Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
aha, hvala vam. 

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Nekako imam osjecaj da nam bolje ide kada je atmosfera pesimisticna i kada su ocekivanja manja.Izgleda da nam ne godi euforija i pretjerani optimizam jer su nas tokom svih ovih zadnjih sezona znali fino spustiti na zemlju sa nasim velikim ocekivanjima.
Za sad sam zadovoljan citavom atmosferom u klubu koju mogu vidjeti kroz medijsku sliku.Bez kurcenja i podcjenjivanja,a sutra ce biti tacno 6 mjeseci(16 marta zadnji poraz) kako nismo izgubili sluzbene utakmice.
Za sad sam zadovoljan citavom atmosferom u klubu koju mogu vidjeti kroz medijsku sliku.Bez kurcenja i podcjenjivanja,a sutra ce biti tacno 6 mjeseci(16 marta zadnji poraz) kako nismo izgubili sluzbene utakmice.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Nije valjda da očekuješ laganu pobjedu protiv SwanseaRodgersBOSS je napisao/la:Nekako imam osjecaj da nam bolje ide kada je atmosfera pesimisticna i kada su ocekivanja manja.Izgleda da nam ne godi euforija i pretjerani optimizam jer su nas tokom svih ovih zadnjih sezona znali fino spustiti na zemlju sa nasim velikim ocekivanjima.

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ocekujem da sve prsti na Liberyu mada je to bilo do sada najavljivano svaki put pa smo igrali 0-0 oba puta od njihovog povratka u ligu,nekako ne vjerujem da ce i treci put biti mirno.Ekipa su koja ce se nadigravati,a kada sve saberem i oduzmem mislim da cemo sutra pobjediti mada u fudbalu je sve moguce,lopta je okrugla.Thunder93 je napisao/la:Nije valjda da očekuješ laganu pobjedu protiv SwanseaRodgersBOSS je napisao/la:Nekako imam osjecaj da nam bolje ide kada je atmosfera pesimisticna i kada su ocekivanja manja.Izgleda da nam ne godi euforija i pretjerani optimizam jer su nas tokom svih ovih zadnjih sezona znali fino spustiti na zemlju sa nasim velikim ocekivanjima.
Za sad sam zadovoljan citavom atmosferom u klubu koju mogu vidjeti kroz medijsku sliku.Bez kurcenja i podcjenjivanja,a sutra ce biti tacno 6 mjeseci(16 marta zadnji poraz) kako nismo izgubili sluzbene utakmice.![]()

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Niko ne spomeu susret Shelveya sa svojim bivšim klubom
Ćelo napravi penal 

Klopp for the kop!
Ne vjerujem da će Rodgers izbaciti Škrtela iz postave nakon onako dobre partije protiv Uniteda.Mislim da to neće uraditi,a desno nek ide Toure ili Wisdom,nije mi toliko ni bitno jer i Wisdom je kontra Uniteda pokazao da može dobro da odigra.
Mislim da će Moses eventualno dobiti šansu sa klupe,opet sve zavisi od rezultata te da Aspas neće biti izbačen iz prve postave.
Mislim da će Moses eventualno dobiti šansu sa klupe,opet sve zavisi od rezultata te da Aspas neće biti izbačen iz prve postave.
You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
Rumoured line-up against Swansea tomorrow.

Desni bek mu je sekundarna pozicija, čak je i prošle sezone u Cityu po potrebi igrao RB

Izgleda da tebi fali znanja, mada mislim da se šališ sa tim (ne)znanjem.nedim1993 je napisao/la:toure da igra beka ? ovoj temi fali ozbiljnosti
Desni bek mu je sekundarna pozicija, čak je i prošle sezone u Cityu po potrebi igrao RB

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- RodgersBOSS
- Kontakt:
A ko onda da ga igra,a da je ozbiljno rjesenje?nedim1993 je napisao/la:toure da igra beka ? ovoj temi fali ozbiljnosti

Toureu ta pozicija nije strana igrao je kroz karijeru vise puta na beku,a sa svojom brzinom i okretnoscu definitivno moze zadovoljiti na defanzivne zadatke te pozicije.Solidnog je pasa mada od njega nista ne treba ocekivati u napadu i vjerovatno ce biti igrac manje u ofanzivi.
Za Wisdoma vazi isto kao i za Tourea samo sto je ovaj u svakoj prednosti u odnosu na Wisdoma.Tu je i Ryan McLaughlin koji tesko da ce sada dobiti sansu jer ove sezone i nije toliko bio sa prvim timom.
igrao je i u Arsenalu po potrebi koliko se sjecam
Gdje je Rizo?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda bude 3-5-2 formacija? Agger, Skrtel, Toure štoperi, Hendo desno, Enrique lijevo.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Bice zanimljiv ovaj vas mec sada, u odlicnoj ste formi a Swansea je ponekad ekipa koja moze ugroziti favorite.
Ocekujem da lagano dobijete ali nikad se sa Pikačuom nezna

- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo si namjerno pehiroAA23 je napisao/la:Bice zanimljiv ovaj vas mec sada, u odlicnoj ste formi a Swansea je ponekad ekipa koja moze ugroziti favorite.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Liverpool nikad u PL nije pobjedio prve 4 utakmice .
Sturridge bi se mogao pridruziti Giroudu i jos sedmorici koji su postigli po gol u svakom od prva 4 kola u historiji PL .
Liverpool ako pobjedi to ce mu biti 400 pobjeda .
Sturridge bi se mogao pridruziti Giroudu i jos sedmorici koji su postigli po gol u svakom od prva 4 kola u historiji PL .
Da su sve 6 na pocetku prepao bi se da je neko sejtansko djelonerkolfc je napisao/la:Liverpool nikad u PL nije pobjedio prve 4utakmice .

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ako ništa, bar smo izjednačili rekord iz prve 4 utakmice.
A vala trebalo bi sutra biti neriješeno, u najgorem slučaju.

A vala trebalo bi sutra biti neriješeno, u najgorem slučaju.

- BeyKopites
- Kontakt:
Zapravo, hvala ti...Onaj gore je pehiro kad je rek'o da ćemo lagano dobiti.Baš kao prošle sezone nakon pobjede nad Tottenhamom, došao je kao prizemljenje poraz od Sotona a svi su mislili da ćemo tu lagano da uzmemo bodove.nedim1993 je napisao/la:Izgubićete. Eto da vam pehiram
Preporuka svima, očekujte remi a potajno se nadajte pobjedi.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.