FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako je ovdje messi prosao
.

- Consigliere
- Kontakt:
One man club! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- BeyKopites
- Kontakt:
Faul Messia, iko ??
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mislim da ga nije bilo.BeyKopites je napisao/la:Faul Messia, iko ??
Ma kakav faul... cisto sve ko suza.
- hule_barca
- Kontakt:
Budu li još jednom rekli da ne treba stoper, poslaću im mail, poruku, pismo šta bilo i hebati im od do.
Trebalo se ovo ranije završiti, ali sreća na kraju dobro ispade. Messi počeo igrati tek kad je dao gol. Neymar odličan, samo još taj gol da pročepi. Xavi neprimjetan, Masche dobar također. Samo ne znam šta im se dešava kada prođe 80. minuta. Totalni pad koncentracije. Mogli smo zijaniti protiv Malage, Valencie a i večeras. To se mora popraviti inače je pitanje vremena kad ćemo zijaniti pri kraju meča, a to nikako ne bih volio.
Trebalo se ovo ranije završiti, ali sreća na kraju dobro ispade. Messi počeo igrati tek kad je dao gol. Neymar odličan, samo još taj gol da pročepi. Xavi neprimjetan, Masche dobar također. Samo ne znam šta im se dešava kada prođe 80. minuta. Totalni pad koncentracije. Mogli smo zijaniti protiv Malage, Valencie a i večeras. To se mora popraviti inače je pitanje vremena kad ćemo zijaniti pri kraju meča, a to nikako ne bih volio.
Mes Que Un Club
Pa ja ne znam da li postoji iko a da ovu Barcelonu danasnju moze simpatisati, osim onih pravih navijaca koji su ovu ekipu godinama unazad zavoljeli..
Stvarno jadno da jadnije ne moze biti iz utakmice u utakmicu..
Stvarno jadno da jadnije ne moze biti iz utakmice u utakmicu..
- Donnie Darko
- Kontakt:
KakviBeyKopites je napisao/la:Faul Messia, iko ??
Slabo ovo izgleda, zadnja linija je vela havle. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Ovo postalo vec tradicija da sudije zajebu Sevillu u duelu protiv lobotomaca.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
uefalona opet na djelu. Ne znam kako samo moze biti tolika slucajnost da barca stalno izvuce se u sudijskoj nadoknadi i to i poslije isteka minuta koji su trebali biti.
koji je ovo put, treći četvrti?RickBlaine je napisao/la:Ovo postalo vec tradicija da sudije zajebu Sevillu u duelu protiv lobotomaca.
naprijed rejal
Sto je lijepo vidjeti ove sto fol mrze barcelonu.
3 boda su tu.
3 boda su tu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jell to pisete zato sto mislite da je bio faul ili je sudija jos nesto zezu u toku utakmice. Volio bi da neko postavi video onog prodora mesija.Sveti je napisao/la:koji je ovo put, treći četvrti?RickBlaine je napisao/la:Ovo postalo vec tradicija da sudije zajebu Sevillu u duelu protiv lobotomaca.
Pa, ponadali su se, kada bih rekao da ih ne razumijem govorio bih neistinu.
Don't hate what you don't understand.
Nakon svega samo da se javim i nayebo bi mu se matere, ali posto je majmun (onaj na golu) necu.
Milion puta dokazana budala pusti loptu u korner iz kojeg primimo sad nepotrebno sumljiv gol. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Taj isti "majmun" čupa Barcelonu od početka La Ligebparena je napisao/la:Nakon svega samo da se javim i nayebo bi mu se matere, ali posto je majmun (onaj na golu) necu.Milion puta dokazana budala pusti loptu u korner iz kojeg primimo sad nepotrebno sumljiv gol.

Kakav prodor najboljeg svih vremena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Drago mi je što gledaš Real,al fulo si temu.Nećemo o Ronaldu ovdje.Ado1921 je napisao/la:Kakav prodor najboljeg svih vremena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.