jasko__ je napisao/la:Mozel kakav link ako ko zna gdje bih mogao pogledati cijeli susret...jos ne znam rezultat, pokusavam da ne saznam, da odgledam...jer nisam mogao danas nikako...
Iko???
2:0 ste dobili brate eto rezultat rvp iz penala i rooney iz slobodnjaka nema na cemuu
jasko__ je napisao/la:Mozel kakav link ako ko zna gdje bih mogao pogledati cijeli susret...jos ne znam rezultat, pokusavam da ne saznam, da odgledam...jer nisam mogao danas nikako...
Iko???
2:0 ste dobili brate eto rezultat rvp iz penala i rooney iz slobodnjaka nema na cemuu
kilavo, ali sjetimo se koliko je takvih pobjeda bilo u zadnje 3 godine. nismo zadovoljni igrom, ali 3 boda su tu. još da je proći city i onda serija ipak malo lakših tekmi
Iko???
JADNO...moj jedini komentar...
Nego vezano za tekmu...mora da mu je Japanac opalio ženu pa ga konstantno ignoriše...sad više nije ni za klupe...
A Zaha, nije vrijedan ni 10 minuta...nejasna mi je ta psihologija...
Nakon 4 kola imamo isto bodova kao Chelsea i City, 2 manje od Arsenala, Liverpoola i Spursa uz daleko teži raspored.Posle Citya uz lakši raspored biti će i berba bodova.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Jos zadnja nije pala, sto se konacnog sastava tice. Mislim da zdrav Nani komotno moze kod Moyesa izborit mjesto u prvom sastavu. Zaha ce morati pokazat klasu protiv manjeg protivnika, da bi bio zamjena Valenciji. Clevu klupa, mada duga je sezona, valja i tu imati solidnog igraca.. Tu je jos i Kagawa.. Odlicna sirina. Dobro je sto ce Carrick u nekim utakmicama moci odmarati, Fella ce odradit posao na toj poziciji, mada ce optimalno da bude sa obojicom u sastavu.. Pa onda Janzuaj, Welbeck, Fabio ljevo-desno, extra...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jos mi nije jasno sta je bilo u Modricevoj glavi kad je uopste sutnuo onu loptu na Old Traffordu!? Frajer u 10 utakmica sutne jednom po golu... Toliko nesrece te kobne veceri
Mislim da je Bejl napravio veliku gresku prelaskom u Real. Ta ekipa je totalno rastimana, bez srca i duse. Imaju veliki individualni kvalitet i to je to..
Tesko ce Bejl pokazati svoj raskosni talenat pored Ronalda na kojeg ide 9 od 10 napadackih akcija. Sto manje ucestvujes u igri, manje imas vjere u sebe. Mislim da Bejl u Realu nece igrati ni priblizno dobro kao u Totenhemu.
Da je dosao u Mancu postao bi legenda kluba. Ovako ce biti jedan od mnogih koji su prodefilovali kroz Perezov tim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia je napisao/la:Mislim da je Bejl napravio veliku gresku prelaskom u Real. Ta ekipa je totalno rastimana, bez srca i duse. Imaju veliki individualni kvalitet i to je to..
Tesko ce Bejl pokazati svoj raskosni talenat pored Ronalda na kojeg ide 9 od 10 napadackih akcija. Sto manje ucestvujes u igri, manje imas vjere u sebe. Mislim da Bejl u Realu nece igrati ni priblizno dobro kao u Totenhemu.
Da je dosao u Mancu postao bi legenda kluba. Ovako ce biti jedan od mnogih koji su prodefilovali kroz Perezov tim.
Otišao lik za parama, jeb'o loptu više
Gdje god drugo da je otišao postao bi legenda ne samo u Man-u
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Eh yebiga, cuj otisao za parama, svaki igrac zeli da igra za Real. A on uostalom nije imao druge opcije, jedino su oni ponudili dovoljno para. Razumijem svakog igraca koji u ovom trenutku izabere Bayern, Barcu ili Real ispred United, ne mora uopste bit radi para. Trenutno su privlacniji sportski od nas i to je to. Zato se nisam ni ljutio na Thiaga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moyes o Januzaju : "Razmišljao sam da igra od početka. Kada je ušao pokazao je da bi to i zaslužio. Nije izgledao uplašeno i imao je dosta dobrih poteza. Biće on dobar igrač."
A sada se okrenuti lp, i sljedecem protivniku Leverkusenu. Nekoliko opasnih igraca. Jucer im nije igrao L. Bender, ne znam da li je povreda u pitanju, ili ga cuvaju za United. Kisling vec 4 gola u bundeski zavalio, i mislim da ce od njega i Sama dolaziti najveca prijetnja. Mislim da ovo mozemo dobiti uz dobru timsku igru.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Moyes - "Uvijek sam govorio da ne volim simuliranje. Zaslužio je žuti karton. Ne želim da bilo koji od mojih igrača simulira. Zapravo, ne želim da ijedan igrač to radi."
"Dikgacoi je definitivno izbacio svoju nogu naprijed, ali ja mislim da je Ashley postavio svoju nogu na njegovu. To nije ono što želim."
"Ne volim pravilo u kojem svaki put kada zadnji igrač odbrane napravi faul dobije crveni karton."
"Mislim da je to prestrogo. Da sam ja Ian Holloway ja bih bio razočaran."
"Ok, možda je to bio penal, ali ja ne mislim da je Dikgacoi napravio prekršaj da bi spriječio Younga do postigne gol. Nažalost to je pravilo."
Na pitanje o odluci da Rooney odigra cijelu utakmicu:
"To je bila teška odluka."
"Mi smo dobili zaštitu za glavu u petak i željeli smo da vidimo kako se on osjeća sa njom."
"Malo se umorio u drugom poluvremenu, ali ja sam želio da igra 90 minuta zato što mu fali "utakmica u nogama" u posljednje vrijeme. Postignuti gol mu je pomogao da bude spreman za naredne mečeve."
Pa izbaci debila iz prve postave Adnan, Zaha, Kagawa i Nani trpe radi panja i 40-godisnjaka!
Trenera-igraca juce nije bilo ni na klupi, znaci 90% pocinje jedno od naredne dvije tekme