Danas po slabo ali bitna 3 boda najgore je dobiti utakmicu u gostima 5 1 pa onda igrati sa zadnjom ekipom na tabeli kojoj bi ja po svojoj procjeni dodjelio jedno 6-7 mjesto na tabeli,po meni su dobro namucili bratstvo danas,fali nam onaj halilovic vidi se i ovi sto su usli nisu nista doprinjeli igri,onaj panal Šuše nezzz otkud da mu krene ruka ,sad da li je bilo kontakta od protivnickog igraca da li ga je gurnuo nisam vidio ali sto sam primjetio danas koliko ova gracanicka publika cijeni Šušu od onoliko ljudi niko nije reko A za penal koji je skrivio jednostavno stadion je zanijemio ali da je bio koji drugi igrac j....i bi mu sve po redu ipak Šule je tu godinama,cestitao bi svim igracima na borbenosti i zalaganju gledam bratstvo godinama ali ovi momci se bore 100% max uvijek,Panticu cestitam na golu koji se lagano vraca u formu,zamisli kad su on,Kadić,Šuša,Timkov u formi pa to ne moze niko probit,jos jednom cestitam i Denisu i struci na pobjedi i sad lagano ulazimo u dvomec sa Slobodom koja se danas nije lijepo provela u bihacu