolji ste i gotovo ali ne jos zadugo![]()
ja osobno bi volio da je u hajduku netko kao sto je mamic u vas... on odlucuje i tko ce doci i tko ce otici, kako ce se trava kositi. tko ce travu kositi, sto ce se jesti, uglavnom sve... najveci problem u hajduku sto je 10 mamica pa svak odlucuje za sebe bez ikakva pitanja drugih, svi svoje igrace guraju i tako te slicne stvari... daj boze u hajduku jednog mamica...
Navodno su u tijeku pregovori između Benettona i Grada Splita o kupnji većinskog dijela dionica, a Gradu bi valjda ostalo 25-26%, tako nekako. A sad, hoće li biti ista od toga, cisto sumnjam, ustvari ne vjerujem uopće da će do toga doći. Sve je to rekla-kazala..alan_kardec je napisao/la:Luciano Benetton,vlasnik talijanske modne kuće "benetton",kupuje `ajduka???
Istina ili još jedna novinarska patka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.