Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Još prije godinu dana ja napisah da nam Umbro treba praviti dresove, ali, eto, njih više nema i sad je to sve Nike.High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.
zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Objasnio covjek.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.
Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
Jesu i ovi iz Legea glupi, napravili ugovor do SP a bas bi nastup na prvenstvu bila velika reklama za njih.stampy je napisao/la:Kako se bliži plasman naše zemlje na Svjetsko prvenstvo, tako je sve izvjesnije da će "Zmajevi", u slučaju odlaska u Brazil, tamo nositi opremu s imenom nekog od vodećih svjetskih proizvođača, baš poput ostalih učesnika Mundijala.
Ugovor NSBiH s “Legeom”, čiju opremu reprezentacija BiH nosi dugi niz godina, važi do lipnja sljedeće godine. Točno do Brazila. S obzirom na borbu najvećih svjetskih proizvođača opreme za svaku iole značajniju reprezentaciju na planeti, a naročito za sudionike SP-a ili kontinentalnih smotri, za očekivati je da svaki od njih "napadne" na naš Savez.
Kako saznajemo, Savez već ima kontakte s velikim brojem najpoznatijih svjetskih sportskih brendova, što znači s "Adidasom", "Nikeom", "Pumom"... ali koji će od njih postati službeni dobavljač opreme za reprezentaciju BiH, neće se znati do sljedeće godine. To će zavisiti od njihovih ponuda.
Umbro više ne sklapa ugovore. Završit će važeće ugovore sa Kanadom, Irskom i Norveškom i onda će biti Nike. Kao sa Engleskom.BadrHari je napisao/la:Objasnio covjek.amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.
Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
A momciluci, moja preporuka, nemojte sad trositi velike pare na ovu opremu kad cemo na Svjetskom promijeniti u boljeg sponzora i 100 % ljepse dresove, tako da vrijedi sacekati malo.
bolje da ne postoji,evo ima 6 mjeseci kako sajt prave.....toliko o tome koliko su poslovni71000 je napisao/la:Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
mirza17 je napisao/la: da se i nama smiluje pa da nas kakav normalan brend,pa da kao i svaki normalan odes u radnju i kupis sta ti treba,ovako cigancim uz ogradu i dozivam......"edo,vedo,mire.....daj dres daj duks"
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Rimes87, signalidunapark i 43 gosta.