FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

badblueboylivno
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la badblueboylivno » 15 sep 2013, 23:51

Meni nije jasno kako mu je netko, tko drži do kluba, nakon onog majmuniranja nakon utakmice s Rudarom :lol: dopustio da povede momčad u novi pokušaj povratka i dao mu takve uvjete kakve mu je dao Amerikanac. Autobus, plaće na vrijeme, mogao je dobiti koga je htio od igrača, saune, hoteli dan prije utakmice...
Hayley <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 sep 2013, 23:54

možda predsjednik ima fetiš na Smajila :lol: a ovaj je sav podložan :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 sep 2013, 23:55

Smail The Submissive Karić
Hayley <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2013, 00:02

badblueboylivno je napisao/la:Meni nije jasno kako mu je netko, tko drži do kluba, nakon onog majmuniranja nakon utakmice s Rudarom :lol: dopustio da povede momčad u novi pokušaj povratka i dao mu takve uvjete kakve mu je dao Amerikanac. Autobus, plaće na vrijeme, mogao je dobiti koga je htio od igrača, saune, hoteli dan prije utakmice...
Husic mu vjeruje,voda ga po tekmama repke,placa i njega i racune mu... za sto mene cisto k.u.r.a.c zaboli...mislim,nek ga kuci vodi ako mu je dobar al ako se nastavi sa ovim guranjem ovog polovnjaka moze samo sebi u stomak skocit...Sloboda nije simin han i branitelj...svakog trenera pa i murinja na klupi drze rezultati...ovaj ih vec sad polako skida....vidjet cemo i u subotu na cemu smo...dolazi gracanica koja ima opasnu ekipu...ako zijani 2 kljucne tekme sto se mene tice,sretno,prijatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 sep 2013, 00:07

zato sto je dosao kad niko drugi nije htio...2 sedmice prije pocetka proljetnog dijela lige nismo imali kluba, 7 dana prije nismo znali da li cemo igrati, a nismo imali ni trenera..kad niko nije htio, a zvao je Amzir mnoge, kad nas je Denis ispalio za Olimpic i jos i igrace odveo onda se Smajl javio i jedini pomogao.

realno nije on nikakav, al haman je Amzir takav covjek da nece lako dici ruke od nekog ko mu je valjao...donekle se tu i slazem s njim , mnogi sto su podvili rep i otisli su htjeli nazad u Slobobdu ovo ljeto, al Azmir nikom nije dao i tu ga apsolutno podrzavam. Ko god nije htio na zimu kad je bilo najteze (ukljucujuci i Sakiba) sto se mene tice nece i ne mora vise nikad.

a za ove "sa strane": jbg ne kritikujemo mi dzaba, gledali smo ekipu dosta puta ove sezone i slabosti se vide. Vide se i prednosti: borbenost, trka, fizicka sprema posebno kod kuce, ali i problemi su vise nego jasni: nedostatak kvalitetnih igraca, znalaca, tehnicara na sredini terena- to prvo, zatim los trener pa tek onda taj sindrom gostovanja (kojeg ne bi bilo da ekipa ima kvaliteta). Na snagu i na silu se moze na Tusnju pobjedjivat.

uostalom, svakom iskrenom navijacu PL i nije pritisak i opsesija vec stabilna Sloboda u kojoj igraci imaju plate, uslove, pripreme i ne zaduzuju se dodatno, a PL ce sama doc.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2013, 00:14

Jedino rjesenje je dovesti nekog mladog obrazovanog trenera iz Srbije, i nikada vise ove sto su bili i motali se po Slobodi i glumili trenere, na celu sa Sokom i inim drugima.Treba kontaktirati Geruma i pitati ga za misljenje oko trenera, ponavljam treneri avlijaneri nam ne trebaju
🔴⚫️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 sep 2013, 00:32

ultrasstyle_tz je napisao/la: uostalom, svakom iskrenom navijacu PL i nije pritisak i opsesija vec stabilna Sloboda u kojoj igraci imaju plate, uslove, pripreme i ne zaduzuju se dodatno, a PL ce sama doc.
pa eto i recimo da je tako kako ti kazes, i ja se slazem stobom i ja bi volio prvo vidit stabilnu Slobodu, pa tek u onda u PL (nije da necu da ove sezone se vratimo)

Al vidi samo poslije jedne lose utakmice kako ljudi totalno promjene misljenje i odma pocnu da pljuju, al dosta je na forumu necijih piuna koji samo cekaju ovako nesto da podpaljuju, pa ljudi sa strane misle da smo ovakli ili onakvi.

Sto se tice Smaila, i ja sam misljenja da mi imamo puno kvalitetnijih trenera od njega ali predsjednik ga placa i on nek vodi brigu oko toga.
Ja predpostavljam da Smajilova plata je duplo manja od one koju je recimo Vojvoda imo dok je bio kod nas, i jedno 3-4 puta manja od plate koju je Ibrak imo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2013, 00:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto je dosao kad niko drugi nije htio...2 sedmice prije pocetka proljetnog dijela lige nismo imali kluba, 7 dana prije nismo znali da li cemo igrati, a nismo imali ni trenera..kad niko nije htio, a zvao je Amzir mnoge, kad nas je Denis ispalio za Olimpic i jos i igrace odveo onda se Smajl javio i jedini pomogao.

realno nije on nikakav, al haman je Amzir takav covjek da nece lako dici ruke od nekog ko mu je valjao...donekle se tu i slazem s njim , mnogi sto su podvili rep i otisli su htjeli nazad u Slobobdu ovo ljeto, al Azmir nikom nije dao i tu ga apsolutno podrzavam. Ko god nije htio na zimu kad je bilo najteze (ukljucujuci i Sakiba) sto se mene tice nece i ne mora vise nikad.

a za ove "sa strane": jbg ne kritikujemo mi dzaba, gledali smo ekipu dosta puta ove sezone i slabosti se vide. Vide se i prednosti: borbenost, trka, fizicka sprema posebno kod kuce, ali i problemi su vise nego jasni: nedostatak kvalitetnih igraca, znalaca, tehnicara na sredini terena- to prvo, zatim los trener pa tek onda taj sindrom gostovanja (kojeg ne bi bilo da ekipa ima kvaliteta). Na snagu i na silu se moze na Tusnju pobjedjivat.

uostalom, svakom iskrenom navijacu PL i nije pritisak i opsesija vec stabilna Sloboda u kojoj igraci imaju plate, uslove, pripreme i ne zaduzuju se dodatno, a PL ce sama doc.
sta bolan ja imam trpit slinavog karica zbog nekog duga...odakle da je on nama neku uslugu ucinio...jel to ostavio neki extra dobar klub uz strasnu platu pa dosao vodit i spasit Slobodu...pa ovo mu je najveci poziv u zivotu i najveci klub koji je vodio...IKAD U SVOM ZIVOTU...pa frajer je mrtav hladan izjavio da on NIJE TRENER ZA SLOBODU....hoces izjavu da ti trazim...dato mu je da vodi klub prosle sezone i to je to...sta ima njega azmir cuvat ako ga igra i rezultati ne cuvaju...il cemo onda doc opet na te price koje su se pisale da azmir privatizuje klub....ako ga tolko voli sto mu nije dao neki kesh i hvala,vozdrica...nego ja trebam d.r.k.a.t svoje zivce dalllll cemo iscupat j.e.b.e.n.i bod protiv nekog sela pored kaknja...i jos jazavac zadovoljan bio...jel tebi logicno da nas jedinstvo ovako demolira uz ovakvu logistiku...meni nije...mi nismo izgubili...ljudi su nas RASTAVILI...uostalom sad ce srijeda i subota pa cemo vidjet tog strasnog stratega na djelu...nadam se da cu pojest sva g.o.v.n.a koja sam ovdje istresao na njega i da cemo razbit gracanicu

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 16 sep 2013, 01:11

staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:zato sto je dosao kad niko drugi nije htio...2 sedmice prije pocetka proljetnog dijela lige nismo imali kluba, 7 dana prije nismo znali da li cemo igrati, a nismo imali ni trenera..kad niko nije htio, a zvao je Amzir mnoge, kad nas je Denis ispalio za Olimpic i jos i igrace odveo onda se Smajl javio i jedini pomogao.

sta bolan ja imam trpit slinavog karica zbog nekog duga...odakle da je on nama neku uslugu ucinio...jel to ostavio neki extra dobar klub uz strasnu platu pa dosao vodit i spasit Slobodu...pa ovo mu je najveci poziv u zivotu i najveci klub koji je vodio...IKAD U SVOM ZIVOTU...pa frajer je mrtav hladan izjavio da on NIJE TRENER ZA SLOBODU....hoces izjavu da ti trazim...dato mu je da vodi klub prosle sezone i to je to...sta ima njega azmir cuvat ako ga igra i rezultati ne cuvaju...il cemo onda doc opet na te price koje su se pisale da azmir privatizuje klub....ako ga tolko voli sto mu nije dao neki kesh i hvala,vozdrica...nego ja trebam d.r.k.a.t svoje zivce dalllll cemo iscupat j.e.b.e.n.i bod protiv nekog sela pored kaknja...i jos jazavac zadovoljan bio...jel tebi logicno da nas jedinstvo ovako demolira uz ovakvu logistiku...meni nije...mi nismo izgubili...ljudi su nas RASTAVILI...uostalom sad ce srijeda i subota pa cemo vidjet tog strasnog stratega na djelu...nadam se da cu pojest sva g.o.v.n.a koja sam ovdje istresao na njega i da cemo razbit gracanicu
Kako se ja hebeno slazem sa svakim tvojim postom.Usput sto se tice Malkocevica,vjerujte da on Slobodu voli vise od svog djeteta,samo iz principa nece da se vrati jer ga je Sloboda posteno sjebala ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 sep 2013, 01:41

staragarda je napisao/la:znaci...suma sumarum sto se tice poraza od jedinstva...ne krivim ja ovog trenercica zbog jednog poraza...i barca gubi tekme...krivim ga zbog KATASTROFALNOG PORAZA od ekipe koja nije nista specijalno...dovedena su pojacanja,imaju sve uslove za dobre rezultate i ti mi odes u bihac, primis 3 komada uz 2 precke i bog dragi zna sta jos sve ne i uz posjed 80/20 posto..ne opucas na go kako treba... sta sad ja ovdje trebam otkrivat toplu vodu da nije do trenere..jok,do mene je....on jednostavno nezna pripremit ekipu za tekmu a to mu je posao...na Tusnju je lako..guraju ih navijaci..na gostovanjima se uzima liga...tu pokazujes mentalnu snagu da se izdignes iznad gostujuceg terena,publike,navijaca...frajer jednostavno onim svojim telecim pogledom nezna podic ekipu i ulit im samopouzdanje...DA MOGU,DA HOCE,DA ZNAJU....o strucnosti je presmijesno i pricat...degen,umjesto da se poklopi usima poslije KLJUCNOG poraza od rudara na Tusnju prosle sezone on debilnim napadima na gostujuceg trenera sto nije pustio tekmu :o :o jos smijesniji ispada...zato su ga u svojim postovima spominjat skroz malo ili nikako...na kraju,nadam se da ce ovaj MIKI MAUS ubrzo dic sidro iz nase svetinje i nastavit vodit ekipe sa Bajramskih turnira gdje mu je mjesto
Auuuuu ako mi nismo nista specijalno kakvi ste onda vi u pm.... U ovoj ligi koliko god dobar bio uvijek ce se pricati da nisi nista specijalno, razbijes ljude kuci koji su trebali realno primiti 6 golova imali posjed lopte 20% i nisu zaprijetili golu, i onda kaze covjek, "ekipa koja nije nista specijalno" dobro neka bude kako ti kazes, ali da smo tek prosjecna ekipa to nisam znao, hvala sto nas napomenu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2013, 01:50

LloriS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:znaci...suma sumarum sto se tice poraza od jedinstva...ne krivim ja ovog trenercica zbog jednog poraza...i barca gubi tekme...krivim ga zbog KATASTROFALNOG PORAZA od ekipe koja nije nista specijalno...dovedena su pojacanja,imaju sve uslove za dobre rezultate i ti mi odes u bihac, primis 3 komada uz 2 precke i bog dragi zna sta jos sve ne i uz posjed 80/20 posto..ne opucas na go kako treba... sta sad ja ovdje trebam otkrivat toplu vodu da nije do trenere..jok,do mene je....on jednostavno nezna pripremit ekipu za tekmu a to mu je posao...na Tusnju je lako..guraju ih navijaci..na gostovanjima se uzima liga...tu pokazujes mentalnu snagu da se izdignes iznad gostujuceg terena,publike,navijaca...frajer jednostavno onim svojim telecim pogledom nezna podic ekipu i ulit im samopouzdanje...DA MOGU,DA HOCE,DA ZNAJU....o strucnosti je presmijesno i pricat...degen,umjesto da se poklopi usima poslije KLJUCNOG poraza od rudara na Tusnju prosle sezone on debilnim napadima na gostujuceg trenera sto nije pustio tekmu :o :o jos smijesniji ispada...zato su ga u svojim postovima spominjat skroz malo ili nikako...na kraju,nadam se da ce ovaj MIKI MAUS ubrzo dic sidro iz nase svetinje i nastavit vodit ekipe sa Bajramskih turnira gdje mu je mjesto
Auuuuu ako mi nismo nista specijalno kakvi ste onda vi u pm.... U ovoj ligi koliko god dobar bio uvijek ce se pricati da nisi nista specijalno, razbijes ljude kuci koju su trebali realno primiti 6 golova imali posjed lopte 20% i nisu zaprijetili golu, i onda kaze covjek, "ekipa koja nije nista specijalno" dobro neka bude kako ti kazes, ali da smo tek prosjecna ekipa to nisam znao, hvala sto nas napomenu.
jarane...vise puta sam napisao i mrsko mi se ponavljat da ste nas razbili...bili ste bolji i to puno al to je jedna tekma i to kuci....specijalni cete postat tek kad izdominirate ligom i sa 30 kola svima pobjegnete 10,15 bodova..nahvalio sam vas max..neznam sta hoces vise....svi znamo kakva je ovo liga..da se ne lazemo i dizemo....i ja ovdje pisem kilometarske postove o tome kako je NASA igra sa strategom losa...vas sam usput spomenuo..neznam sto si se uvrijedzen nasao :?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 sep 2013, 01:53

stvar je u tome što ti pišeš kako loše igramo na gostovanjima, pa tako svjesno ili nesvjesno umanjuješ 'kvalitet' Jedinstva u očima njihovih navijača .. oni opet smatraju da imaju jaku ekipu i vjerovatno misle da je i Sloboda jaka ekipa, što i jeste slučaj .. na domaćem terenu :D

Sloboda je u gostima kao i ostale prosječne ekipe, ništa više, ništa manje :D

NON MOLLARE MAI

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 sep 2013, 02:00

LloriS je napisao/la:
Auuuuu ako mi nismo nista specijalno kakvi ste onda vi u pm.... U ovoj ligi koliko god dobar bio uvijek ce se pricati da nisi nista specijalno, razbijes ljude kuci koju su trebali realno primiti 6 golova imali posjed lopte 20% i nisu zaprijetili golu, i onda kaze covjek, "ekipa koja nije nista specijalno" dobro neka bude kako ti kazes, ali da smo tek prosjecna ekipa to nisam znao, hvala sto nas napomenu.
jarane...vise puta sam napisao i mrsko mi se ponavljat da ste nas razbili...bili ste bolji i to puno al to je jedna tekma i to kuci....specijalni cete postat tek kad izdominirate ligom i sa 30 kola svima pobjegnete 10,15 bodova..nahvalio sam vas max..neznam sta hoces vise....svi znamo kakva je ovo liga..da se ne lazemo i dizemo....i ja ovdje pisem kilometarske postove o tome kako je NASA igra sa strategom losa...vas sam usput spomenuo..neznam sto si se uvrijedzen nasao :?
Sve je to uredu ali jarane u ovoj ligi je tesko izdominirati, veoma tesko, jest da je bilo takvih ekipa kao Zvijezda koja je odigrala odlicnu sezonu, ali ipak ekipa koja u 5 kola ima ovakav ucinak ne moze biti ekipa "nista specijalno". Gledam Bratstvo koje igra isto odlicno i ja za njih ne mogu reci da su prosjecna ekipa, jer vidim da ljudi igraju odlicno na pocetku sezone, ja vjerujem da i ova Sloboda moze puno vise od onog sto je pokazala u Bihacu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2013, 02:03

JTS je napisao/la:stvar je u tome što ti pišeš kako loše igramo na gostovanjima, pa tako svjesno ili nesvjesno umanjuješ 'kvalitet' Jedinstva u očima njihovih navijača .. oni opet smatraju da imaju jaku ekipu i vjerovatno misle da je i Sloboda jaka ekipa, što i jeste slučaj .. na domaćem terenu :D

to si dobro napisao...mi smo u gostima sasvim prosjecna ekipa...neznam,nesto poput capljine,rudara...Sloboda stvarno ima totalno drugaciji pristup na Tusnju...to je taj gubitnicki mentalitet na strani...to skidanje gaca jos u bus dok se ulazi :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 sep 2013, 02:05

@Lloris vidis da ljudi cijelo vrijeme pisu kako Sloboda pod ovakvim vodstvom ne moze vise , da moze samo gore . Bilo ih je par koji su zavarani dobrim rezultatima kuci pa su pisali da ce nas uzeti na kvalitet i vidi sta se desilo .

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 sep 2013, 02:14

JTS je napisao/la:stvar je u tome što ti pišeš kako loše igramo na gostovanjima, pa tako svjesno ili nesvjesno umanjuješ 'kvalitet' Jedinstva u očima njihovih navijača .. oni opet smatraju da imaju jaku ekipu i vjerovatno misle da je i Sloboda jaka ekipa, što i jeste slučaj .. na domaćem terenu :D

to si dobro napisao...mi smo u gostima sasvim prosjecna ekipa...neznam,nesto poput capljine,rudara...Sloboda stvarno ima totalno drugaciji pristup na Tusnju...to je taj gubitnicki mentalitet na strani...to skidanje gaca jos u bus dok se ulazi :roll:
sjeti se samo Viteza, to je reći ekipa .. ha kući, ha u gostima, ljudi drama dobro igrali :D u Tuzli izgubiše 3-2, a vodili su 0-2 :D ali ipak su ljudi imali kvalitetne igrače + nemaju taj luzerski mentalitet na gostovanjima

mi nema potrebe da se zavaravamo, ovdje je pitanje samo Sloboda ili Bratstvo, ko će u PL .. ne vjerujem da će Jedinstvo izdržati trku do kraja

Sloboda u PL može samo ako na zimu dovede dva ili tri provjerena igrača, ili da Bratstvo iz nekih razloga odustane od ulaska u PL .. nažalost, sa ovim sastavom teško ćemo do PL

Bratstvo kao i Sloboda pobjeđuje kući sve redom, a bolje igraju u gostima

ali eto, ostavimo malo prostora da pojedemo ova gofna koja smo israli, na kraju sezone .. možda se ekipa digne, tek su dva gostovanja prošla

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 sep 2013, 09:39

Evo razgovarao sam sinoc sa prijateljem iz Bihaca koji prati Jedinstvo. Covjek je ozbiljan, nikakav nerealista i zaludjenik.
Jednostavno je rekao da je Sloboda tako jadno izgledala, toliko imala srece da ne ode bar sa jos duplo golova u svojoj mrezi, da se nisu sastavili sa loptom i da nisu mogli sastaviti nekoliko pasova. Da gorih nije bilo u proslom prvenstvu u Bihacu. Jednostavno je ocekivao dobru utakmicu, kad ono dosli jetimi da izgube sa sto manje razlike.
Ko je kriv? Karic je kriv! E pa predsjednice Azmire vrijeme je da nam Karic mutavi prestane cupati zivce sa svojom taktikom i glupim izjavama!
Ako predsjednik Real Madrida Florentino Perez mora osluskivati zelje navijaca onda bi to i Azmir trebao uciniti, bez obzira na to sto je mnogo ucinio za Slobodu. Jednostavno i sebi ce pomoci ako ga nogira, jer punije tribine donose i vise zarade, pa ce i njemu biti lakse.
Istina je jedna, mnogo je vise onih koji dolaze kada Sloboda dobro igra, nego nas koji dolazimo i kada ne ide kako treba. Sto se tice Karica kao covjeka i ako Azmir ima prema njemu simpatije neka ga ostavi u strucnom stabu ali za prvog trenera Smajli NIJE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 sep 2013, 10:42

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 sep 2013, 10:51

Probisvjet je napisao/la:Evo razgovarao sam sinoc sa prijateljem iz Bihaca koji prati Jedinstvo. Covjek je ozbiljan, nikakav nerealista i zaludjenik.
Jednostavno je rekao da je Sloboda tako jadno izgledala, toliko imala srece da ne ode bar sa jos duplo golova u svojoj mrezi, da se nisu sastavili sa loptom i da nisu mogli sastaviti nekoliko pasova. Da gorih nije bilo u proslom prvenstvu u Bihacu. Jednostavno je ocekivao dobru utakmicu, kad ono dosli jetimi da izgube sa sto manje razlike.
Ko je kriv? Karic je kriv! E pa predsjednice Azmire vrijeme je da nam Karic mutavi prestane cupati zivce sa svojom taktikom i glupim izjavama!
Ako predsjednik Real Madrida Florentino Perez mora osluskivati zelje navijaca onda bi to i Azmir trebao uciniti, bez obzira na to sto je mnogo ucinio za Slobodu. Jednostavno i sebi ce pomoci ako ga nogira, jer punije tribine donose i vise zarade, pa ce i njemu biti lakse.
Istina je jedna, mnogo je vise onih koji dolaze kada Sloboda dobro igra, nego nas koji dolazimo i kada ne ide kako treba. Sto se tice Karica kao covjeka i ako Azmir ima prema njemu simpatije neka ga ostavi u strucnom stabu ali za prvog trenera Smajli NIJE!
Mislim da se svi slažemo oko ovoga.
Ako nas je Karić zadužio neka ga se ostavi malo u stručnom timu, ali kako stvari stoje za prvog trenera nije.
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 sep 2013, 11:44

ma ne branim ni ja njegovu "strucnost", neke stvari su jasne nego eto nisam od pocetka htio da prozivam covjeka dok ne vidim... nego pisem zasto ga Azmir drzi..ne razumije se ba on toliko u fudbal i nece sigurno otpustit covjeka nakon 10 od 12 mogucih bodova. S druge strane nakon Jedinstva, zatim poraza u kupu i eventualno kiksa kuci protiv Bratstva to bi bio kraj price za Smajla...govorim iz Azmirovog ugla, a ne sta bih ja volio ili da branim Smajla.

sto se tice trenera rekao sam ko nam treba, neko ko poznaje uslove koji vladaju u prvoj ligi federacije, ko poznaje igrace,a da je dobar i iskusan trener. Opet kazem nemam nista protiv trenera Rudara iz Kaknja.

isto tako smatram da je nas vezni red i njegova bezidejnost veci problem cak i od samog Smajla. Cak i da dodje neki trener bolji popravit ce to malo, ali oni se i dalje protiv ozbiljnije ekipe u gostima nece sastat s loptom. Ko nam cini vezni red: Oma klasicni destruktivac koji je sa loptom na vi, Efendic koji je bek i to najbolje igra-a kod nas je najbolji tehnicar, Brckalic koji je takodjer trkac i Mehidic koji je nikakav igrac. Nema tu ni trunke znanja, lucidnosti itd itd. upirali smo prstom u taj vezni red cijelo vrijeme i zato kazem treba nam trener koji ce znati ocijeniti ko ce biti pojacanje i ukomponovat to kako treba jer ne pravi se pita od go.vana kakav god da si kuhar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.