U prvih 45 minuta ga nisam nesta vidio.
Polako se priprema da terorise odbrane

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ronaldo jest ali u reklamiranju donjeg rublja, ali i to tek za 2-3 godine valja Beksa skinutLBJ MVP je napisao/la:Drago mi je što gledaš Real,al fulo si temu.Nećemo o Ronaldu ovdje.Ado1921 je napisao/la:Kakav prodor najboljeg svih vremena
sta ce gledat jad od ekipeLBJ MVP je napisao/la:Drago mi je što gledaš Real,al fulo si temu.Nećemo o Ronaldu ovdje.Ado1921 je napisao/la:Kakav prodor najboljeg svih vremena
ma i bolje biziSveti je napisao/la:bogami ga natjeraše da se ošiša.
barca_87 je napisao/la:ma i bolje biziSveti je napisao/la:bogami ga natjeraše da se ošiša.,kad se sjetim onih frizura u santosu, pa opale bi dionice barce ja mislim kad bi se on pojavio na terenu ko horoz
ma meni i dalje ova barcina skrpljena odbrana i branjenje ekipe ko cjeline djeljuje bolje npr od realove ,pa ono je tragikomicno kako im ljudi prolaze i stvaraju sanse.Barca makar ne dopusta puno sansi iz igre ,brzo se uzme lopta i nema protivnik puno sanse.Scof1eld je napisao/la:Da se ne lazemo, od ovog sudjenja veceras gora je samo odbrana barcelone. Prvo ne kontam kako je sevilla uopce zavrsila utakmicu sa 11 igraca, trebali su do poluvremena ostati bez igraca. Ponisten gol seville i vise nego sumnjiva situacija a bgm i ova zadnja dva gola barce je bilo svega od strane messija![]()
Odbrana smijesna, pogotovo kod prvog gola. Kad ih vitolo cini smijesnim i okrece trojicu, sta ocekivati od balea..
Valdes do sada branio odlicno, danas tri suta u okvir tri gola.
Kol'ko zavrsiste ?LBJ MVP je napisao/la:Drago mi je što gledaš Real,al fulo si temu.Nećemo o Ronaldu ovdje.Ado1921 je napisao/la:Kakav prodor najboljeg svih vremena
U bordelu su najbolji andjeli.Dakakos je napisao/la:Nece postenje da udje na Camp. Al dobro, nece andjeo u bordel.
2:2bparena je napisao/la:Kol'ko zavrsiste ?LBJ MVP je napisao/la:Drago mi je što gledaš Real,al fulo si temu.Nećemo o Ronaldu ovdje.Ado1921 je napisao/la:Kakav prodor najboljeg svih vremena
Fino od tebe što si prepravio, da ljudi ne žive u zabludama.messilla je napisao/la:Malo sam ti prepravio post.LBJ MVP je napisao/la: Možda nam pobjegnete koji bod večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.