NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Čestitke na zasluženoj pobjedi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jest, ali nije bio Olimpik, nego GOŠK...tropic je napisao/la:Zakasnim na tu utakmicu, dođem taman kad je Fuke penal izvodio, uradi panenku i lopta sjedne na precku. Ako se ne varam to je ta tekma
-
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momci. Svaka čast na onome posle utakmice, i vašim igračima i navijačima. Vidi se da srcem igraju, za primjer drugima. Pozdrav iz Srebrenika 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
puno se dešavalo zadnjih dana u Jedinstvu u vezi sutakmice sa Slobodom. I na kraju su pobijedili ljudi koji vole Jedinstvo i nisu dali nekim tamo koji samo sebe gledaju i svoj džep i ne žele našem klubu ništa dobro. Ipak su dušmani uspjeli otjerati našeg trenera koji je donio samo dobro našem klubu i sad ćemo vidjeti šta će biti. U vezi utakmice, igrači Jedinstva bili ubjedljivo bolji i zasluženo pobjedili. Sloboda skroz razočarala. Čestitam momcima na pobjedi i neka samo tako nastave. 

a druze ako toliko zelite dobro svom klubu zasto prosle godine niste prekinuli namjestene utakmice u Bihacu? kako smo mi u Tuzli 3 dana ranije znali da ce rezultat biti 2-1 onda ste morali i vi znati. zasto niste prekinuli utakmicu u Gracanici i za nju se isto znalo? namjestili ste barem 10 utakmica drugu polusezonu obecavali sve i svasta kako ne bi ispali a sad odjednom druga pricabesko je napisao/la:puno se dešavalo zadnjih dana u Jedinstvu u vezi sutakmice sa Slobodom. I na kraju su pobijedili ljudi koji vole Jedinstvo i nisu dali nekim tamo koji samo sebe gledaju i svoj džep i ne žele našem klubu ništa dobro. Ipak su dušmani uspjeli otjerati našeg trenera koji je donio samo dobro našem klubu i sad ćemo vidjeti šta će biti. U vezi utakmice, igrači Jedinstva bili ubjedljivo bolji i zasluženo pobjedili. Sloboda skroz razočarala. Čestitam momcima na pobjedi i neka samo tako nastave.

Sloboda Tuzla
Sta tebe jarane muci ??? Kakvih 10 utakmica de mi nabroj 10 utakmica od 14 u drugom dijelu sezone, jedino sto je bilo sumnjivo je u Gracanici i u SM gdje smo pustili Podgrmecu, a utakmica u Bihacu protiv Slobode se je rijesila 10 min prije pocetka kad je vas trener usao u svlacionicu nasu i rekao da bude 2-1 za nas jer ste dosli sa drugom ekipom a bili ste zreli za 5-6 komada utakmica je na kraju zavrsila 2-1. Sad mi molim te nadji ostalih 7 utakmica namjestenih u drugom dijelu sezone, nemoj vise da smaras i mucis se okreni se svom klubu znam da te boli ovaj posteni poraz juce i krivo ti je sto smo mogli namjestiti te utakmice a nismo htjeli da vama damo 3 boda juce.fukaratz je napisao/la:a druze ako toliko zelite dobro svom klubu zasto prosle godine niste prekinuli namjestene utakmice u Bihacu? kako smo mi u Tuzli 3 dana ranije znali da ce rezultat biti 2-1 onda ste morali i vi znati. zasto niste prekinuli utakmicu u Gracanici i za nju se isto znalo? namjestili ste barem 10 utakmica drugu polusezonu obecavali sve i svasta kako ne bi ispali a sad odjednom druga pricabesko je napisao/la:puno se dešavalo zadnjih dana u Jedinstvu u vezi sutakmice sa Slobodom. I na kraju su pobijedili ljudi koji vole Jedinstvo i nisu dali nekim tamo koji samo sebe gledaju i svoj džep i ne žele našem klubu ništa dobro. Ipak su dušmani uspjeli otjerati našeg trenera koji je donio samo dobro našem klubu i sad ćemo vidjeti šta će biti. U vezi utakmice, igrači Jedinstva bili ubjedljivo bolji i zasluženo pobjedili. Sloboda skroz razočarala. Čestitam momcima na pobjedi i neka samo tako nastave.ovo ti mogu potvrditi i ljudi iz Gracanice, i iz Lukavca koji su malo upuceniji! al hajd hahalimo vam proslogodisnji porazv
vidimo se u Tuzli
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vama hvala ako ste nam dali ta 3 boda prošle sezone i vjerujem da ako je tako da će vam Jedinstvo vratiti te bodove, mi smo vama dužni 6 bodova, to će se ispuniti, čuće se to sve.
@pa ocito onda ima neka druga kombinacija al hajd barem mi je drago da neko zna o cemu se ovdje prica! jer ako ima neko blizak upravi nek napise da smo prosle godine dzaba boravili u Bihacu na trosak jednog vaseg covjeka i da je sve bilo dogovoreno. nista cestitke na pobjedi i pozz
Sloboda Tuzla
Ma poceli kukati ovdje, kupice im Jedinstvo 3 boda negdje vani mozda i SM sve ce se vidjeti. Bilo je jarane vise kombinacija ako zelis rado cu ti napisati u inbox da te malo bolje upoznam sa tom situacijom, tako da nemoj odmah govoriti mi smo ovakvi onakvi kako necemo uzvratiti sad hocel se to ispostovati do kraja ostaje da se vidi.Sn96 je napisao/la:Vama hvala ako ste nam dali ta 3 boda prošle sezone i vjerujem da ako je tako da će vam Jedinstvo vratiti te bodove, mi smo vama dužni 6 bodova, to će se ispuniti, čuće se to sve.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 15 sep 2013, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma znaju svi o čemu se priča. Evo upravo zbog toga što nismo pustili utakmicu, otići će pola Uprave. Samo da nam ne bude raspad sistema, jer pola njih je bilo za to da vam pustimo, ali Gradonačelnik je zaprijetio sa tim da moraju pobijediti, dao igračima po 300KM premije za pobjedu i naravno da su igrači pobijedili. A evo čini mi se da ste i vi već čuli da nam je trener otišao, pa zapitajte se zašto.
Nek idu ljudi koji ne zele dobro Jedinstvu, nacelnik je rekao da nece vise finansirati ako se pusti utakmica, a predsjednik je obecao premije, takvi nam ljudi ne trebaju u klubu, Jedinstvo treba da postane zdrava sredina, gdje ce se cijeniti i vrednovati rad, gdje se nece diktirati prodaja i kupovina utakmica, gdje svaki igrac mora zasluziti prvu ekipu, Jedinstvo mora postati institucija i brend ovog grada, sa Emdzadom i Emirom se to moze postici...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Jbt ovo samo u Bosni ima, da nas nema trebalo bi nas izmislit! Čuj to,pola uprave napustilo klub zato što nisu igrači ispoštovali i pustili utakmicu gostima 

Pogresne informacije se daju, ne pisite nista dok sve klub ne objavi zvanicno.
A prijatelju dragi pratim tvoje postove od prvog dana, de molim te ko Boga ako volis Jedinstvo ne lupaj vise gluposti na ovome forumu, iznosis skroz pogresne informacije i ljudi zbog toga pomisljaju na gluposti.Sn96 je napisao/la:Ma znaju svi o čemu se priča. Evo upravo zbog toga što nismo pustili utakmicu, otići će pola Uprave. Samo da nam ne bude raspad sistema, jer pola njih je bilo za to da vam pustimo, ali Gradonačelnik je zaprijetio sa tim da moraju pobijediti, dao igračima po 300KM premije za pobjedu i naravno da su igrači pobijedili. A evo čini mi se da ste i vi već čuli da nam je trener otišao, pa zapitajte se zašto.
Oni članovi Upravnog odbora na čelu sa predsjednikom Emirom Mujadzicem koji su od pocetka sezone pomagali Jedinstvo (znaci davali svoj novac uz ono sto dobijemo od općine) su jasno i glasno rekli da će zajedno sa Emirom Mujadzicem napustiti klub ukoliko se pusti utakmica i pustiti ga da ga vode oni koji ga mogu odvesti samo u propast i to je jedina istina.
Ja ne znam ovdje kao da neki misle da je ispravno pustiti, kupiti utakmicu i misle da su ispravni oni ljudi u UO koji hoce da puste utakmicu.
Svi oni koji su za neregularnost daleko im Jedinstvo bilo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kao prvo ne znam zašto napadaš mene jer nisam ništa loše napisao o Slobodi osim svog viđenja utakmice i kako je Sloboda igrala. A za ta namještanja vjeruj da vi u Tuzli i ostalim mjestima saznate o namještenim utakmicama prije nas u Bihaću. A to da je Jedinstvo namjestilo 10 utakmica to si ga sad pretjerao. I da, ne kažem ja da Jedinstvo nije dužno Slobodi iako malo znam o tome, ali ovo se može riješiti na drugi način tj. da vam negdje drugo kupimo utakmicu a ne ovako da mi izgubimo trenera koji je ruku na srce izvrstan stručnjak ali ovo što se desilo oko njega nebi da komentarišem. Uglavnom utakmica u Bihaću nije prodana i Jedinstvo zasluženo pobijedilo jer je jednostavno bilo bolje, a Slobodi želim sve najbolje jer mi je jako drag klub i nadam se da će vam Jedinstvo vratiti te bodove koje vam dugujemo ( ako vam dugujemo jer nisam baš dobro upoznat ) i kamo sreće da oba kluba igraju Premijer ligu. Ovo je moje subjektivno mišljenje, da me nebi pogrešno razumjeli navijači Jedinstva ali sam samo iskren. Pozzfukaratz je napisao/la:a druze ako toliko zelite dobro svom klubu zasto prosle godine niste prekinuli namjestene utakmice u Bihacu? kako smo mi u Tuzli 3 dana ranije znali da ce rezultat biti 2-1 onda ste morali i vi znati. zasto niste prekinuli utakmicu u Gracanici i za nju se isto znalo? namjestili ste barem 10 utakmica drugu polusezonu obecavali sve i svasta kako ne bi ispali a sad odjednom druga pricabesko je napisao/la:puno se dešavalo zadnjih dana u Jedinstvu u vezi sutakmice sa Slobodom. I na kraju su pobijedili ljudi koji vole Jedinstvo i nisu dali nekim tamo koji samo sebe gledaju i svoj džep i ne žele našem klubu ništa dobro. Ipak su dušmani uspjeli otjerati našeg trenera koji je donio samo dobro našem klubu i sad ćemo vidjeti šta će biti. U vezi utakmice, igrači Jedinstva bili ubjedljivo bolji i zasluženo pobjedili. Sloboda skroz razočarala. Čestitam momcima na pobjedi i neka samo tako nastave.ovo ti mogu potvrditi i ljudi iz Gracanice, i iz Lukavca koji su malo upuceniji! al hajd hahalimo vam proslogodisnji porazv
vidimo se u Tuzli

-
- Interni moderator
- Kontakt:
mislim da ova saga oko pustanja ima neke osnove...cim ima ovih turbulencija u vasem klubu i upravi i to nakon ovakve pobjede...ja kolko mogu pofatat sa strane i poslozit malo kockice, prica ide tako da smo vam valjali dobro prosle sezone nesto poput banovicanima...e sad,problem nije u tome da ste nam treba to vratit u ovoj tekmi nego je problem sto se pojavio odredzeni pritisak javnosti nakon 4 dobro odigrana kola i tu je doslo do sukobljavanja i struja...dali vratit taj famozni dug i gurnut jedinstvo u sivilo prosjecnosti ili jednostavno ne ispostovati daj neki deal,napravit se blesav i pobjedit a zatim na krilima odlicnog starta i euforije probat se docepat PL nakon godina tavorenja u ovom cirkusu....ocigledno je pobijedila ova struja koja to nije htjela ispostovat,pogazila dogovor i probat ce se kockat..kockat u smislu da su izgubili mozda neki buduci dogovor ako sad ne udzu ni jedni ni drugi u PL....a nikad se nezna sta kome moze zatrebat...pa mozda i vama bodovi na Tusnju koji ce nama biti bezpotrebni u drugom dijelu sezone a nasi ce ujedat da vas pobjede...i tako ce se opet ligu gore uvalit goskovi,branitelji,obarske i ta raja

Ma jarane taj ce se dog morati ispostovat kad tad vidjeces, trebali bi dobiti bodove negdje vani jer je prvise uocljivo bilo da je jedinstvo pustilo sad slobodi, citav grad je pricao kako je utakmica namjestena i normalno da neki pojedinci nisu zeljeli da se to odesi, ima jos nacina da se to vrati, ja se nadam da ce se to i desiti, ipak treba biti posten i vratiti to.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj,uocljivoLloriS je napisao/la:Ma jarane taj ce se dog morati ispostovat kad tad vidjeces, trebali bi dobiti bodove negdje vani jer je prvise uocljivo bilo da je jedinstvo pustilo sad slobodi, citav grad je pricao kako je utakmica namjestena i normalno da neki pojedinci nisu zeljeli da se to odesi, ima jos nacina da se to vrati, ja se nadam da ce se to i desiti, ipak treba biti posten i vratiti to.

NK Jedinstvo će biti kažnjeno od strane NSFBiH zbog nesportskog ponašanja i zlostavljanja FK Slobode, te nanošenja teške duševne boli na njihovom putu ka PL.
Nema potrebe za tim glupostimabihac1968 je napisao/la:NK Jedinstvo će biti kažnjeno od strane NSFBiH zbog nesportskog ponašanja i zlostavljanja FK Slobode, te nanošenja teške duševne boli na njihovom putu ka PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.