Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
bananu joj gurnem u prknoLenBias je napisao/la:hoce jos procitat ovo koji crnac na forumuUK_Gee je napisao/la:Pretjer'o si, polahko. Kako god, nije zaslužio da ga vrijeđaš na rasnoj osnovi.RedLondon je napisao/la:majjjjjjjkkuu mu crnuuuu yebem
Nije ništa uopće ni pogriješio. Fantastično izgledaju u duetu, samo da ih ozljede zaobiđu.nedim1993 je napisao/la:ovamo neki komentator drka na vezu wilshere-Ozil ne zna koju riječ da upotrijebi
trenutno mi je offline valjda ce se ukljuciti pocetkom 2 poluvremenaanell je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/144895" onclick="window.open(this.href);return false;Desole je napisao/la:ima li neko kvalitetan sopcast link za tekmu
Meni radiDesole je napisao/la:trenutno mi je offline valjda ce se ukljuciti pocetkom 2 poluvremenaanell je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/144895" onclick="window.open(this.href);return false;Desole je napisao/la:ima li neko kvalitetan sopcast link za tekmu
hvala u svakom slucaju
Sunderland preloše izgleda. Imamo totalnu kontrolu lopte i terena, stoga bi remi bio jedan veliki poraz za naše igrače. Realno gledajući zaslužujemo maksimalan učinak, te se nadam još jednom pogotku u nastavku meča.Marsal je napisao/la:Ove promašene šanse ako nam se danas ne osvete neće nikad.