Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
SPECIAL ONE
@LBj
Nemoj mi tu gluposti pisat. Svasta cu propustit, ali ovo necuu

Nemoj mi tu gluposti pisat. Svasta cu propustit, ali ovo necuu

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- Consigliere
- Kontakt:
Sve cemo mi vise spominjati Jozu i Pipitu. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
kao što rekoh, umjesto da više trči negoli što onolike selfie stavlja na fejs bolje bi mu bilo.Dzoni je napisao/la:Tesko je naci fudbalera koji je veci panj od Benzeme.
Zaista tesko.
U reprezentaciji Francuske su svi ispizdili na njeg i eno u zadnjoj utakmici nije ni igrao.
Znaci panj nad panjevima.
Zato je Pipita i danas dao gol za Napoli.
naprijed rejal
Gluposti?Za poziciju koju igra ima previše loših pasova,užasno pokriva teren,užasan radijus kretanja,nije dovoljno pametan...Damian je napisao/la:@LBj
Nemoj mi tu gluposti pisat. Svasta cu propustit, ali ovo necuu![]()
Nakon Ramosa najlošiji u ove 4 tekme i nadam se da ću ih vidjeti na klupi u sljedećoj.
Pipita je najbolji napadač na svijetu.Benz je jednostavno lošiji od njega.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Raspad sistema, back.

Ne seri za Modrica, imao je predasitenciju bejlu

Ne seri za Modrica, imao je predasitenciju bejlu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Specijalni bi vec sad imao zaostatak od 5 bodova.
Donnie Darko je napisao/la:Prevoditelj bi vec sad imao zaostatak od 5 bodova.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:ESIMIDOBAAAR ESIMIDOBAAAR ESIMIDOBAAA ESIMIDOBAAAR I KAO BRUS VEJNOV SOBAR MNOGO SAM DOBAR KAO SA GUDROM PABLO ESKOBAAAAR
da je Higuain medijski bio popraćen kao Benzema, on bi bio Henry
bolji napadač od Benzeme, bez dileme

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- anonymousHD
- Kontakt:
Ti si pravi genijalac. Ovo je najgluplji post u historiji ovog foruma. Ok, mržiš ga od prvog dana, ali momak je odličan bio prethodne tri utakmice, a prošlu tekmu celi Bernabeu mu je skandirao, a to govori puno. Zato ne blamiraj se više.LBJ MVP je napisao/la:Nego,odlučih da napišem još jedan pljuvački post na račun igrača kojeg uvijek pljujem.
Luka Modrić je u pitanju.
Nevjerovatno koja je to kurchina od nogometaša,znači Gravesen je bio bolji od njega.Došao je prošle sezone krajem priprema i prvih 5-6 mjeseci samo smetao i služio prevoditelju za to da plaši standardne igrače njim.Tada sam slušao priče kako će biti veliko pojačanje sljedeće sezone kad prođe pripreme s ekipom.
Kad ono bum,zabija nafakaški gol protiv Uniteda.Postaje drag i onim kojim nije bio,usput do kraja sezone doda i koju asistenciju što je svima bio siguran znak da će u novoj sezoni konačno pokazati sav svoj "talenat".
Eh,odradio je pripreme,zahvaljujući povredi Xabija je i standardan i šta on radi?Prve dvije utakmice totalno podbaci,al nijedna kritika na njegov račun(osim mene).Jedni zbog toga što su iste nacionalnosti kao i on,drugi zbog toga da ih neko ne bi proglasio nacionalistima.Treću tekmu konačno nešto odigra(čak ga i ja pohvalim)odmah čitam kako je on jedan od najboljih veznjaka na svijetu bla,bla,bla.I sada je uslijedilo ovo,gdje je haman bio gori i od Ramosa(što je jako teško u ovom trenutku)i opet niko ništa protiv njega.
Otvor'te malo oči,ne budite slijepi.Modrić je velika ubleha i najslabija karika Reala čak i pored onog truta u napadu.
Večeras su svi podbacili, osim Lopeza (standardno). Tako da ne možeš pljuvati po jednom igraču, Modrić se samo uklopio u celo crnilo. Ancelotti je pogrešio večeras, malo i podcenio Villarreal, ali opet s druge strane kada skontam uvek posle reprezentacija loše igramo i kiksamo. Ja sam zadovoljan bodom, jer igra je bila očaj.
Pepe i benzema 

Poskupio krompir. Balama cijena pala.
Nisu dobri nikako.Valencia je napisao/la:Ova igra je odron djeco draga. Viljareal napada, a Ronaldo, Benzema, Isko i Bejl posmatraju. Ne moze se tako igrati moderan fudbal. Zbog toga je svaki napad Viljareala bio opasnost za gol. Jos kad se tome doda da Modric i ovaj novi iz Sosijedada nisu posebno dobri u defanzivi... dobro su prosli.
Bez Alonsa i Khedire u paru Real se nema čemu nadati protiv jačih timova, koji će kazniti svaki propust veznog reda a na udaru je ionako klimava odbrana.
Modrić i Illarramendi mogu samo biti backup gore spomenutom dvojcu i ništa više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Donnie Darko je napisao/la:Sveti brate haj na pivu, imam i neke jake robe ovde.
naprijed rejal
Modric najlosiji bio normalno. Ocigledno je da ovdje ima protekciju jer vlada neka kolektivna miopija.
Sad guglaju šta znači miopija.Dakakos je napisao/la:Modric najlosiji bio normalno. Ocigledno je da ovdje ima protekciju jer vlada neka kolektivna miopija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.