Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Puno maštaš.geronimo je napisao/la:Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP!![]()
Ko je mislio da ce Grcka uzet evropsko pa sta bi...............alan_cardec je napisao/la:Puno maštaš.geronimo je napisao/la:Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP!![]()
hahaha, cuj real hahaha, evo sam se tresem na samu pomisao da se sretnemo sa tim strasnim realommajestic je napisao/la:To se nece desiti bar u sljedecih 10 godina. Ribery sam nemoze sve napraviti. Chelsea,Real, Arsenal su timovi koji su sigurno bolji od Bayerna. Ako hoce proci u cetvrtinu finala nek se onda nadaju sportingu ili mozda villarealu.
Grčka se desi jednom u tristo godina.KRALJ je napisao/la:Ko je mislio da ce Grcka uzet evropsko pa sta bi...............alan_cardec je napisao/la:Puno maštaš.geronimo je napisao/la:Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP!![]()
real standardno tezak protinik za Bayern U LPribery je napisao/la:hahaha, cuj real hahaha, evo sam se tresem na samu pomisao da se sretnemo sa tim strasnim realommajestic je napisao/la:To se nece desiti bar u sljedecih 10 godina. Ribery sam nemoze sve napraviti. Chelsea,Real, Arsenal su timovi koji su sigurno bolji od Bayerna. Ako hoce proci u cetvrtinu finala nek se onda nadaju sportingu ili mozda villarealu.![]()
![]()
![]()
Pa razvalili bi ih k'o dijete zvecku![]()
Od ta tri kluba sto si naveo, jedino ne bih volio Chelsea, a ti mladi arsenalovci meni odgovoraju
Sa Olicem na celu od titule nema nistadr.adnan je napisao/la:Gol u zadnjoj minuti za Stuttgart i na kraju 2:2 ispade. Oddo dobio crveni u 85 minuti. Ništa od jesenje titule... Ali nema veze, biće na kraju u našim rukama...
Markus Babbel na jednoj (ex Bayern) i Klinsi (ex Stuttgart) tako podjeliše bodove. Valja im se revanširati na istom mjestu u januaru!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.