Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Pipita
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 12:47

Barney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo :lol: :lol:
MA Bili ce ih ubiiti :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 dec 2009, 14:27

ako nema evrope, bar ćemo ovoga proljeća gledati vise utakmica najvećega derbija u hrvatskoj

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 23 dec 2009, 16:15

O kupu je daleko pričat,utakmice u 3-4.mjesecu 2010.kako stvari stoje nisu baš šanse ,sve ovisi šta Dinamo proda i o pojačanjima,vidjet ćemo ali sad ova situacija je vrlo loša ,nije to Hajduk kao nekad što je harao ;) izvinite ali realnost :) sretno Torcidašima ,ali šanse dajem mom Dinamu.
Fi hajati.
GO Bosno.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 dec 2009, 17:11

JamaL je napisao/la:Jesam dobro skonto, najvise navijaca Hajduka na ovom forumu ima iz Zagreba :D
ili bolje rečeno bh učenika u bandićevem gradu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 dec 2009, 17:17

Eto udje li Varteks u finale, ionako ce njegov protivnik dobiti, koji god to bio.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 00:20

loptica je napisao/la:O kupu je daleko pričat,utakmice u 3-4.mjesecu 2010.kako stvari stoje nisu baš šanse ,sve ovisi šta Dinamo proda i o pojačanjima,vidjet ćemo ali sad ova situacija je vrlo loša ,nije to Hajduk kao nekad što je harao ;) izvinite ali realnost :) sretno Torcidašima ,ali šanse dajem mom Dinamu.
ma ima do toga ohoho, vidjeti cemo ovaj mini prijelazni rok sto ce se dogadjati... tko ode tko dodje... mislim da ce u hajduka biti velika cista od jedno 10-ak igraca(ako ne i vise)...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 01:24

Barney Stinson je napisao/la:polufinale kupa Dinamo-Hajduk znaci ne trebamo se brinuti za finale u zadnjih 5 puta redovno smo dobivali znaci u finalu smo :lol: :lol:
Ne trebam se brinut tko će proć, ne znam ja tko osvaja zadnjih 5 godina, zadnje 3 duplu krunu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 01:33

Ted Mosby je napisao/la:
Ne trebam se brinut tko će proć, ne znam ja tko osvaja zadnjih 5 godina, zadnje 3 duplu krunu
od toga dvije pomocu sudaca i to ocigledno... ma bjezi tamo mi i kada smo najgori vas dobivamo ko od sale ;) ;) ajde zivi bili pa vidili...
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 01:36

Barney Stinson je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:
od toga dvije pomocu sudaca i to ocigledno... ma bjezi tamo mi i kada smo najgori vas dobivamo ko od sale ;) ;) ajde zivi bili pa vidili...
Uvijek su vam krivi suci, ne znate pošteno podnijeti poraz i priznati tko je bolji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 01:44

ja nikad nisam rekao ni rijeci kada je dinamo bjezao po 20 i vise bodova ali ono lani je bio ocigledan primjer svega i svacega u hr nogometu... za one sezone prije ja skidam kapu ali lanjsku sezonu a pogotovo kup nisam niti cu ikada prezaliti... a samo mi vi nemojte o postenju sjeti se rijeke prijatelju... cibalia-dinamo sjecas se mozda te utakmice... pa pogledaj ako nisi malo igrace cibalie nakon vodstva...
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 01:48

Barney Stinson je napisao/la:ja nikad nisam rekao ni rijeci kada je dinamo bjezao po 20 i vise bodova ali ono lani je bio ocigledan primjer svega i svacega u hr nogometu... za one sezone prije ja skidam kapu ali lanjsku sezonu a pogotovo kup nisam niti cu ikada prezaliti... a samo mi vi nemojte o postenju sjeti se rijeke prijatelju... cibalia-dinamo sjecas se mozda te utakmice... pa pogledaj ako nisi malo igrace cibalie nakon vodstva...
Bolan kakve igrače Cibalije o čemu ti. Zar je grijeh dati 4 gola u 20min. U onoj pobjedi je bilo sve čisto
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 01:55

da da sve cisto ko suza, sto preskoci kup u zagrebu i svaku utakmicu u kojoj je mandžukic zasticen kao endem bgti, suci koji sude hajduku protiv dinama su uglavnom sve tajkuni, koji se bave nekretninama i tim kriminalnim poslovima(u kojima je i mamic), koji su i izjavljivali u novinama da im je sudjenje hobi... ne da mi se raspravljat kralju... u redu bolji ste i gotovo ali ne jos zadugo :D :D ja osobno bi volio da je u hajduku netko kao sto je mamic u vas... on odlucuje i tko ce doci i tko ce otici, kako ce se trava kositi. tko ce travu kositi, sto ce se jesti, uglavnom sve... najveci problem u hajduku sto je 10 mamica pa svak odlucuje za sebe bez ikakva pitanja drugih, svi svoje igrace guraju i tako te slicne stvari... daj boze u hajduku jednog mamica...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 02:28

slika
19 - ђ - 11

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2009, 12:49

Barney Stinson je napisao/la:da da sve cisto ko suza, sto preskoci kup u zagrebu i svaku utakmicu u kojoj je mandžukic zasticen kao endem bgti, suci koji sude hajduku protiv dinama su uglavnom sve tajkuni, koji se bave nekretninama i tim kriminalnim poslovima(u kojima je i mamic), koji su i izjavljivali u novinama da im je sudjenje hobi... ne da mi se raspravljat kralju... u redu bolji ste i gotovo ali ne jos zadugo :D :D ja osobno bi volio da je u hajduku netko kao sto je mamic u vas... on odlucuje i tko ce doci i tko ce otici, kako ce se trava kositi. tko ce travu kositi, sto ce se jesti, uglavnom sve... najveci problem u hajduku sto je 10 mamica pa svak odlucuje za sebe bez ikakva pitanja drugih, svi svoje igrace guraju i tako te slicne stvari... daj boze u hajduku jednog mamica...
Nećete vi osvojit ništa u narednih 5 godina
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 24 dec 2009, 18:54

Možda vam Vranješ iz Werdera dođe u Split kao pojačanje špekuliraju ;)o ovome.
Ma Reja je sve reko loše i kriza .Mislim da ste baš tarhana ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 dec 2009, 20:25

slika slika slika
NEK VIJORI BARJAK NA KOJEM PIŠE, HAJDUK ŽIVI VJEČNO, BOG I NITKO VIŠE...
19 - ђ - 11

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 dec 2009, 18:31

Luciano Benetton,vlasnik talijanske modne kuće "benetton",kupuje `ajduka???

Istina ili još jedna novinarska patka?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 18:36

Moguće grad i Kerum prodaju dionice,svašta možda kolega Reja preporučio :mrgreen:
Fi hajati.
GO Bosno.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 dec 2009, 18:23

alan_kardec je napisao/la:Luciano Benetton,vlasnik talijanske modne kuće "benetton",kupuje `ajduka???

Istina ili još jedna novinarska patka?
Navodno su u tijeku pregovori između Benettona i Grada Splita o kupnji većinskog dijela dionica, a Gradu bi valjda ostalo 25-26%, tako nekako. A sad, hoće li biti ista od toga, cisto sumnjam, ustvari ne vjerujem uopće da će do toga doći. Sve je to rekla-kazala..

Istodobno s ovim, navodnim pregovaranjma, traju i pregovaranja oko dovođenja J.Vranješa (29god.) iz Werdera u Hajduk. On je ugovorom vezan do 2011. (ako grijesim nek me netko ispravi), pa cemo vidjet kolka je odšteta. Kažu da je sve blizu realizacije. A ja kažem; vidjet cemo.. Ako dođe Vranješ, onda definitivno Uprava Hajduka ne odstupa od svog puta dovođenja potrošenih igrača iz inozemstva. Ne kažem da je Vranješ los, on je solidan defenzivni vezni, ali, ako vec govore da ce davati priliku mladim igracima, onda cemu sve ovo?! Ok, potreban je i poneki iskusan igrac, ali mislim da je Vranjes odsluzio svoje (iskreno, meni i nije bio neki igrac, osim kad je igrao u Osijeku i poneku dobru aprtiju u Leverkusenu). Bolje mu je da ode u Japan, Koreju, da zaradi nesto prije penzije nego da igra po livadama i oranicama HNL-a..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 27 dec 2009, 18:25

zeljo
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.