Je li lijepo bit prvi na tabeli dok nas nema ?AA23 je napisao/la:RA. je napisao/la:Ne pamtim gluplji termin utakmice od ove protiv Swansea..
Nikad iscekat, a treba mi onaj vas brazilac i Enrike za EPL Fantasy, jos njih cekam samo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Je li lijepo bit prvi na tabeli dok nas nema ?AA23 je napisao/la:RA. je napisao/la:Ne pamtim gluplji termin utakmice od ove protiv Swansea..
Nikad iscekat, a treba mi onaj vas brazilac i Enrike za EPL Fantasy, jos njih cekam samo
Hoce li biti prenos na BHT1gio10 je napisao/la:Ajd što je u 9 nego što je u ponedjeljakEBSCO je napisao/la:Koji smo mi pehovi em što igramo u ponedjeljak em što u 9
AA23 je napisao/la:Ma sta ti je, kolektivno svršavamo na temi Arsenala jer smo prvi
Mislim to je samo dok vi ne zaigrate
Teško da će Aspas igratiBigAndy je napisao/la:Sutra pobjeda od 2 : 0 abd. Aspas i Kutinjo ce da zabiju prve golove.
nerkolfc je napisao/la:Bilo bi bezveze mjenjati pobjednicku ekipu , osim naravno ovih sto su povrijeđeni .
Ja nesto kontam da bi mogao IlloriThunder93 je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Bilo bi bezveze mjenjati pobjednicku ekipu , osim naravno ovih sto su povrijeđeni .
Joj što imam neki predosjećaj da će Škrtel igrat desnog beka
23. protiv scuma.PIKE je napisao/la:Kad se vraća Suki?
Protiv Uniteda u kupu 25.9.Jos 2 utakmice suspenzije ima.PIKE je napisao/la:Kad se vraća Suki?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.