Pravda za majstora10

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo tako. Lulić igra previše ofanzivno, on je lijevo krilo i ta pozicija mu najviše leži. Salihović, s onakvim centarušutem i očajnom formom, može dobiti mjesto jedino kao centralni vezni, da pomogne odbrani i iznese loptu. Otkako se Papac penzionisao, mi nemamo kvalitetnog lijevog beka. Sei (eto ga, naučio samsajo10 je napisao/la:Uz duzni respekt ali reci da imamo odlice "lijeve bekove" u Lulicu i Salihovicu je za mene kriminalno
Jeste, upravo je to razlog.viKK je napisao/la:zato što se moderatori i admin prave pametnjakovići (očito imaju nekih osobnih problema protiv seada) , te neće da prebace temu u pdf "Reprezentacija BIH" , sve dok ne ZAIGRA prve minute u reprezentacijiNeutral je napisao/la:Što to tema nije prebačena gdje zaista i pripada?![]()
samo da napomenem , ako se ne sjećate , tema izeta hajrovića je stojala u podforumu reprezentacija BIH prije nego što je uopšte dobio sportsko državljanstvo , ali neka ..
viKK je napisao/la:zato što se moderatori i admin prave pametnjakovići (očito imaju nekih osobnih problema protiv seada) , te neće da prebace temu u pdf "Reprezentacija BIH" , sve dok ne ZAIGRA prve minute u reprezentacijiNeutral je napisao/la:Što to tema nije prebačena gdje zaista i pripada?![]()
samo da napomenem , ako se ne sjećate , tema izeta hajrovića je stojala u podforumu reprezentacija BIH prije nego što je uopšte dobio sportsko državljanstvo , ali neka ..
Monolog je napisao/la:Jeste, upravo je to razlog.viKK je napisao/la:zato što se moderatori i admin prave pametnjakovići (očito imaju nekih osobnih problema protiv seada) , te neće da prebace temu u pdf "Reprezentacija BIH" , sve dok ne ZAIGRA prve minute u reprezentacijiNeutral je napisao/la:Što to tema nije prebačena gdje zaista i pripada?![]()
samo da napomenem , ako se ne sjećate , tema izeta hajrovića je stojala u podforumu reprezentacija BIH prije nego što je uopšte dobio sportsko državljanstvo , ali neka ..![]()
Čitaš nas k'o otvorenu knjigu.
evo sad opet citao stranice iz zlatnog doba seomanijePIKE je napisao/la:tačno 7 banova sam popušio zbog rušioca.![]()
al nije mi žao ni sekunde što je tako, da mogu, sve bih ono ponovio
rušiljende strogo prekucende