gdje se necu uzbuditi,klub je na granici ponora,kakvi idioti se igraju imenom Bosna!..treba ih sve objesiti na jarbol na platou ispred Skenderije,kao sto je rekao al.... Sve mi ovo mirise na to da nas vode nevidjeni kriminalci,koji ce oprati novac prije nego klub uniste,ako vec nisu!..Igraju se navijacima kao malom djecom,kao da su na celu neke mjesne zajednice a ne bivseg evropskog prvaka! Kako ih nije stid! ovoliko budzet imamo,a svega 3-4 normalna igraca u ekipi,i ko me moze ubjediti da ovdje nije rjec o pranju novca!?wade je napisao/la:bosnas prijatelju koliko si se uzbudio ni pisati ne mozes kako treba...take it easy
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ma samo opusteno...ne mozes ti tu nista promjeniti...jedino otici s bombom u prostorije kk bosna i....bosnas_ je napisao/la:gdje se necu uzbuditi,klub je na granici ponora,kakvi idioti se igraju imenom Bosna!..treba ih sve objesiti na jarbol na platou ispred Skenderije,kao sto je rekao al.... Sve mi ovo mirise na to da nas vode nevidjeni kriminalci,koji ce oprati novac prije nego klub uniste,ako vec nisu!..Igraju se navijacima kao malom djecom,kao da su na celu neke mjesne zajednice a ne bivseg evropskog prvaka! Kako ih nije stid! ovoliko budzet imamo,a svega 3-4 normalna igraca u ekipi,i ko me moze ubjediti da ovdje nije rjec o pranju novca!?wade je napisao/la:bosnas prijatelju koliko si se uzbudio ni pisati ne mozes kako treba...take it easy

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
fino je pisalo i sjecam se 100 % da si pisao to... ali necu sad da se svadjam s tobom jesi nisi... nego mi reci to u vezi rakocevica je li potpisao ili nije odkud sada ta pricabosnas_ je napisao/la:nikada nisam rekao da cemo pobjediti Zagreb u gostima,a sa Rakocevicem,oporavljenim Zlajom,Sehovicem i jos jednim pojacanjem cemo pobjediti Siroki,uto sam ubjedjen! ali problem je u necemu drugom,imamo nesposobnog direktora Bukvu-kenjca,koji polako ali sigurno poput najvecih parazita u historiji bh sporta unistava jedan sportski kolektiv! vjerovali ili ne Bukva je slagao da je Rakocevic potpisao ugovor sa Bosnom,i covjek je blizu angazmana u Rusiji!..pa koji kreten moras biti da na taj nacin prevaris svoje navijace i javnost! druga velika laz je da ce Milosevic doci u Bosnu,to je nemoguce jer bi u tom slucaju preuzeli obavezu od Zvezde u iznosu od 100 000 KM prema Slobodi,ali taj famozni kenjac nas po ko zna koji put laze i pravi budalama,zato i jesmo zadnji na tabeli! Treba ovom idiotu u kkbosna zabraniti ulaz u prostorije kluba kao i u dvoranu Zetra(zahvaljujuci njegovom zaslugom Bosna danas svoje utakmice igra u Zetri umjesto u svom domu Mirza Delibasic,uzas)
Reci NE kenjcu na celu bivseg evropskog prvaka!

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ne budi levat,Zagreb je bolji 2 puta od ovakve Bosne,i niko ama bas niko nije ocekivao pobjedu u Zagrebu!Barney Stinson je napisao/la:fino je pisalo i sjecam se 100 % da si pisao to... ali necu sad da se svadjam s tobom jesi nisi... nego mi reci to u vezi rakocevica je li potpisao ili nije odkud sada ta pricabosnas_ je napisao/la:nikada nisam rekao da cemo pobjediti Zagreb u gostima,a sa Rakocevicem,oporavljenim Zlajom,Sehovicem i jos jednim pojacanjem cemo pobjediti Siroki,uto sam ubjedjen! ali problem je u necemu drugom,imamo nesposobnog direktora Bukvu-kenjca,koji polako ali sigurno poput najvecih parazita u historiji bh sporta unistava jedan sportski kolektiv! vjerovali ili ne Bukva je slagao da je Rakocevic potpisao ugovor sa Bosnom,i covjek je blizu angazmana u Rusiji!..pa koji kreten moras biti da na taj nacin prevaris svoje navijace i javnost! druga velika laz je da ce Milosevic doci u Bosnu,to je nemoguce jer bi u tom slucaju preuzeli obavezu od Zvezde u iznosu od 100 000 KM prema Slobodi,ali taj famozni kenjac nas po ko zna koji put laze i pravi budalama,zato i jesmo zadnji na tabeli! Treba ovom idiotu u kkbosna zabraniti ulaz u prostorije kluba kao i u dvoranu Zetra(zahvaljujuci njegovom zaslugom Bosna danas svoje utakmice igra u Zetri umjesto u svom domu Mirza Delibasic,uzas)
Rakocevic nije potpisao,slagao nas Bukva,covjek pred potpisom za jedan ruski klub!..
ma cisto sumnjam da rakocevic nije potpisao,citao sam u avazu da je potpisao sam on je rekao,to ti siris dezinformacije
trebao, jos nije, a mozda nece nikakomuamer_15 je napisao/la:ma cisto sumnjam da rakocevic nije potpisao,citao sam u avazu da je potpisao sam on je rekao,to ti siris dezinformacije

bosnas, bukva ne odlucuje nesto previse u kk, zato jeste tu gdje jeste
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kapa dole bosnas da si i ti konacno shvatio šta se sve nakotilo u KK Bosna.....Nadam se da ćeš ubuduće biti oprezniji kada pomisliš da kažeš lijepu riječ o nekome iz uprave, jer zaista koliko god se trudio, ja ne mogu da nađem za njih čak ni manje ružnu, a kamoli lijepu....bosnas_ je napisao/la:gdje se necu uzbuditi,klub je na granici ponora,kakvi idioti se igraju imenom Bosna!..treba ih sve objesiti na jarbol na platou ispred Skenderije,kao sto je rekao al.... Sve mi ovo mirise na to da nas vode nevidjeni kriminalci,koji ce oprati novac prije nego klub uniste,ako vec nisu!..Igraju se navijacima kao malom djecom,kao da su na celu neke mjesne zajednice a ne bivseg evropskog prvaka! Kako ih nije stid! ovoliko budzet imamo,a svega 3-4 normalna igraca u ekipi,i ko me moze ubjediti da ovdje nije rjec o pranju novca!?wade je napisao/la:bosnas prijatelju koliko si se uzbudio ni pisati ne mozes kako treba...take it easy
nazalost nasi u upravi su izgubili kompas! nisma mogao vjerovati da ce nas ovako levatiti Rakocevicem i Milosevicem!..nista od njih izgleda..
Pasalic, Zimic, sada se forsira Bozo koji dobro igra, treba ulagati u mlade definitivno i tek tada ce Bosna biti ono sto je nekad bila, na zalost vjerovatno gubimo pravo nastupa iduce godine u NLB,Denizmare je napisao/la:slazem se za BB,ali treba li nam igrac za jednu sezonu,a kakav je covjek pokazao je prije mjesec. Isforsirali smo Bavcica OK,koji je jos domaci igrac isforsiran jednu sezonu u zadnjih 7-8 god,a da nije samo popunjavao mjesto na klupi nego je imao malo ozbiljniju minutazu. Probaj jednu god ako mislis da nema potencijal noga,ali ga nemoj drzati 3 god na klupi.
Zato sam protiv pljuvanju domacih igraca koji niti dobiju pravu sansu,a prvi su na udaru kritika posebno ako valjaju. Jer je cinjenica da nemamo niti cemo imati para za dobre,ali stvarno dobre strane igrace...
po meni VV je trebao ostati, al eto, imaju ljudi da odlucuju o tome i svaka im cast na dosadasnjem poslu ove sezone

sinoc u zagrebu bi samo budala ocekivala pobjedu, bez 2 igraca pod kosem i zlaje nema nas nigdje i to je valjda svima jasno
Cuva Bog Zelju svog!
de pojasni mi malo to sa rakocevicem posto neno siri dezinformacije uvijek jel tako........moras prvo dva puta odmjeriti pa onda odrezati, a ne kao ti drvlje i kamenje bacati na mene.......bosnas_ je napisao/la:ne budi levat,Zagreb je bolji 2 puta od ovakve Bosne,i niko ama bas niko nije ocekivao pobjedu u Zagrebu!Barney Stinson je napisao/la:fino je pisalo i sjecam se 100 % da si pisao to... ali necu sad da se svadjam s tobom jesi nisi... nego mi reci to u vezi rakocevica je li potpisao ili nije odkud sada ta pricabosnas_ je napisao/la:nikada nisam rekao da cemo pobjediti Zagreb u gostima,a sa Rakocevicem,oporavljenim Zlajom,Sehovicem i jos jednim pojacanjem cemo pobjediti Siroki,uto sam ubjedjen! ali problem je u necemu drugom,imamo nesposobnog direktora Bukvu-kenjca,koji polako ali sigurno poput najvecih parazita u historiji bh sporta unistava jedan sportski kolektiv! vjerovali ili ne Bukva je slagao da je Rakocevic potpisao ugovor sa Bosnom,i covjek je blizu angazmana u Rusiji!..pa koji kreten moras biti da na taj nacin prevaris svoje navijace i javnost! druga velika laz je da ce Milosevic doci u Bosnu,to je nemoguce jer bi u tom slucaju preuzeli obavezu od Zvezde u iznosu od 100 000 KM prema Slobodi,ali taj famozni kenjac nas po ko zna koji put laze i pravi budalama,zato i jesmo zadnji na tabeli! Treba ovom idiotu u kkbosna zabraniti ulaz u prostorije kluba kao i u dvoranu Zetra(zahvaljujuci njegovom zaslugom Bosna danas svoje utakmice igra u Zetri umjesto u svom domu Mirza Delibasic,uzas)
Rakocevic nije potpisao,slagao nas Bukva,covjek pred potpisom za jedan ruski klub!..

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sve ce da se cuje.......Kevin je napisao/la:sta sad nece nitko doc kod vas?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:sve ce da se cuje.......Kevin je napisao/la:sta sad nece nitko doc kod vas?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
to cemo jos vidjeti...ne zaboravi u kakvom ste vi kanalu bili prosle godineKevin je napisao/la:neno#4 je napisao/la:sve ce da se cuje.......Kevin je napisao/la:sta sad nece nitko doc kod vas?mogao bi ti promjeniti potpis uskoro

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
zajebavam se...
izgleda mi ko da se neko zajebava tu u kkbosni
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
odavno se svi zajebavaju s nama.....postali smo kopile hebenog olimpijskog grada.......Kevin je napisao/la:zajebavam se...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nazalost nasa uprava radi na amaterskoj osnovi vec duze vrijeme,prije je to mozda i moglo,imali su rezultate pa nikome nije smetalo,ali sada je na vidjelo izasla sva prljavstina u bivsem evropskom prvaku! Imamovic je po meni najvise kriv,jer oko sebe nije okupio adekvatne ljude,nego nakve masinbravare kao sto je Bukva,istrosene Automehanicare,sve su to nazalost njegovi glavni operativci u klubu,za PR je stavio Delibasica koji je tu na sadaka osnovi,toliko dobro radi da niko nista ne primjeti osim redovno mjenjanja kapa na pres konferenciji!..uzas,a toliko je zurnalista,ekonomista,pravnika,menadzera koji su tek zavrsili po biroima!.. svi oni bi bolje taj posao radili i od Bukve,Delibasica,i ostalih bosninih kenjaca u upravi!
ne kontam kako Rakocevic nije potpisao kada je u nekoliko medija izasla zvanicna informacija da je potpisao do kraja sezone. Kako je moguce da covjek nije potpisao, a da se to objevi i na bosninoj stranici i u avazu i na dnevniku da se objavi i na internet portalima?
Ne izvadi nas ove (ovih) god ni dobra cengic vila.Jadna nam je majka kad nam je NLB vrh zadnjih 15 god. a i tu izgleda sto smo igrali igrali smo. Nemamo dvorane,gledalaca,nista.Gore ne moze(iako se ne smijem zakleti).
A sto se tice Sirokog,svaka cast:i na upravi i na ekipi i na posjecenosti,treba biti realan.
Mozemo mi govoriti da kupuju ekipu 5 do 12,ali i to je neki plan,mi nemamo nikakvog plana,a pogotovo REALNOG cilja. Pricamo o nasoj velicini uprazno,a krajnji domet nam je donji dom NLB lige i poneki bljesak svakih 4-5 god
A sto se tice Sirokog,svaka cast:i na upravi i na ekipi i na posjecenosti,treba biti realan.
Mozemo mi govoriti da kupuju ekipu 5 do 12,ali i to je neki plan,mi nemamo nikakvog plana,a pogotovo REALNOG cilja. Pricamo o nasoj velicini uprazno,a krajnji domet nam je donji dom NLB lige i poneki bljesak svakih 4-5 god
Ma isto se ovo moze desiti i Sirokom i u njihovoj su upravi amateri,ali zato veliki entuziasti!.. Ja sam stvarno mislio da se mozemo izvuci iz ovoga,ali tesko,gotovo nemoguce! jednostavno propali smo,nema nam izlaza! Imamovic kad se ogrezao u politiku,poceli smo ispastati i on kao licnost izgubio je povjerenje ogromnog broja navijaca Bosne,kao i povjerenje svojih poslovnih partnera..Avaz ga jedini podrzava jer mu je bitan Imamovic kojeg ce uvaliti u SBB,a nisu svjesni kakav ugled Imamovic ima u Sarajevu nakon sto je evo ispostavilo se unistio Bosnu! ko ce toj famoznoj stranci dati glas na izborima,gdje im je Imamovic glavna uzdanica,ja stvarno ne znam!.. Sve mi je ovo veliko fuj,grozota!..Denizmare je napisao/la:Ne izvadi nas ove (ovih) god ni dobra cengic vila.Jadna nam je majka kad nam je NLB vrh zadnjih 15 god. a i tu izgleda sto smo igrali igrali smo. Nemamo dvorane,gledalaca,nista.Gore ne moze(iako se ne smijem zakleti).