FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 21:14

pa ti nemoj ići. sve je na dobrovoljnoj bazi. al' također nemoj o svojoj velikoj ljubavi prema klubu.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 15 sep 2013, 21:18

E to je to jednoumlje na ovom forumu :roll: :roll: kako ono kazu pojedini-ZIVIO NAM OSIM DRAGI :lol: :lol:
Mehmed Mesa Bazdarevic

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 15 sep 2013, 21:20

aldin

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 sep 2013, 21:23

na temi zeljeznicar ima jedno 20 nickova koji uopste ne navijaju za taj klub,vec samo otvaraju naloge da provociraju negativnim pisanjem o amaru osimu,manijacima ...mozda je cak i jedan covjek u pitanju :roll:

od takvih mi posteni provokatori ne mozemo doci do izrazaja 8-)
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 15 sep 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 21:24

pa si stoga prisiljen da nakon svake pozitivne vijesti otvoriš novi nick, tako da aktuelni nikad nije stariji od mjesec dana. baš mi te žao.

ne može se voljeti klub, a svijećom tražiti razlog da se ne ide na utakmice, kao neki minimum minimuma što ti možeš uticati i pomoći.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 sep 2013, 21:27

Željo je veći od svih, pa i od Amara.

Ko garantuje da će Amar biti uspješan van terena, kao što je to bio na terenu. Na terenu je dokazao klasu i trebao je ostati na njemu. Amar je postupio "frajerski". Da je prošao Plzen sigurno, se ne bi umorio od trenerskog posla.

Amar je selektirao ekipu, prošao pripreme i onda uzima "odmor" od 7 dana. Tih sedam dana se produžilo izgleda u nedogled.

Kada se vratio u Želju, vratio se sa Žujom, Brkovićem.... i Džekinom "lovom", koja je bila izvjesna. Uvalio je i on svoju lovu, skupa sa ostalim, doveo dobre igrače i ZAJEDNO sa ostalim osvojio trofeje. Prvi znak da nešto ne ljava je bio Žujin odlazak (nije se mogao posvetiti Želji 100%?). Sada je sa terena otišao Amar, jer se umorio (po meni nestalo love). Kako li se Ferguson ne umori 30 godina?

Ako Željo nastavi osvajati trofeje, bez Amara na terenu, onda ga neka u Klubu i neka radi šta hoće. Ukoliko ne budemo osvajali trofeje, hoće li to značiti da Amar ne radi svoj posao dobro.

Da ne filozofiram više. Amar je bio prosječan fudbaler i odličan trener. Amar treba da radi ono što najbolje zna, a to je teren i klupa. Sve drugo je izvlakuša i nepošteno. Sada me počnite pljuvati kako tjeram Amara, a Amar se u stvari sam otjerao od posla kojeg najbolje obavlja. Sve drugo je šuplja.

Niko nije veći od Želje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 sep 2013, 21:29

Armageddon2012 je napisao/la:na temi zeljeznicar ima jedno 20 nickova koji uopste ne navijaju za taj klub,vec samo otvaraju naloge da provociraju negativnim pisanjem o amaru osimu,manijacima ...mozda je cak i jedan covjek u pitanju :roll:

Đe si, ne pošteni, nego prepošteni provokatoru? ;) Nalupaše Vas Hercegovanci :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2013, 21:30

to je konstruktivna i realna kritika. a ono na prethodnoj stranici nije. kome razlika nije jasna, neka pročita desetak puta, možda onda svari...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 sep 2013, 21:31

avlami97 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:na temi zeljeznicar ima jedno 20 nickova koji uopste ne navijaju za taj klub,vec samo otvaraju naloge da provociraju negativnim pisanjem o amaru osimu,manijacima ...mozda je cak i jedan covjek u pitanju :roll:

ubise puru u nama!

ali to sam i predvidio u temi prognoziranja 7.kola,gdje sam tog keca najavio kao najsigurniji tip kola :lol:

a sto je najgore,slicno cemo proci i kuci sa zrinjskim :roll:

eh da nam bar vi cesce dolazite 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 sep 2013, 21:36

Armageddon2012 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

ubise puru u nama!

ali to sam i predvidio u temi prognoziranja 7.kola,gdje sam tog keca najavio kao najsigurniji tip kola :lol:

To Jović sredio sa Zrinjskim. Vama lova, Zrinjskom titula. Jović Nostradamus :lol:

Što se tiče nas, je li onaj mali dostavljač lopti je još drži u ruci, il' ju je odlučio uručiti nekom od fudbalera :lol: :lol: :lol: Spor je brate, a kažu da se ta djeca bave sportom :lol: :lol: :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2013, 21:36

avlami97 je napisao/la:

Cuj hercegovanci :oops: :oops: pa imas li prijatelja ijednog u hercegovini. Ja to nikad nebi za vas napisao. Jesi li cuo za postovanje
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 15 sep 2013, 21:37

Armageddon2012 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

ubise puru u nama!

Hhahahha dobar dobar ...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 sep 2013, 21:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Cuj hercegovanci :oops: :oops: pa imas li prijatelja ijednog u hercegovini. Ja to nikad nebi za vas napisao. Jesi li cuo za postovanje
Zaista nisam imao namjeru bilo koga uvrijediti. Pokušao sam se malo našaliti, al' je šala očito neslana, te se Tebi lično i svima onima koji su se našli uvrijeđenim IZVINJAVAM.

Ponavljam - nisam imao namjeru bilo koga uvrijediti.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 15 sep 2013, 21:42

Ne može čovjek sve pročitat', ono dosta komentara i jesam, nije da nema tu dobrog štofa, ali ima i pučke, po sarajevski rečeno, mahalske. Kako god, kakav grad takav i klub, u par deka je to sve. Jedno je očito svima, a to je da ovako stanje stvari u klubu ne štima. Znači šta, hajmo...pa promjene normalno. Treba promjeniti nešto u radu. Prvo treba na terenu od onoga što se ima od igrača izvući maximum. Znači Dino i Amar. Drugo, ponovo se vratiti na prvo i popraviti igru koja će za rezultat imati pobjede. Treće, sve ostalo, stadion, uprava, lova, navijači i sl. ili da to sve skupa nazovemo pod "RAZNO", to se neće nikada popraviti, da o tome ne raspravljamo. Ovo je Bosna i Hercegovina sa njenim sadašnjim stanovnicima, i koji pjevaju jednu jedinu i ne bi sjala, jer nemaju o čemu drugom da pjevaju već o snu iz kojeg se ne budimo evo par decenija. Sve preko toga zove se Evropa, a ona nas neće...zato dragi igrači i treneri, srce na teren zbog ovih koju ostaju ovdje, jer ni mi nemamo bolje od vas, a ni vi bolje od nas.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 sep 2013, 21:46

Krvotok je napisao/la:Ne može čovjek sve pročitat', ono dosta komentara i jesam, nije da nema tu dobrog štofa, ali ima i pučke, po sarajevski rečeno, mahalske. Kako god, kakav grad takav i klub, u par deka je to sve. Jedno je očito svima, a to je da ovako stanje stvari u klubu ne štima. Znači šta, hajmo...pa promjene normalno. Treba promjeniti nešto u radu. Prvo treba na terenu od onoga što se ima od igrača izvući maximum. Znači Dino i Amar. Drugo, ponovo se vratiti na prvo i popraviti igru koja će za rezultat imati pobjede. Treće, sve ostalo, stadion, uprava, lova, navijači i sl. ili da to sve skupa nazovemo pod "RAZNO", to se neće nikada popraviti, da o tome ne raspravljamo. Ovo je Bosna i Hercegovina sa njenim sadašnjim stanovnicima, i koji pjevaju jednu jedinu i ne bi sjala, jer nemaju o čemu drugom da pjevaju već o snu iz kojeg se ne budimo evo par decenija. Sve preko toga zove se Evropa, a ona nas neće...zato dragi igrači i treneri, srce na teren zbog ovih koju ostaju ovdje, jer ni mi nemamo bolje od vas, a ni vi bolje od nas.
aferim
NO PYRO NO PARTY

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2013, 21:47

[/quote]
Zaista nisam imao namjeru bilo koga uvrijediti. Pokušao sam se malo našaliti, al' je šala očito neslana, te se Tebi lično i svima onima koji su se našli uvrijeđenim IZVINJAVAM.

Ponavljam - nisam imao namjeru bilo koga uvrijediti.[/quote]
Ako je tako druze ok onda. I ja naleti na prvu pa ono kontam vidi sta lik pise. Sve ok tebra i puno srece Zelji u nastavku sezone
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 sep 2013, 21:49

sto se tekme protiv slavije tice po meni nije toliko lose bilo koliko ovdje ljudi to prikazuju ok trenutno smo u krizi sto se tice rezultata al imali smo tri, cetri prilike ono sam pred golmanom mislim glavom da smo fulili ciste tri sanse i ona na pocetku sto je prosla pored stative a da smo dali go na vrijeme bila bi jos dva jer bi slavija onda morala krenuti napred istina imali su i oni pred kraj svoje sanse tj. mogli su imati da su znali bolje iskoristiti realno igrali sa trojcom pozadi imali veliki prostor ali skaljic je to sve super obavio, realno fali nam ona cista desetka koja ce napraviti neki potez ili navuci dva igraca tj. neko ko zna podvaliti loptu kako treba, u ovoj utakmici se vidilo da adilovic fali ustvari taj tip napadaca nemoze mali hodjic protiv onakvog bunkera, nista sad u siroki po tri boda mogla bi nam to biti prekretnica za nastavak, konkurenti na mjestu tj. nisu nam pobjegli a raspored je takav da ako ostanemo na dva boda u minusu u prvom dijelu da u nastavku prvenstva smo ipak u najboljem polozaju, previse na ovoj temi pravi raja dramu te se ukljucuje u rasporavu sa padobrancima koji nista pametno da kazu nego je sve rekla kazala, sve neke teorije svoje a niko pojma nema...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 15 sep 2013, 21:52

bob je napisao/la:sto se tekme protiv slavije tice po meni nije toliko lose bilo koliko ovdje ljudi to prikazuju ok trenutno smo u krizi sto se tice rezultata al imali smo tri, cetri prilike ono sam pred golmanom mislim glavom da smo fulili ciste tri sanse i ona na pocetku sto je prosla pored stative a da smo dali go na vrijeme bila bi jos dva jer bi slavija onda morala krenuti napred istina imali su i oni pred kraj svoje sanse tj. mogli su imati da su znali bolje iskoristiti realno igrali sa trojcom pozadi imali veliki prostor ali skaljic je to sve super obavio, realno fali nam ona cista desetka koja ce napraviti neki potez ili navuci dva igraca tj. neko ko zna podvaliti loptu kako treba, u ovoj utakmici se vidilo da adilovic fali ustvari taj tip napadaca nemoze mali hodjic protiv onakvog bunkera, nista sad u siroki po tri boda mogla bi nam to biti prekretnica za nastavak, konkurenti na mjestu tj. nisu nam pobjegli a raspored je takav da ako ostanemo na dva boda u minusu u prvom dijelu da u nastavku prvenstva smo ipak u najboljem polozaju, previse na ovoj temi pravi raja dramu te se ukljucuje u rasporavu sa padobrancima koji nista pametno da kazu nego je sve rekla kazala, sve neke teorije svoje a niko pojma nema...
Jarane... Fali i nekoliko tačaka u recenici. Glava me zaboli citajuci.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 sep 2013, 21:56

heheh 100 % si u pravu, sorry ;)

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 15 sep 2013, 22:15

Vas glavni i jedini problem je nerad uprave, imali ste sve predispozicije da budete nesto poput Dinama u susjednoj nam zemlji, prvaci, duplakruna, mnogo sponzora se moglo privuci, marketing opasan. Medjutim u tim trenucima se razmisljalo o drugim stvarima i sve je otislo u nepovrat. Moze se ovo shvatiti i ko provokacija, ali ovo je samo jedna konstruktivna kritika nesposobnojupravi.Amar nista nije mogao sam, dijelom i njegova krivica jer po prezimenu Osim je mogao izganjati kakvog covjeka iz Azije, neku poveznicu koja prepoznaje rezultate kojih je bilo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”