FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Jeste, navikli ste na pobjede drugog tima nad drugim timom Madrida. I na poraze prvog tima
Dok je tako, mi sretni :kava:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Bjer' tamo, uvezali 3 pobjede i niko im ravan.
Kako se tako brzo zaboravljaju petice, šestice, trice u srcu Madrida itd itd... 
Vidjet' ćemo čija će ovo sezona bit', što se tiče trofeja, to se zna naravno, rekao sam prije par dana ovdje da se naviknete na tu trenutnu poziciju na tabeli (tad je bila druga il' treća).
Eh, jedino ostaju ti međusobni mečevi, to ćemo još da vidimo. 

Vidjet' ćemo čija će ovo sezona bit', što se tiče trofeja, to se zna naravno, rekao sam prije par dana ovdje da se naviknete na tu trenutnu poziciju na tabeli (tad je bila druga il' treća).

A jedan'eske?mandraX je napisao/la:Bjer' tamo, uvezali 3 pobjede i niko im ravan.Kako se tako brzo zaboravljaju petice, šestice, trice u srcu Madrida itd itd...
Vidjet' ćemo čija će ovo sezona bit', što se tiče trofeja, to se zna naravno, rekao sam prije par dana ovdje da se naviknete na tu trenutnu poziciju na tabeli (tad je bila druga il' treća).Eh, jedino ostaju ti međusobni mečevi, to ćemo još da vidimo.

Sent from my 2phone Smart
naprijed rejal
tako ponosan na tih 11 komada , a smrad ne zna ni sta ni kako se dogodilo , sine dragi idi i suti , nit znas sta o nogometu , nit znas trollatSveti je napisao/la:A jedan'eske?mandraX je napisao/la:Bjer' tamo, uvezali 3 pobjede i niko im ravan.Kako se tako brzo zaboravljaju petice, šestice, trice u srcu Madrida itd itd...
Vidjet' ćemo čija će ovo sezona bit', što se tiče trofeja, to se zna naravno, rekao sam prije par dana ovdje da se naviknete na tu trenutnu poziciju na tabeli (tad je bila druga il' treća).Eh, jedino ostaju ti međusobni mečevi, to ćemo još da vidimo.
Sent from my 2phone Smart
Uozbilji se više majka mu stara, vakat je.Sveti je napisao/la: A jedan'eske?![]()

Dobro odigraše momci, moglo je biti i uvjerljivije da Ramirez nije pogodio stativu i da je Nieto pogodio prazan gol. Doduše i Masip je sjajno reagovao par puta, puhalo je tu dosta po desnoj strani.
Dosta dobro igraju ove sezone, mada su ovi pustili dva stopera da odu pa im sada bekovi glume stopere a veznjaci bekove, pripremaju ih za prvi tim.
Dosta dobro igraju ove sezone, mada su ovi pustili dva stopera da odu pa im sada bekovi glume stopere a veznjaci bekove, pripremaju ih za prvi tim.

Don't hate what you don't understand.
pa, prošlost je prošlostmandraX je napisao/la:Uozbilji se više majka mu stara, vakat je.Sveti je napisao/la: A jedan'eske?![]()

@furymaker ko te dir'o? Hodi čiki da ti nešto pokaže
naprijed rejal
Kol'ko zavrsiste ?[/quote]
2:2
2 najbolja igrača na svijetu strijelci.Oba gola poštena za razliku od određenih.[/quote]
jest vama zivot tezak... CIjeli zivot se tjesite, i uvijek sudije krive, i ko o cemu, **** o postenju
2:2
2 najbolja igrača na svijetu strijelci.Oba gola poštena za razliku od određenih.[/quote]
jest vama zivot tezak... CIjeli zivot se tjesite, i uvijek sudije krive, i ko o cemu, **** o postenju

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel' Neymar naručio majonezu prilikom ove narudžbe velike porcije? 

-
- Kontakt:
Mladi nastavili tradiciju pišanja po plastičnom klubu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Navikli smo i na titule za razliku od vas.RickBlaine je napisao/la:Jeste, navikli ste na pobjede drugog tima nad drugim timom Madrida. I na poraze prvog timaDok je tako, mi sretni :kava:
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Valdes "A veces la inercia de ir a buscar más goles te hace dejar espacios y el Sevilla lo ha aprovechado. Hay que controlar más las subidas de los laterales y los interiores para que 'Busi' no se quede tan solo"
bravo valdes !!! to je problem ,to se treba rijesiti,tata to mora rijesiti sa bekovima i dat im to do znanja jer u utakmici sa jacim ekipama bekovi moraju da imaju vise odgovornosti u odbrani a ne samo hitat prema naprijed glavom bez obzira ,onda pique i busquets glume bekove pokrivajuci rupe zbog neodgovornosti tih igraca (u 90% slucajeva zbog neodgovornosti alvesa
)
bravo valdes !!! to je problem ,to se treba rijesiti,tata to mora rijesiti sa bekovima i dat im to do znanja jer u utakmici sa jacim ekipama bekovi moraju da imaju vise odgovornosti u odbrani a ne samo hitat prema naprijed glavom bez obzira ,onda pique i busquets glume bekove pokrivajuci rupe zbog neodgovornosti tih igraca (u 90% slucajeva zbog neodgovornosti alvesa

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Eric Abidal : "Guardiola me je želio vidjeti u Bayernu, ali klub nije htio rizikovati s tim transferom iz medicinskih razloga."
"Nesuglasice u vezi neplaćanja u Barceloni? Izjave iz Barcelone su bile tačne, nemam uopšte problema ni s kim u klubu."
"Alves i ja nismo imali prijateljstvo, to je bilo nešto više. On je nevjerovatna osoba. On se sam ponudio da mi donira jetru."
"Imam ponudu iz Barcelone da postanem direktor njihovih škola fudbala širom svijeta i ja ću to prihvatiti."
"Nesuglasice u vezi neplaćanja u Barceloni? Izjave iz Barcelone su bile tačne, nemam uopšte problema ni s kim u klubu."
"Alves i ja nismo imali prijateljstvo, to je bilo nešto više. On je nevjerovatna osoba. On se sam ponudio da mi donira jetru."
"Imam ponudu iz Barcelone da postanem direktor njihovih škola fudbala širom svijeta i ja ću to prihvatiti."
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Kao što sam i govorio ranije, ona izjava nedavno je pogrešno interpretirana.
S druge strane sjetim se najmilijih onima koju su procijenili da Abidal nije potreban ovoj ekipi, iz sažaljenja ga nije trebalo ostaviti ali igrački gledano mogao bi valjati trenutno. Šta je razlog ne znam. novac nije sigurno jer je ionako bio jedan od najslabije plaćenih u ekipi i prije svega.
edit:
" onclick="window.open(this.href);return false;
S druge strane sjetim se najmilijih onima koju su procijenili da Abidal nije potreban ovoj ekipi, iz sažaljenja ga nije trebalo ostaviti ali igrački gledano mogao bi valjati trenutno. Šta je razlog ne znam. novac nije sigurno jer je ionako bio jedan od najslabije plaćenih u ekipi i prije svega.
edit:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.