Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
5 sati je za mene ko da sam na bingu dobio
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Same thing here.Dex je napisao/la:5 sati je za mene ko da sam na bingu dobio
Jos sinoc bio na koncertu , noge sam unistio potpuno.
Zoster , Hladno Pivo , yebenica.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Malo je bolje stanje,samo je igra ured ista.Niti jedan niti drugi tim ne znaju zabit gol,ceka se sudija,da odluci.Neutral je napisao/la:Dobra stara vremena kada upadaš na stadion u 5 minuti a tvoji već gube. Sada makar drže 0:0 po pola sata, pa i više.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Kod nas ničeg nema od bajrama kako trebaMaestro^^ je napisao/la:Same thing here.Dex je napisao/la:5 sati je za mene ko da sam na bingu dobio
Jos sinoc bio na koncertu , noge sam unistio potpuno.
Zoster , Hladno Pivo , yebenica.![]()

- Evolution87
- Kontakt:
ma ja odem na gostovanje koje mognem. Obisao sam haman sve ostalo jos Trebinje i neka mjesta od ovih novopecenih premijerligasa. Nek' ti je sretnoAgresivnoDjubre je napisao/la:Svake subote bruda,svake.Valja do Gradacca,a znam da cemo izgubiti.Evolution87 je napisao/la:svake druge subote se rano budim ja...
bordo jutro
Al eto.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da nije bilo ovog arapa ne bi ni skontao da mi rodjo neki igra u rep.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne znam gdje bih drugo napisao, al' stvarno meni nijedan sopcast link ne radi. E sad' je li do mene ili do njih pojma nemam...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Budim se minimalno 4 puta iz sna i onda opet utonem u san.Moj zadnji mjesec je takav.Dex je napisao/la:5 sati je za mene ko da sam na bingu dobio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ni meni nesto ne rade*p!p!t@* je napisao/la:Ne znam gdje bih drugo napisao, al' stvarno meni nijedan sopcast link ne radi. E sad' je li do mene ili do njih pojma nemam...
Moj život je takav, nema spavanja, hiperaktivnostLBJ MVP je napisao/la:Budim se minimalno 4 puta iz sna i onda opet utonem u san.Moj zadnji mjesec je takav.Dex je napisao/la:5 sati je za mene ko da sam na bingu dobio
Spavanje je dosadno.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Malo je bolje stanje,samo je igra ured ista.Niti jedan niti drugi tim ne znaju zabit gol,ceka se sudija,da odluci.Neutral je napisao/la:Dobra stara vremena kada upadaš na stadion u 5 minuti a tvoji već gube. Sada makar drže 0:0 po pola sata, pa i više.
Malo je falilo

Jako nepromisljeno. U mojoj drzavi svaki drugi covijek ima dozvolu da nosi pistolj sa sobom, samo treba da naleti na pravog po noci i tu je sali kraj.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Evolution87
- Kontakt:
pozdrav
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@neutral
Manje od 3 gola.
Manje od 3 gola.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Gleda li neko ovo?
[youtube][/youtube]
Pogledajte 3. izazov ovaj s hamburgerima...mislim da bi bilo taman za nekih 7-10 dana
ili ovo: [youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pogledajte 3. izazov ovaj s hamburgerima...mislim da bi bilo taman za nekih 7-10 dana

ili ovo: [youtube][/youtube]
Ciao svima.. :ugeek: 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vjeciti bolesnik ocm. Danas dobio temp. kaslja, krv na nos, loodnica.
- Evolution87
- Kontakt:
Ciao i tebi. Kako zglob?Narin je napisao/la:Ciao svima.. :ugeek:

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Paromlinac i 7 gostiju.