ne znam ti ja to pitaj Perezaleorey je napisao/la:hoshafka je napisao/la:mršleorey je napisao/la:To je taj momak od 100 ojera milijonaa ovaj illarasta 40 ??
Ne igraju imena, nikad nisu niti igrala, trebali ste kupiti citav tim Villareala, kako ljudi igraju cc
Bez trolanja sad, ne kontam zasto nikad ne ostavite 3,4 vezna igraca da igraju zajedno bar 3-4 god? Evo tek sto su se Ozil,Xabi i Khedira uigrali vi sve promijenite i ocekujete nesto? Polufinale LP je krajnji domet ovog kluba.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- KapioFootball
- Kontakt:
Nista specijalno, postavio nogu, Carvajal je zasluzan za gol.nedim1993 je napisao/la:video gola ?
HALA MADRID!!!
Real je bezdusna ekipa. Nagomilano 10 vrhunskih igraca + Benzema. Individualni kvalitet je tu, timska igra ne postoji. Nema presinga, nema uigranih akcija, sve ide na ho - ruk, na majstorstvo pojedinca.
Real je nekad imao dusu. Ovaj tim je prazna ljustura.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Valencia je napisao/la:Real je bezdusna ekipa. Nagomilano 10 vrhunskih igraca + Benzema. Individualni kvalitet je tu, timska igra ne postoji. Nema presinga, nema uigranih akcija, sve ide na ho - ruk, na majstorstvo pojedinca.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- KapioFootball
- Kontakt:
veze...Valencia je napisao/la:Real je bezdusna ekipa. Nagomilano 10 vrhunskih igraca + Benzema. Individualni kvalitet je tu, timska igra ne postoji. Nema presinga, nema uigranih akcija, sve ide na ho - ruk, na majstorstvo pojedinca.
al si me zasmijao sa ovo 10 vrhunskih igraca + Benzema

HALA MADRID!!!
ne znam da li ovi padobranci primjete i jesu li svjesni koliko trenutno igra novih i neuigranih igraca? cuj ovog ljustura, oj majko rodjena, mila i draga

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
gomila gluposti. Ako već imaš želju da tipkaš, piši neki literarni rad, istresi svoj bijes privatno.Valencia je napisao/la:Real je bezdusna ekipa. Nagomilano 10 vrhunskih igraca + Benzema. Individualni kvalitet je tu, timska igra ne postoji. Nema presinga, nema uigranih akcija, sve ide na ho - ruk, na majstorstvo pojedinca.
naprijed rejal
" onclick="window.open(this.href);return false;nedim1993 je napisao/la:video gola ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I sve to nakon jednog poluvremena ,koji yebeni genijalac.Nešto najglupšje što sam pročitao a da nije napisao neki od balavih 12 godišnjaka što vise ovdje.Valencia je napisao/la:Real je bezdusna ekipa. Nagomilano 10 vrhunskih igraca + Benzema. Individualni kvalitet je tu, timska igra ne postoji. Nema presinga, nema uigranih akcija, sve ide na ho - ruk, na majstorstvo pojedinca.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 sep 2013, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Imamo zadnjeg veznog koji zna odigrat dupli pas.Neobično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Igraju se zuti s 'vama',rek'o bi covjek da su oni bar duplo vise miliona potroslili ovog ljeta u odnosu na ovu kako rece @Valencia ekipu bez duse,.
za dobrobit ove utakmice treba u drugom baciti bale da igra beka lijevo a angel da udje umjesto nacha, eventualno jos casemiro umjesto illare
nacho je skroz kritican, pogubljen nekakav skroz 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sklonite mi dusmane
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo nije uigrana ekipa i svako ima problema na pocetku. Nemojte mi tih praznih floskula, cuj ekipa bez duse. Razumijem da mrzite Real i sve to, ali barem sastavite kakvu postenu pljuvacinu, ovo vise ni djeca ne uzimaju za ozbiljno. Sjeca li se ko one divne Barce na pocetku sa Pepom? Kada su ono, izgubili cini mi se od Numancie i kada su igrali prosjecno? Pa, zakocili na pocetku i razvalili kasnije. Logika, ono, pa nemate je.chily-rz je napisao/la:Igraju se zuti s 'vama',rek'o bi covjek da su oni bar duplo vise miliona potroslili ovog ljeta u odnosu na ovu kako rece @Valencia ekipu bez duse,.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Prozivaju nas navijaci Arsenala

Nacho ko da nije ni igraou ovom polvremenu,bolje da Benzema i ne igra,daj Moratu.LenBias je napisao/la:za dobrobit ove utakmice treba u drugom baciti bale da igra beka lijevo a angel da udje umjesto nacha, eventualno jos casemiro umjesto illarenacho je skroz kritican, pogubljen nekakav skroz
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 sep 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nacho dobro igra.Ramos je pogubljen.Sve šanse Vilarealla su njegove(osim one greške Pepea)dok glumi nekog playmakera u napadu,pored živih Ihka i Modrića.LenBias je napisao/la:za dobrobit ove utakmice treba u drugom baciti bale da igra beka lijevo a angel da udje umjesto nacha, eventualno jos casemiro umjesto illarenacho je skroz kritican, pogubljen nekakav skroz
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Diego-
Spasio nas je potopa.
Pepe-
Ramos- ne razumijem kuda izlijece uvijek. Radi njegovih izleta i prolaze im ove okomite lopte.
Modric - maestro, kakva predasistencija
Illara- meni solidan s obzirom da je rovit. Strasno podsjeca na Alonsa, od izgelda do onog dugog zamaha kad dodaje
Isco - maestro 2, kod njega je lopta sigurna
Bale - dobar, nije se syeb'o. Gol nista posebno, na pravom mjestu u pravo vrijeme
Benzema-

Ostali prosjek.

Pepe-

Ramos- ne razumijem kuda izlijece uvijek. Radi njegovih izleta i prolaze im ove okomite lopte.
Modric - maestro, kakva predasistencija
Illara- meni solidan s obzirom da je rovit. Strasno podsjeca na Alonsa, od izgelda do onog dugog zamaha kad dodaje
Isco - maestro 2, kod njega je lopta sigurna
Bale - dobar, nije se syeb'o. Gol nista posebno, na pravom mjestu u pravo vrijeme
Benzema-

Ostali prosjek.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ova igra je odron djeco draga. Viljareal napada, a Ronaldo, Benzema, Isko i Bejl posmatraju. Ne moze se tako igrati moderan fudbal. Zbog toga je svaki napad Viljareala bio opasnost za gol. Jos kad se tome doda da Modric i ovaj novi iz Sosijedada nisu posebno dobri u defanzivi... dobro su prosli.
Jeste gledali Dortmund danas? Po trojica lete na protivnickog igraca cim primi loptu. Protivnik ne moze sastaviti 2 - 3 dodavanja od silnog presinga. Ekipa moze tehnicki i takticki zakazati, ali je odsustvo borbenosti malo veci problem. Taj problem ima ova ekipa Reala.
Sve u svemu, jadno izdanje.
Jeste gledali Dortmund danas? Po trojica lete na protivnickog igraca cim primi loptu. Protivnik ne moze sastaviti 2 - 3 dodavanja od silnog presinga. Ekipa moze tehnicki i takticki zakazati, ali je odsustvo borbenosti malo veci problem. Taj problem ima ova ekipa Reala.
Sve u svemu, jadno izdanje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.