Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mario ima vec 2 3 asistencije nisam siguran u cvajti , igra ok izgleda ali slaba mu je ekipa skroz...
Nova asistencija Anela Hadžića za Sturm u 7. minuti susreta sa Neustadt-om.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
Proigrao i Hadžić, lijepo, lijepo. Prvo gol, pa sad asistencija. I što je najbitnije, nije izgubio mjesto u prvom timu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Susic je trenutno najbolji igrac Hajduka u ovom derbiju. Moglo bi sta biti od njega 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Evo meni se cini jos jedna asistencija, a u prosloj utakmici je imao i gol i asistenciju. Sto kazes, proigrao pravo i onzizu1991 je napisao/la:Proigrao i Hadžić, lijepo, lijepo. Prvo gol, pa sad asistencija. I što je najbitnije, nije izgubio mjesto u prvom timu.

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
- Cautinho
- Kontakt:
Kad je vec tema o zaboravljenima,ima li netko da je upucen u situaciju Ibrahima Sehica u Mersinu?
Keep walking.
Drugi go jako slican onom jedno sto je dao Svabama.ere je napisao/la:[youtube][/youtube]
pozz
Aferim momciluko.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Gdje je ustvari zapelo sa Hadzicem? Dobio je pasos u julu, je li to jos ceka dozvolu FIFA-e?
@Cautinho: Bolje ti je pitaj na temi Zelje, oni vjerovatno znaju. Ali nesto je se tu dobro zapetljalo.
@Cautinho: Bolje ti je pitaj na temi Zelje, oni vjerovatno znaju. Ali nesto je se tu dobro zapetljalo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sead Bukva dvije asistencije u pobjedi Hajduka nad Dinamom. Momak se inace zove Haris ali komentator se malo zanio i rece Sead. 
Gledao sam samo kraj utakmice ali i Susic mi se ucinio dobar. Dali je amidza gledao?

Gledao sam samo kraj utakmice ali i Susic mi se ucinio dobar. Dali je amidza gledao?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije Avdija igrao, mislim da je jos povrijedjen. Nije ni Husejinovic igrao.
Komentator je malo bukvalan.calcio je napisao/la:Sead Bukva dvije asistencije u pobjedi Hajduka nad Dinamom. Momak se inace zove Haris ali komentator se malo zanio i rece Sead.

Gledo sam juce tekmu Hajduk-Dinamo, od nasih igrali su samo Bukva i Susic. Malog Susica treba obavezno pozvati ako ne u A repku onda u mladu, momak igra odlicno i sto je najvaznije ima dobro defanzivno ponasanje, u Hajduku igra nesto kao centralnog/zadnjeg veznog i mislim da bi nam valjo jer na toj poziciji smo bas tanki. Po meni najbolji nas igrac u HNL-u.
Koliko imamo samo sada potencijonalnih reprezentativaca,pa to je cudo
.Treba bez zezancije obratiti pozornost ponajvise na Milana Djurica,Eldina Hazdica,Denni Avdica,Maria Vrancica,Saida Husjenovica;Ermina Zeca,Semira Stilica,Harisa Bukvu,Enisa Nadarevica,Tina Susica,Zorana Kvrzica,a pokusati dovesti pod nasu zastavu Harisa Vuckica,Emira Dilavera,Dinu Arslanagica itd.
Uglavnom,treba se nastaviti boriti za svakog igraca koji ima ikakvu vezu s Bosnom i Hercegovinom.Sto je dobro,vecina ovih potencijalni su mladi igraci,tako da bi u buducnosti mogli imati koristi od njih
Zao mi je sto izgleda od Jasmina Sudica nece biti nista,jer ga ubise povrede i Daria Dumica,koji igra u nikad losijem Brondbyu.Iskreno se nadam da ce se Dario negdje "probiti" jer tek mu je 21 godina,tako da barem negdje do svoje 25-e debituje za BiH

Uglavnom,treba se nastaviti boriti za svakog igraca koji ima ikakvu vezu s Bosnom i Hercegovinom.Sto je dobro,vecina ovih potencijalni su mladi igraci,tako da bi u buducnosti mogli imati koristi od njih
Zao mi je sto izgleda od Jasmina Sudica nece biti nista,jer ga ubise povrede i Daria Dumica,koji igra u nikad losijem Brondbyu.Iskreno se nadam da ce se Dario negdje "probiti" jer tek mu je 21 godina,tako da barem negdje do svoje 25-e debituje za BiH

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Arslanagic bi mogao biti jako dobro pojacanje. Prosao je sve i jednu mladu kategoriju Belgijanaca od U15, i trenutno je standardan u U21 reprezentacije Belgije.
Samo belaj sto nije standardan u Lüttichu, u 6. kola u ligi nije odigrao nijedne utakmice, dobiva sansu vecinom u Europa Ligi.
Samo belaj sto nije standardan u Lüttichu, u 6. kola u ligi nije odigrao nijedne utakmice, dobiva sansu vecinom u Europa Ligi.
Ja ne znam zasto ali djuric mi ne ulijeva neki pretjerani optimizam . Pratio sam ga posebno nakon onih partija u dresu u 21 repke. Stranse fizicke predispozicije , i pokretljiv je nema sta . Ali jako je limitiran sto se tice napadanja gola sve se svodi na tip in ili glavu.A onda vidis one skarice i pitas se sta je u pitanju... Mislim da nema neki osjecaj
za prostor osim ako se ne radi o nabacaju gdje koristi svoju visinu, on mi nekako samo bljesne zabije 2 3 gola onda ga nema po 5-6-7 tekmi ne vjerujem da je prosle sezone i dao vise od 3-4 gola sto je stvarno lose... Nadam se da ce se to promijenit i da ce uhvatit kakav voz sa prvu ligu ali mora mora bit konstantan. Ima dosta tih nekih potencijalnih reprezentativaca , kolko sam upratio taj dilaver nije bio standardan protiv dinama u kvalifikacijama ? tj nije uopce ni igrao mozda je bio povrijedjen ali ako igra u prvih 11 ekipe koja je izborila LP svakako treba obratiti paznju na njega. Lijepo bi bilo kaparisat nekog napadaca koji je bas veliki potencijal a to je haris ali nema ga nesto ni na mapi imao je neku povredu to znam ali idalje ga ne vidim . Iako mislim da je on bio jasan sto se tice toga za koga ce igrati odlucio se za sloveniju ali hajde valdja ce se vec neko pojaviti...
za prostor osim ako se ne radi o nabacaju gdje koristi svoju visinu, on mi nekako samo bljesne zabije 2 3 gola onda ga nema po 5-6-7 tekmi ne vjerujem da je prosle sezone i dao vise od 3-4 gola sto je stvarno lose... Nadam se da ce se to promijenit i da ce uhvatit kakav voz sa prvu ligu ali mora mora bit konstantan. Ima dosta tih nekih potencijalnih reprezentativaca , kolko sam upratio taj dilaver nije bio standardan protiv dinama u kvalifikacijama ? tj nije uopce ni igrao mozda je bio povrijedjen ali ako igra u prvih 11 ekipe koja je izborila LP svakako treba obratiti paznju na njega. Lijepo bi bilo kaparisat nekog napadaca koji je bas veliki potencijal a to je haris ali nema ga nesto ni na mapi imao je neku povredu to znam ali idalje ga ne vidim . Iako mislim da je on bio jasan sto se tice toga za koga ce igrati odlucio se za sloveniju ali hajde valdja ce se vec neko pojaviti...
Podhitno zvati Milana Durica u repku momak je ubitacan, odbio je poziv Srbije zbog BIH I to nesmijemo zaboraviti, pored toga sjetimo se kako svabma uvali 3 prekrasna gola.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trenutno u serii B. Trapani
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta ima za ovog Arslanagica?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.