FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 14 sep 2013, 20:59

Ovo se ne smije desavati ekipi koja zeli u PL, koga dovesti, jedino nekog ozbiljnijeg trenera i par igraca iz Srbije, kao i prije sto smo dovodili, tada smo i imali rezultate, kakvi domaci strucnjaci, sve avlijski treneri
🔴⚫️

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 14 sep 2013, 21:07

HzBvB je napisao/la:koliko je bilo fukara u bihacu ?
Četiri

slika

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 sep 2013, 22:38

staragarda je napisao/la:NA PROLJECE CE TI BIT KASNO GANJAT....bit ce ovo jos jedna sezona nicega..najvjerovatnije...nadam se da grijesim
Nije kasno na proljeće, malo pogledaj prošlu godinu 10 bodova smo kasnili za Vitezom na proljeće i upolovili to za 4 kola. Ako je to mogao onaj tim, ovakav jači sa još nekim pojedincima može i bolje. Između ostalog Vitez je imao isti omjer u prvih 5 kola kao i mi sad, kad ga već spominjete.

Da smo tolika talašika, nismo vala. Evo i Jedinstvo je kiksalo kod Mladosti DK isto kao i mi, dobili su Igmana kojeg evo svi redom tuku. Dobili su nas ljudi pošteno 3-0, i sad zbog toga da možemo reći da nema borbe za vrh, da niko ne valja i stavljat nekome na pamet pripreme na Zlatiboru il gdje ono već. Koliko vas je bilo za to da se Karić već poslije priprema mijenja sa nekim drugim, dobro je i ovo što je uspio čovjek bolan. Od kako je postavljen za trenera, čovjek je vodio dva potpuno nova tima, znači ljudi koji nisu igrali zajedno se sastavili.

Prvi je ljudi poraz i to od ekipe koja takođe želi vrh, igra na domaćem terenu. Treba se okrenuti suboti, protiv Bratstva. Halalit Kup, nek izađe onaj drugi tim, ono kad igraju između sebe. Probat kako da se dobije Bratstvo i oni su danas jedva dobili, pa otkinut bodove GOŠKu, ako je mogao Radnički i Igman, možemo i mi valjda. Poslije ove dvije utakmice dvije ide nam puno lakši raspored.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 sep 2013, 00:20

Coraco je napisao/la:
staragarda je napisao/la:NA PROLJECE CE TI BIT KASNO GANJAT....bit ce ovo jos jedna sezona nicega..najvjerovatnije...nadam se da grijesim
Nije kasno na proljeće, malo pogledaj prošlu godinu 10 bodova smo kasnili za Vitezom na proljeće i upolovili to za 4 kola.
Nakon 3 u stvari,ali nije bitno ;)

Nikako ovo ne može biti sezona ničega.
95% ljudi se složilo da rezultat nije primarni cilj već zdrav kolektiv, a to je proces koji traje i nekoliko godina. Ne možemo za par mjeseci očekivati nenormalne promjene.

Ono što me danas izbacilo iz takta jeste da po svemu sudeći smo pali bez ispaljenog metka. Nije problem izgubiti, posebno ne u Bihaću pa i 5-0 ako treba, ali zagrizi ebo mu ja majku!

Liga je tek počela...na čelu kolone će biti onaj sa bodom više nakon 30 kola i to tek za 8 mjeseci!

Sa vjerom u Slobodu
tuzlanska Sloboda

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 15 sep 2013, 03:14

Ma nema tu tek je liga pocela ovo ono,ista prica se ponavlja godinama,skines gace na Sickom,ljudi te naguze i hajd ti svojoj kuci.ja ne mogu da vjerujem kako jedna ekipa ne moze dat gol u gostima tacno da igraju protiv Pasa Bunara.da ne spominjem smjesnog,presmjesnog mutavog trenera i njegove ¨takticke¨zamisli.kakav mrtvac jednu veliku Slobodu vodi :cry: .Malkocevicu Sakibe vrati se tako ti Boga dragog!!!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2013, 04:00

samo vi trazite alibi za ovog pokusaja od trenera..upamtite da ovo nece dobro zavrsit...pa kad nam ljudi pobjegnu na 10 bodova onda pravite kalkulacije gdje i kako ce ko kiksat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 15 sep 2013, 08:04

Ova je tekma za one slijepe, vako če biti i gračanici. Ovaj je čojek karić je zaluto u sport.zar treba izgubiti 2 utaknice pada skonnta baba.ETO MU NJEGOVA POJAČANJA.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 sep 2013, 13:01

staragarda je napisao/la:samo vi trazite alibi za ovog pokusaja od trenera..upamtite da ovo nece dobro zavrsit...pa kad nam ljudi pobjegnu na 10 bodova onda pravite kalkulacije gdje i kako ce ko kiksat
+1 Dijelimo mišljenje.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 sep 2013, 13:44

Koliku su ovdje euforiju podigli pojedinci, poput tebe staragarda, nije ni čudo što je ovakvo razočarenje poslije poraza. Prvo sam predsjednik je izjavio: Premier liga ali kako ? čovjek nije rekao evo nas ulazimo, dobicemo sve, nego je najavio borbu za vrh.
Ovdje pojedinci prije svake utakmice furaju da ćemo mi nekoga iscijepat samo zato što smo Sloboda. Treba malo spusit loptu pa vidjet gdje smo mi, ne igra ime kluba nego igrači.
Nezahvali ste bolan, čovjek vam/nam je spasio klub, napravio dugogodišnji plan i počeo ga provodit, pa pustite ga nek radi i sa Karićem. Sam predsjednik je u izjavio rekao da će Karić dobit otkaz ukoliko budu loši rezultati. I evo ga prvi poraz protiv ekipe koja se također bori za vrh. Pa nismo izgubili protiv Orašja il' Konjica bolan.
Ni meni ne odgovara Karić, al' de malo sagledajte rezultate, nismo imali bolji start još od sezone 2008/2009 (odnosno imali smo isti omjer) a tad smo završili 3 u PL. Jedini bolji start sezone smo imali 1994/1995 (4 pobjede i poraz).

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 sep 2013, 14:20

sjedili smo sa predsjednikom i cilj je premijer liga 100%! al mi je nejasno zbog cega taj covjek forsira Karica jer ga nece sigurno otpustiti i da izgubi na Tusnju utakmicu! cak trazi od navijaca da pjevamo Smail Karic kako bi mu digli samopouzdanje :lol: cirkus al ako ovo spadalo ostane u klubu na polusezoni ce biti sigurno zaostatka. mozemo mi vratiti i Stanu, Gavarica, Tosunovica al dzaba ti oni kad ih nema ko posloziti.
Sloboda Tuzla

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 sep 2013, 14:54

bihac1968 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:koliko je bilo fukara u bihacu ?
Četiri

slika
Nije Stambi 2 momaka iz Tz su bila, ova dva u sredini su iz Bihaca druzili se sa ljudima znam ih ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2013, 18:26

Nije katastrofa dozivjeti poraz. Problem je da druge prirode. Trener je dundjer, to se svi slazemo. Da sam predsjednik odero bi ga po djepu pa nek se pusi.
Istina je da ovakav rezultat donosi Slobodi manje 4000-5000 KM. Zasto? Zato sto poznajem one koji dolaze na utakmicu samo kada Sloboda ima rezultat, a takvih probirljivih je mnogo.
Znaci neko mora odgovarati i finansijski, isto kao kada menadjer ne privredjuje kako treba, a ovdje je glavni krivac Smajl.
To je trener koji ce otjerati vise ljudi sa tribina nego sto ce ih privuci.
Treba ko' Mamic, dat mu otkaz i pare za autobus i neka ide! Zasto Azmire da ti namices pare, a da ih Samjl krcmi?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2013, 18:26

Coraco je napisao/la:Koliku su ovdje euforiju podigli pojedinci, poput tebe staragarda, nije ni čudo što je ovakvo razočarenje poslije poraza. Prvo sam predsjednik je izjavio: Premier liga ali kako ? čovjek nije rekao evo nas ulazimo, dobicemo sve, nego je najavio borbu za vrh.
Ovdje pojedinci prije svake utakmice furaju da ćemo mi nekoga iscijepat samo zato što smo Sloboda. Treba malo spusit loptu pa vidjet gdje smo mi, ne igra ime kluba nego igrači.
Nezahvali ste bolan, čovjek vam/nam je spasio klub, napravio dugogodišnji plan i počeo ga provodit, pa pustite ga nek radi i sa Karićem. Sam predsjednik je u izjavio rekao da će Karić dobit otkaz ukoliko budu loši rezultati. I evo ga prvi poraz protiv ekipe koja se također bori za vrh. Pa nismo izgubili protiv Orašja il' Konjica bolan.
Ni meni ne odgovara Karić, al' de malo sagledajte rezultate, nismo imali bolji start još od sezone 2008/2009 (odnosno imali smo isti omjer) a tad smo završili 3 u PL. Jedini bolji start sezone smo imali 1994/1995 (4 pobjede i poraz).
Ja jesam bio euforican po pitanju organizacije kluba,predsjednikovog učešća u spašavanju i svih ostalih pozitivnih stvari..ali nadzi i jedan post gdje hvalim ovog jazavca i ja se objavljuje odavde...frajer jednostavno nema nista...ni autoritetni karizmu ni znanje da vodi klub poput Slobode...čovjek je bezlična ....izgleda ko da nezna jel poso il je dos'o...kad pogledam njegove izjave i presice polako bih...nekad od smijeha,nekad od tuge što jedan takav lik vodi klub sa velikom tradicijom...on mi je u rangu brace crnke i njegovog poimanja i poznavanja fudbala

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 sep 2013, 19:14

staragarda je napisao/la:Ja jesam bio euforican po pitanju organizacije kluba,predsjednikovog učešća u spašavanju i svih ostalih pozitivnih stvari..ali nadzi i jedan post gdje hvalim ovog jazavca i ja se objavljuje odavde...frajer jednostavno nema nista...ni autoritetni karizmu ni znanje da vodi klub poput Slobode...čovjek je bezlična ....izgleda ko da nezna jel poso il je dos'o...kad pogledam njegove izjave i presice polako bih...nekad od smijeha,nekad od tuge što jedan takav lik vodi klub sa velikom tradicijom...on mi je u rangu brace crnke i njegovog poimanja i poznavanja fudbala
Ma nisam ni rekao da si igdje hvalio trenera. Ne odgovara on nikome od nas, i to je jasno. Al' kažem općenito, da je možda pretjerano tražiti njegovu ostavku a godinama nismo imali ovako dobar start. Husić jednostavno nema opravdanja da čovjeka otpusti, jedino da ga kazni zajedno uz igrače.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 sep 2013, 19:48

Coraco je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ja jesam bio euforican po pitanju organizacije kluba,predsjednikovog učešća u spašavanju i svih ostalih pozitivnih stvari..ali nadzi i jedan post gdje hvalim ovog jazavca i ja se objavljuje odavde...frajer jednostavno nema nista...ni autoritetni karizmu ni znanje da vodi klub poput Slobode...čovjek je bezlična ....izgleda ko da nezna jel poso il je dos'o...kad pogledam njegove izjave i presice polako bih...nekad od smijeha,nekad od tuge što jedan takav lik vodi klub sa velikom tradicijom...on mi je u rangu brace crnke i njegovog poimanja i poznavanja fudbala
Ma nisam ni rekao da si igdje hvalio trenera. Ne odgovara on nikome od nas, i to je jasno. Al' kažem općenito, da je možda pretjerano tražiti njegovu ostavku a godinama nismo imali ovako dobar start. Husić jednostavno nema opravdanja da čovjeka otpusti, jedino da ga kazni zajedno uz igrače.
Ma ja ba, za pobjede nagrada, za ubjedljive poraze ubjedljiva kazna. 3:0 je itekako neozbiljno izgubiti, cak i sramotno. Tim rezultatom se gubi ako si neozbiljan ili ako si totalno los.
Plus, pored svega dobrom dijelu publike daje razlog da ne dodju na Tusanj. To su oni sto vagaju hoce li, ili nece doci na utakmicu, a takvih je sigurno mnogo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 sep 2013, 19:53

probisvjet upravu si radi ovog poraza ocekujem 1000 ljudi manje u subotu!
Sloboda Tuzla

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 sep 2013, 21:05

Tuzlaci tek je 5 kola proslo i nakon jednog poraza vi odmah pesimisti. Ima jos 25 kola. Halalite kup spremajte se za prvenstvo. Sretno i da nam se sto prije vratite
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 15 sep 2013, 23:15

Čitam ovo vaše, ne bih se miješao jer nemam tu ništa, ali previše ste pesimisti, jedna izgubljena ovdje ne znači ništa. I mi smo krenuli kao bez gola, sve se to sruši. Budite samo podrška igračima, sve dodje na svoje. Kod nas je napokon došlo da igrači navijaju na tribini poslije utakmice, to nije bilo dugo godina. I sad mi ne smeta da gubimo, ili pobjedjujemo znam da igraju srcem.
Tako i vi natjerajte, ipak ste jedni od najjačih navijača u državi, niste iz Mionice, napravite nešto. Krenuli ste iz nule, a sada imate najbolje uslove u Ligi. Polako, sve će doći na svoje, ne napadajte i ne krivite odmah igrače i trenera

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 sep 2013, 23:27

Sn96 je napisao/la:Čitam ovo vaše, ne bih se miješao jer nemam tu ništa, ali previše ste pesimisti
druže, Sloboda kući i u gostima su dvije različite ekipe .. dijametralno suprotne :D naši su uvijek čim pređu Šićki Brod (ulaz u Tuzlu), već gubili 1-0 na gostovanju :? zbog toga ja nisam očekivao pobjedu protiv Mladosti iako su tek ušli u ligu, a mi kao među dvije, tri najjače ekipe u ligi .. a da ne pričam o gostovanju u Bihaću koje važi za jedno od najtežih, neovisno o kvalitetu Jedinstva

to je psihološki problem, ne znam kako to da se riješi .. mislim da je lijek za to Sakib Malkočević i možda, ali možda Denis Sadiković koji je barem za mene ok trener .. k'o čovjek pakšu, ali kao trener dobar .. čvrsta ruka, a ne kao Karić, sav nekakav *ičkast

Sloboda prvo mora povratiti pobjednički mentalitet, jer dok toga ne bude, neće biti ni bodova sa gostovanja .. a i kod kuće igramo sa pet veznih jer nemamo kvalitetan vezni red, pa se žrtvuje napadač

ne znam, bez bodova sa gostovanja nema PL, a sa ovakvim mentalitetom, teško

ja sam rekao, prva 4 kola nisu nikakvo mjerilo jer smo tri puta bili domaćini i imali gostovanje novom prvoligašu .. rekao sam da će pravi ispit biti u 5 kolu i sve smo vidjeli

mislim, niko nikog ne pljuje, ali je činjenica da ova ekipa nema kapacitet da izbori PL, da ovaj trener nije za Slobode
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 sep 2013, 23:39

znaci...suma sumarum sto se tice poraza od jedinstva...ne krivim ja ovog trenercica zbog jednog poraza...i barca gubi tekme...krivim ga zbog KATASTROFALNOG PORAZA od ekipe koja nije nista specijalno...dovedena su pojacanja,imaju sve uslove za dobre rezultate i ti mi odes u bihac, primis 3 komada uz 2 precke i bog dragi zna sta jos sve ne i uz posjed 80/20 posto..ne opucas na go kako treba... sta sad ja ovdje trebam otkrivat toplu vodu da nije do trenere..jok,do mene je....on jednostavno nezna pripremit ekipu za tekmu a to mu je posao...na Tusnju je lako..guraju ih navijaci..na gostovanjima se uzima liga...tu pokazujes mentalnu snagu da se izdignes iznad gostujuceg terena,publike,navijaca...frajer jednostavno onim svojim telecim pogledom nezna podic ekipu i ulit im samopouzdanje...DA MOGU,DA HOCE,DA ZNAJU....o strucnosti je presmijesno i pricat...degen,umjesto da se poklopi usima poslije KLJUCNOG poraza od rudara na Tusnju prosle sezone on debilnim napadima na gostujuceg trenera sto nije pustio tekmu :o :o jos smijesniji ispada...zato su ga u svojim postovima spominjat skroz malo ili nikako...na kraju,nadam se da ce ovaj MIKI MAUS ubrzo dic sidro iz nase svetinje i nastavit vodit ekipe sa Bajramskih turnira gdje mu je mjesto

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.