Malo se bolje propitaj gdje je sad taj trans...a znamo i kako je "pao"miki651 je napisao/la:A sta reć, ići na pobjedu napadat pa što bude. Ljepše je i izgubiti recimo 4- 3 nego 1-0-. Što se tuđeg transa tiče to nas nebi trebalo zanimati.werly je napisao/la:u bijeljinu po tri boda,pao trans od red armya
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Prepostavka je da pravnik prediđa pobjedu Zrinjskog proiv radnika. Kažem pretpostavka jer komentar ko da je u bunilu napisan.
Vodimo u Bijeljini. Barisic pogodio. Samo da ne bude opet ko u Vitezu. Ne dajte se!!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Tako je bratee!! Ajmo ZRINJAAAADamian je napisao/la:Vodimo u Bijeljini. Barisic pogodio. Samo da ne bude opet ko u Vitezu. Ne dajte se!!

Golaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaso
0-2
E: I odmah 1-2

0-2
E: I odmah 1-2

bekićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1-3

Poslije Smajića, imamo novog Antišuwerly je napisao/la:bekićuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1-3![]()
![]()

-
- Kontakt:
A još igrali bez Simeunovića kolko sam dobio info Radeljić kriv za gola a Pezo beton! Odlično, idemo dalje! 

Prvi na tablici
... makar do sutra... onda u narednom kolu derbi u Banja Luci... prvi protiv drugog
AJMOOOO ZRINJAAA, svaka čast Karačiću i igračima... protiv Borca nam se vraća Deni na desno krilo i naravno u Banja Luku po nastavak uspješnog niza. 6 utakmica bez poraza, idemo na sedmu bez poraza uz pobjedu u BL
... danas sportske vijesti sve bolje i bolje

Ma tooooo!!
Bravo momci, svaka cast. Ovo je jedno od tezih gostovanja za nas, ali ovaj put je bilo savrseno. Prvi na tebli
Bravo momci, svaka cast. Ovo je jedno od tezih gostovanja za nas, ali ovaj put je bilo savrseno. Prvi na tebli

RIP CITY!
- badblueboylivno
- Kontakt:
U strašnom ste naletu. Trebala bi biti odlična utakmica u Banjaluci sljedeći tjedan, a iskreno se nadam nastavku dobrih igara. Prije toga lagan posao u Kupu.
Hayley <3
Bra'o Plemici !
Koliko god dobro igrali u zadnje vrijeme i pobjeđivali, da mi je netko ponudio bod iz ove danasnje utakmice prihvatio bih bez razmisljanja. Ali ovi momci su me uvjerili kako mogu pobijediti svugdje i svakoga i da na svakoj utakmici idu na pobjedu. Nek' samo igraju svoju igru, a ja sam im zahvalan do neba sto me ovako razvesele svaki vikend. I konkurenti su kiksali te ova pobjeda jos vise dobija na znacaju.
Bekic se konacno probudio, dobro je pa ne ode u Svicu..
Rudar nam ne bi trebao predstavljati neki problem, a onda u BL nadigravati se sa Borcem..
Koliko god dobro igrali u zadnje vrijeme i pobjeđivali, da mi je netko ponudio bod iz ove danasnje utakmice prihvatio bih bez razmisljanja. Ali ovi momci su me uvjerili kako mogu pobijediti svugdje i svakoga i da na svakoj utakmici idu na pobjedu. Nek' samo igraju svoju igru, a ja sam im zahvalan do neba sto me ovako razvesele svaki vikend. I konkurenti su kiksali te ova pobjeda jos vise dobija na znacaju.
Bekic se konacno probudio, dobro je pa ne ode u Svicu..

Rudar nam ne bi trebao predstavljati neki problem, a onda u BL nadigravati se sa Borcem..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
[youtube][/youtube]
drugi gol je postigao Bekić, a ne Savić kako svi pišu
drugi gol je postigao Bekić, a ne Savić kako svi pišu

#SuningOUT
Filip Arežina igrao za ekipu Uskoplja na malonogometnom turniru u Jajcu..Bio jedan od najboljih igrača turnira..
Vraća li se on u Zrinjski ili ??
Vraća li se on u Zrinjski ili ??

-
- Kontakt:
Jeko Arežina?
je li rano za najavljivanje titule
...IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Zanimljivo će biti sutra pročitati text od onog nazovi novinara Pandžića ili kako se već zove...
I sluzbeno prvi na tablici
Iduce kolo cemo vidjeti na cemu smo. Ako odnesemo 3 boda iz Banjaluke bit ce euforijaa

Iduce kolo cemo vidjeti na cemu smo. Ako odnesemo 3 boda iz Banjaluke bit ce euforijaa

RIP CITY!
Nek igrače posluži zdravlje, onda stvarno nije rano za ovakve najavealo_bola je napisao/la:je li rano za najavljivanje titule...IGRAJ ZRINJSKI VOLIM TE

Bit će žešće euforije! Đelmić koji je uz Stokića najvažniji igrač Borca ove sezone danas dobio crveni i neće ga biti protiv nas, a nama se vraća DeniDamian je napisao/la:I sluzbeno prvi na tablici![]()

P.S. u srijedu prvo treba odraditi kup protiv Prijedora i uzvratit im za onih 0-0 i onda via BL

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.