RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Idemo Rodjeni sutra po 3 boda i prikljucak za vrh. Svi na stadion. FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA 1981
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Danas imam dobar osjećaj, mislim da su 3 boda naša i to bez nekih velikih problema. Idemo Rođeni !
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Oštraković, Zvonić, Majkić, Zolj, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Letić, Ramović, Maletić.................jusufbasic opet ceka priliku sa klupe ili odobrenje pojedinih osoba da moze igrati.....ne mirise na dobro..........
ida nije Luster opet pravio sastavblackmundir je napisao/la:Oštraković, Zvonić, Majkić, Zolj, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Letić, Ramović, Maletić.................jusufbasic opet ceka priliku sa klupe ili odobrenje pojedinih osoba da moze igrati.....ne mirise na dobro..........

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Raje skoro i da nema na tribinama. Jako lose a sigurno da i prenos na tv-u utice na ovo.
-
- Kontakt:
rodjak---------pa nesto nije u redu definitivno,,ali sta to ne znam....
- diplomatija
- Kontakt:
moze li neko drugi link postaviti molim vas, kod mene ovaj nece nikako
-
- Kontakt:
Zasto je Cemalovic na terenu?rodjak je napisao/la:ida nije Luster opet pravio sastavblackmundir je napisao/la:Oštraković, Zvonić, Majkić, Zolj, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Letić, Ramović, Maletić.................jusufbasic opet ceka priliku sa klupe ili odobrenje pojedinih osoba da moze igrati.....ne mirise na dobro..........![]()
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Jusufbasic definitivno ne zasluzuje klupu pored Cemalovica.
Ako nije povrijedjen onda se definitivno se treba pitati sta Rahimic radi ovdje.
Ako nema muda da sam kroji svoju ekipu onda i ne treba da bude tu. Ovo prvo poluvrijeme pokazuje da Velez ne moze primirisat golu Borca.
Slabo.
Ako nije povrijedjen onda se definitivno se treba pitati sta Rahimic radi ovdje.
Ako nema muda da sam kroji svoju ekipu onda i ne treba da bude tu. Ovo prvo poluvrijeme pokazuje da Velez ne moze primirisat golu Borca.
Slabo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Hajdarevic i Jusufbasic moraju uci. Slabo pravo slabo. Ocekivao sam vise i ovoako sigurno necemo ni boda uzeti danas.
nemaš šta viditi loše,loše do bola .diplomatija je napisao/la:moze li neko drugi link postaviti molim vas, kod mene ovaj nece nikako
ja sam mislio da samo zvijezda izgleda lose na tv prenosu ali ima jos ekipa.sretno rodeni i do pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa sta su se pripremali koji qrac 2 sedmice,veze nemaju
.Mirza prije Jusufa i Hajdarevica u timu
,ovo nije normalno.Lose,skroz lose moj Rahima.Onaj Merzic vise ne bi smio pipnuti loptu kad je slobodan udarac za nas,malo je reci da je kriminalan
.Zvonic pogrijesio svako drugu loptu,Majka vrlo slab.Ako se ne poprave u drugom(i ne napravi par izmjena odmah na pocetku)popusit cemo 100% jer je Borac jako opasan iz kontri.Hocu da vidim najmanje Dinu odmah na pocetku drugog.
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
od kad se bezobrazno pocelo forsirati cemalovica nit sta ocekujem nit toliko pratim. nema to vise toliko smisla
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
jebote fulaju sa 5 metara..nevjerovatno...
Eto Ćemalović ga dao... Dobar centaršut.
Koji đavo skida dres...........
Koji đavo skida dres...........
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Jaoooooo golčine! Brazilski. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Evo rodjak poslušao te Ibro uveo je Dino i preokrenu je igru. FORZA VELEŽ.rodjak je napisao/la:pa sta su se pripremali koji qrac 2 sedmice,veze nemaju.Mirza prije Jusufa i Hajdarevica u timu
,ovo nije normalno.Lose,skroz lose moj Rahima.Onaj Merzic vise ne bi smio pipnuti loptu kad je slobodan udarac za nas,malo je reci da je kriminalan
.Zvonic pogrijesio svako drugu loptu,Majka vrlo slab.Ako se ne poprave u drugom(i ne napravi par izmjena odmah na pocetku)popusit cemo 100% jer je Borac jako opasan iz kontri.Hocu da vidim najmanje Dinu odmah na pocetku drugog.
FORZA VELEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.