Svaka cast i tebi i sirokobrijezanima koji su sinoc navijali za BiH ali neznam zasto mislis da je onaj natpis djelo necijeg kompleksa. Mozda je neki tvoj komsija uzeo carsaf,plavi pips i zapalio za Zilinufelix123 je napisao/la:Iako navijao sam sinoć za BiH (kao i vjerojatno svi u Širokom su se radovali Izetovom golu ) ali nemam šta drugo reći nego "godine prolaze ,kompleksi rastu"![]()
![]()
NK Široki Brijeg
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Vjerujem tiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svaka cast i tebi i sirokobrijezanima koji su sinoc navijali za BiH ali neznam zasto mislis da je onaj natpis djelo necijeg kompleksa. Mozda je neki tvoj komsija uzeo carsaf,plavi pips i zapalio za Zilinufelix123 je napisao/la:Iako navijao sam sinoć za BiH (kao i vjerojatno svi u Širokom su se radovali Izetovom golu ) ali nemam šta drugo reći nego "godine prolaze ,kompleksi rastu"![]()
![]()

Ja mislim da su to oni dečki u crnom vidiš kako su ga opkolili i čuvaju. Inače cijeli autobus iz Širokog opalio za Žilinu vidi na slici. I onda neko kaže ovo, ono. Više nas bilo nego onih sa istočne strane Neretve.

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neznas ti sta ti komsije rade s pipsom i carsafom kad su spustene zavjese u njihovim domovima
jos jednom cestitke i pozz za navijace domovine iz naseg bosanskohercegovackog Sirokog brijega

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jučer me nije zanimala utakmica, nisam ni gledao. Jedino mi je bilo drago kad je na txt-u u 45+ ubacilo 1:0NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznas ti sta ti komsije rade s pipsom i carsafom kad su spustene zavjese u njihovim domovimajos jednom cestitke i pozz za navijace domovine iz naseg bosanskohercegovackog Sirokog brijega
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Volio bi da sam ti vidio facu u 78-ojSportfanatik je napisao/la:Jučer me nije zanimala utakmica, nisam ni gledao. Jedino mi je bilo drago kad je na txt-u u 45+ ubacilo 1:0NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznas ti sta ti komsije rade s pipsom i carsafom kad su spustene zavjese u njihovim domovimajos jednom cestitke i pozz za navijace domovine iz naseg bosanskohercegovackog Sirokog brijega

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma bezeze priča, naravno da mi je drago da dobije BiH i da se plasira.. ne moras biti dovoljno pametan da to skužiš. Ali da bih opalio u Žilinu i trošio grlo za istu, teško, nije to toliko, teško da će ikada biti. Jednostavno gledaš ovako, igraju Turska i Njemačka, draže mi da dobije Njemačka i to je to. Zašto je to tako, to upitaj sebe prvo pa ostale...nema veze sa sportom. Ono što raduje je da si spomenuo "bosanskohercegovački grad Široki", jer na tribinama nisi mogao skužiti da je imalo Hercegovačka reprezentacija jer je se samo čulo Bosna bez onog Hercegovina. Ajmo na Trans, meni je drago da je bio tamo. Zašto. Pa nekada pomislim da su kompleksi nestali, onda iskrsne Trans Široki Brijeg sa grbom armije Bih, ako je ono grb armije bih, ne znam šta bi moglo biti , ali nikakvo obilježje nas kao Hrvata nije. I ovda vidiš da je taj Bosanski narod, zna se koji, još opterećen mojim gradom, još je trn u oku, jer da nije, onoga transa ne bi bilo gore. Glupo je plasirati priču da je taj trans donjeo neko tko je stvarni Širokobriježanin, jer to ni najveći entuzijasta u BiH ne moze povjerovati, daleko smo mi još od toga u svakom smislu. Dali je bio provokacija ili slika nekog finjaka i stanja da ide na bolje nemam pojma, ostati ću pri vjerovanju da je ovo prvo, jer u nas nema ništa finjaka. Ono što me žalosti, čaršaf i pips, taj neko je se mogao potruditi, uložiti kojeg cenera više, pa to napraviti kako spada da bar par ljudi bar povjeruje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Volio bi da sam ti vidio facu u 78-ojSportfanatik je napisao/la:Jučer me nije zanimala utakmica, nisam ni gledao. Jedino mi je bilo drago kad je na txt-u u 45+ ubacilo 1:0NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznas ti sta ti komsije rade s pipsom i carsafom kad su spustene zavjese u njihovim domovimajos jednom cestitke i pozz za navijace domovine iz naseg bosanskohercegovackog Sirokog brijega
![]()
![]()
Lištica
Lištica
Prva utakmica juniorksog kupa:
Zrinjski-Siroki 0:0
Zrinjski-Siroki 0:0
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Felix,Maxmore,SportFanatik i Fidelis on tourAndroid je napisao/la:![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ovo su navijači NK Širokog Brijega iz Vrapčića. Svaka čas i ovo je dokaz da nogomet nema granica niti predrasuda na bilo kojoj osnovi a kamoli nacionalnoj. Još jednom sve čestitke i pastrmki što je ovo postavila i naravno hrabrim navijačima jer nije bogme lako u ovakvim vremenima i u onakvoj sredini kao što su vrapčići i okolina simpatizirati klub u bliskom susjedstvu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Felix,Maxmore,SportFanatik i Fidelis on tourAndroid je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još jednom pastrmki nerevtanskoj

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neznam kako tebe to kao simpatizera drugog kluba ( inace starog 17-18 godina) moze pogoditi
. Ovo je bila zajebancija ali s obzirom na inteligenciju iz tvojih predhodnih postova ne cudi me sto nisi skontao
. Nadam se da se 4 fanaticosa nece uvrijediti i da ce za razliku od tebe prepoznati humor iz grada u koji si se doselio a jos ga nisi usavrsio

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U svakoj laži ima malo istine, pa tako i u ovoj "šali". Da nema istine, ne bi ni bila "šala". Šaljivdžije bi voljele da je netko iz Širokog donjeo ovakav ili sličan trans u Žilinu ili u Zenicu,naravno, oni znaju da je to nemoguće, zato im i jeste to izgledalo kao šala. Ako su dečki iz I. Mostara onda je ovdje Kalkan, ali opet, vidim mu potpis na profilu, skužim da je grlio TV negdje na istoku. Baš bi volio da je on na slici , da pogodim koje glave je vlasnikNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam kako tebe to kao simpatizera drugog kluba ( inace starog 17-18 godina) moze pogoditi![]()
. Ovo je bila zajebancija ali s obzirom na inteligenciju iz tvojih predhodnih postova ne cudi me sto nisi skontao
![]()
. Nadam se da se 4 fanaticosa nece uvrijediti i da ce za razliku od tebe prepoznati humor iz grada u koji si se doselio a jos ga nisi usavrsio

Lištica
Lištica
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
47 godina zivim u Mostaru. Odavde nisu sigurno. Prvi put ih vidim
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Haha, iz Širokog ti tek garantiram da nisu.
Mi gledali utakmicu u Parku, dobra atmosfera, casuala teska, polovica ili vecina simpatizirala BiH, polovica potpuno ravnodusna, ja i kolega skocili kad zabi Hajrovic, samo smanjen bio ton pa malo neobicno.
Tu je negdje otprilike to (dovoljno je recimo pogledati i komentare na utakmicu po ŠB portalima da se stekne ista slika), bez obzira sta bi htjeli ljudi sa strane podvaliti o ''fasistickoj Lištici'', odnosno sto bi htjeli upirati prstom i govoriti u drugima, medjutim potpuno je iluzorno ocekivati realne primjere poput ovog sa slike ili bilo kakvu organiziranu potporu u ovakvoj nesredjenoj i disfunkcionalnoj drzavi s obzirom da su to razlicite kulture, identiteti i obicaji, gdje jedni ne mogu ostvariti svoja osnovna prava i realno nisu u dobroj poziciji pa im se samo zbog toga gleda kao da su ''rusitelji drzave'', jednostavno se nitko tu ne bi osjecao ugodno niti bi ga se isto gledalo i tretiralo od strane svih, pogotovo da dodje u obiljezjima svog naroda primjera radi, nebitno da je sam Džeko, ne znam koji je momcima motiv, meni osobno izaziva onako simpaticni podsmijeh, sve nebitan Široki Brijeg, uvijek ga ostavljaju na margini, a trude ga se ubaciti u kontekst gdje god mogu, pa makar i silom.
Mislim da je vrijeme vratiti se na temu koja i jest, NK Široki Brijeg.

Mi gledali utakmicu u Parku, dobra atmosfera, casuala teska, polovica ili vecina simpatizirala BiH, polovica potpuno ravnodusna, ja i kolega skocili kad zabi Hajrovic, samo smanjen bio ton pa malo neobicno.

Tu je negdje otprilike to (dovoljno je recimo pogledati i komentare na utakmicu po ŠB portalima da se stekne ista slika), bez obzira sta bi htjeli ljudi sa strane podvaliti o ''fasistickoj Lištici'', odnosno sto bi htjeli upirati prstom i govoriti u drugima, medjutim potpuno je iluzorno ocekivati realne primjere poput ovog sa slike ili bilo kakvu organiziranu potporu u ovakvoj nesredjenoj i disfunkcionalnoj drzavi s obzirom da su to razlicite kulture, identiteti i obicaji, gdje jedni ne mogu ostvariti svoja osnovna prava i realno nisu u dobroj poziciji pa im se samo zbog toga gleda kao da su ''rusitelji drzave'', jednostavno se nitko tu ne bi osjecao ugodno niti bi ga se isto gledalo i tretiralo od strane svih, pogotovo da dodje u obiljezjima svog naroda primjera radi, nebitno da je sam Džeko, ne znam koji je momcima motiv, meni osobno izaziva onako simpaticni podsmijeh, sve nebitan Široki Brijeg, uvijek ga ostavljaju na margini, a trude ga se ubaciti u kontekst gdje god mogu, pa makar i silom.

Mislim da je vrijeme vratiti se na temu koja i jest, NK Široki Brijeg.
...Život za Široki...
Fidelis dosadio si sa tom majorizacijom i Bogu i narodu, znaš i ti da to nije istina.Ponavljaš se.
Gore čaršaf Široki Brijeg, a pored standardo HZ boba žvaka špica jaka ma daaaaaj

Gore čaršaf Široki Brijeg, a pored standardo HZ boba žvaka špica jaka ma daaaaaj

DRUG NEBI TI PUNCA
prijatelju kompleks, dal' HZ dal' nekog drugog nije bitno. Meni je samo zanimljivo da ono stoji između dvije zastave "ekipa" a da nitko ne reagira.bagrcavi je napisao/la:Fidelis dosadio si sa tom majorizacijom i Bogu i narodu, znaš i ti da to nije istina.Ponavljaš se.
Gore čaršaf Široki Brijeg, a pored standardo HZ boba žvaka špica jaka ma daaaaaj![]()
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah, sad, nije na tebi da prosudjujes jesam li kome dosadio ili ne, lako je zaobici, ignorirati.bagrcavi je napisao/la:Fidelis dosadio si sa tom majorizacijom i Bogu i narodu, znaš i ti da to nije istina.Ponavljaš se.
Gore čaršaf Široki Brijeg, a pored standardo HZ boba žvaka špica jaka ma daaaaaj![]()
![]()

Nije to neistina, dapace, to je cinjenica, pocevsi od najobicnijeg (a u biti temeljnog) biranja podobnih na pozicije rezervirane jednom narodu, odnosno preglasavanja istih (navodno konstitutivnog naroda) posto ne postoji institucionalna zastita vitalnih nacionalnih interesa, pa sve do ''banalnijih'' primjera osim nemogucnosti iskazivanja politicke volje, prava na vlastiti TV kanal, marginalizacije unutar FBiH (koja bi bila i izrazenija da hrvatska populacija realno nije ekonomski jaca) i dr., a sad to sto se polovica stanovnika odmah ''nakostrijesi'' samo na napisano jer nedaj Boze da narodi u BiH traze svoja prava zagarantirana Ustavom pa im ''dosadno'' il sta vec, sta mu ja tu mogu, to moj problem nije, medjutim nije ovaj forum za takvo sto i ako imas sta konkretno reci na to slobodno proslijedi u PM, a ne ovdje, mogu ja diskutirati o cemu god hoces naveliko i nasiroko i slozit ces se u konacnici, no ja ti cisto govorim, nerealno je u ovakvoj disfunkcionalnoj i cinjenicno neuredjenoj i neegalitarnoj drzavi s vec davno formiranim nacijama i razlicitim opredijeljenjima, shvacanjima, obicajima, kulturi i svemu ostalom ocekivati ovakvo nesto u doglednoj buducnosti, a to sto ce ljudi simpatizirati, postovati, pratiti to sve, kao i ja npr. i vjerujem vecina forumasa sto pisu na ovoj temi, pri cemu apsolutno garantiram da sam upucen u drzavne selekcije bolje nego makar polovica samoprozvanih visih patriora ovdje na forumu, to je neka potpuno druga prica, al ovaj kompleks da ti moras jednostavno napraviti carsaf Široki Brijeg i ponijeti na reprezentaciju, e to mi je vec kao sto rekoh simpaticno smijesno za vidjeti, fora.

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Wagi nakon što je cistu sansu promasio sad zabije 1:0 s igračem manje ajmo momci
- Sportfanatik
- Kontakt:
Yebem im mater. Kolko smo prosuli bodova dosada, u qurac. Iduće kolo dobivamo Želju jer se napalimo na velike utakmice ali male utakmice nas yebu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ovi klubovi sto nemaju jos pobjede (Rudar, Travnik...) ne brinite, doci ce vam u goste Široki Brijeg, bit ce bodova...
zvijezda i vitez su vec riješeni
zvijezda i vitez su vec riješeni
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 42 gosta.