Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Kako nam je Bega branio ? 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
AjsKjub je napisao/la:solidan, mada i nije imao previse posla.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
clean sheet danas. Sta drugo ocekivati kad su igrali protiv Man. City-a 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cestitke BeŽe 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
cestitke Begovicu na odlicnoj utakmici protiv Citya. sacuvao je svoju mrezu i Stoke je zasluzeno osvojio bod! gradjani sa onakvom igrom nemaju sanse za prvo mjesto! samo naprijed Zmaju!
Bravo Asmire. Četiri utakmice i samo dva primljena gola. Onaj jedan protiv Liverpool-a gdje je branio sve i svašta.
- el-fighter
- Kontakt:
Beg lagano odradio posao danas. City je bio jako los i Asmir je imao vrlo malo posla. Bilo je to i posteno prema njemu, nakon svega sto je prosao u posljednjih 7 dana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Asmirova zena Nikol uzela nase drzavljanstvo i zeli da predstavlja BIH na olimpijadi u Riju Bosnu i Hercegovinu u dresuri konja.
1946
-
- Kontakt:
Sta ce dresirat konje na olimpjiadi ili preskakat one preponeHead je napisao/la:Asmirova zena Nikol uzela nase drzavljanstvo i zeli da predstavlja BIH na olimpijadi u Riju Bosnu i Hercegovinu u dresuri konja.

sport se zove dresurno jahanje i podrazumjeva i preskakanje prepreka kao i dresura u kasu, galopu i stilskim pokretima. To je ono u onoj nekoj prostorij na parteru se jase konj uz muziku i on onda budalesa tuda.robijas_Ri je napisao/la:Sta ce dresirat konje na olimpjiadi ili preskakat one preponeHead je napisao/la:Asmirova zena Nikol uzela nase drzavljanstvo i zeli da predstavlja BIH na olimpijadi u Riju Bosnu i Hercegovinu u dresuri konja.? Molim Nikol da za Bosance pojasni pravila tog sporta i sisteme bodovanja:D
Nek je sretno Nikol

Semper Fidelis
Svaka cast fixator na objašnjenju. 

Kakva god da je nece biti gora od one Lucije Kimani 
Nema gdje zalutat

Nema gdje zalutat
- Goalgetter
- Kontakt:
Slabo odradjeno od Bega, sut isao direktno u njegov cosak, i Beg odbija do Ramseya i on zabija za 1:0.
Au kakav lob Sange. 

- el-fighter
- Kontakt:
Iznenadio ga je Ozil sa onim sutem iz slobodnjaka. Vec je krenuo na drugu stranu, a Mesut je sutirao u njegov ugao. Jako je nezgodno kada lopta onako odskoci ispred golmana, ali svakako da je trebao malo bolje reagovati. Kod drugog gola Koscienly je mislim sprijecio ga da izbaci loptu, dok je za treci gol potpuni krivac. Samo mi nije jasno kako Sagna nadvisi onakve klipane u odbrani
Imao je Beg i nekoliko dobrih odbrana, ali ukupni dojam je da on moze i mora puno bolje od ovoga.

Imao je Beg i nekoliko dobrih odbrana, ali ukupni dojam je da on moze i mora puno bolje od ovoga.
Velež do groba života mi moga
Čuj iznenadio ga Ozil šutem iz slobodnjaka.
Bega je danas imao loš dan, loše se postavio kod drugog i trećeg gola a kod prvog gola je morao ufatiti odbijanac.

Bega je danas imao loš dan, loše se postavio kod drugog i trećeg gola a kod prvog gola je morao ufatiti odbijanac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HazardEden
- Kontakt:
Treba joj reci da samo pripazi na Fazliju malo, on je najopasnijiSheyi je napisao/la:Kakva god da je nece biti gora od one Lucije Kimani
Nema gdje zalutat

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
CaughtOffsidegringobih je napisao/la:![]()
![]()
![]()
http://www.****/sport/fudbal/asmira- ... ico-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020
uhh sto nam je Beg posto kanta,,pa frajer ne moze nijedan sut van 16 metara da odbrani

Trenutno korisnika/ca: denza, Drum, izdzezveubrazil, Sheyi i 42 gosta.