Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...
Samo se ti tješi da je to tako
Pa i da nije tako sta ima veze? Navijacka prepucavanja... Neznam sta ta petorica (ne)rade u zivoti da imaju toliko vremena da izgube na kradji transa... Toliko od mene na ovoj temi.
Borac je pravo dobar ove godine. Minimalna pobjeda i ja zadovoljan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
AlemC85 je napisao/la:opet nam sudi onaj Paradžik iz Ljubuškog, veležomrzac...
Aleme zaboravio si kamenjarka Tomislava Cuic-a. Kako taj lik mrzi Velez boje jkuma
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
Koji šljam radi u policiji,šljam koji mrzi BiH,i udara nedužne ljude.
Pod hitno saznati ime i prezime ovog seljačkog drota i rješiti ga dužnosti.
Mostar jeste BiH i uvijek ćemo slaviti pobjedu naše reprezentacije!
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
[youtube][/youtube]
Posrat mu se u sljem i nabit mu ga na glavu. Svakodnevno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
tepsija je napisao/la:Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
[youtube][/youtube]
ACAB
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Velež i BiH,to je jedno.
A dok je jednog i drugog,a biće ga dok je Svijeta,mogu samo sa ovakvim ekstremnim ispadima da ispadaju još veći seljaci.
ACAB.
Vječno u našim srcima.
[youtube][/youtube]
nisam mogao da vjerujem sta se radi u Mostaru ,bo im dog mater i njima i ovakvoj policiji.Ovo je nezapamceno da policajac otima drzavnu zastavu nekome, ko nicim ne pravi nikakav problem i baca u blato i prasinu. .Pa ovo jos nigdje nisam vidio .Ovaj policajac mora odgovatati po 2 osnova.prekoracenje sile i ne postivanje drzavnih simbola i njihovo blacenje.Po meni bi odmah komadant policije trebao odstupiti sa svoje fotelje(ako nece sam onda treba se dignuti protiv njega)a ovaj policajac po hitnom postupku mora odgovarati(a i ostali ako su ovako postupali) Ljudi ovo je nevidjeno.U Zilini 10 000 Bosanaca i Hercegovaca moze slobodno navijati,slaviti pobjedu,slikat se sa policajcima(i jos policija hvali nase naviojace) dok to isto ne moze u sopstvenoj drzavi. Ja sam protiv huliganstva medju navijacima,ali sam jos vise i protiv huliganstva medju policajcima,ovo nista nije drugo nego huligansko ponasanje policije.lm li iko u gradu da zatrazi odgovornost od ovih gore navedenih,gdje su ti politicari SDP-a,gdje je sportski savez Mostara,gdje su novinari,SRAMOTA niko nista da kaze i digne glas nasekiran sam do bola
FORZA VELEZ
P.S.U nedelju svi u Vrapcice Arenu (nema opravdanja)mlatnuti Borac,dosta 1:0,pa da krenemo prema vrhu,nema se sta vise cekati
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
Moj rodjak da ovo uradi specijalac u Francuskoj ili Italiji za 5 minuta bi mu bila faca na drzavnoj televiziji. Samo kod nas mozes bacat na pod zastavu koja ti hrani familiju ali kad se sjetim utakmice Veleza davno,dva high kicka Salke Grbica i dvi kornjace na patosu u nokdaunu bude mi malo lakse. Mamaru im bemje. ACAB do kraja zivota
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
[youtube][/youtube]
nisam mogao da vjerujem sta se radi u Mostaru ,bo im dog mater i njima i ovakvoj policiji.Ovo je nezapamceno da policajac otima drzavnu zastavu nekome, ko nicim ne pravi nikakav problem i baca u blato i prasinu. .Pa ovo jos nigdje nisam vidio .Ovaj policajac mora odgovatati po 2 osnova.prekoracenje sile i ne postivanje drzavnih simbola i njihovo blacenje.Po meni bi odmah komadant policije trebao odstupiti sa svoje fotelje(ako nece sam onda treba se dignuti protiv njega)a ovaj policajac po hitnom postupku mora odgovarati(a i ostali ako su ovako postupali) Ljudi ovo je nevidjeno.U Zilini 10 000 Bosanaca i Hercegovaca moze slobodno navijati,slaviti pobjedu,slikat se sa policajcima(i jos policija hvali nase naviojace) dok to isto ne moze u sopstvenoj drzavi. Ja sam protiv huliganstva medju navijacima,ali sam jos vise i protiv huliganstva medju policajcima,ovo nista nije drugo nego huligansko ponasanje policije.lm li iko u gradu da zatrazi odgovornost od ovih gore navedenih,gdje su ti politicari SDP-a,gdje je sportski savez Mostara,gdje su novinari,SRAMOTA niko nista da kaze i digne glas nasekiran sam do bola
FORZA VELEZ
P.S.U nedelju svi u Vrapcice Arenu (nema opravdanja)mlatnuti Borac,dosta 1:0,pa da krenemo prema vrhu,nema se sta vise cekati
Evo prilike da Komesar policije dokaže da radi sve po zakono prvo: protiv ovog policajca treba pod hitno podnjeti disciplinsku prijavi i supendovati. Ja da sam bio na mjestu navijača podno bi privatnu krivičnu prijavu protiv njega. Svi argumenti i dokzai su na strani navijača. Može dobiti kaznu po tri osnva da ima zakona-
Clan mladezi Danijel Vidovic nema spoznaja da je policija krsila ovlasti. Valjda nema lik tv ili mu je normalno da se na pod bacaju drzavne zastave i pendrece neduzni gradjani. Puu stoko seljacka neotesana. Sto nisi priznao da ti je uzivanje bilo gledat prilog sa TV1
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj rodjak da ovo uradi specijalac u Francuskoj ili Italiji za 5 minuta bi mu bila faca na drzavnoj televiziji. Samo kod nas mozes bacat na pod zastavu koja ti hrani familiju ali kad se sjetim utakmice Veleza davno,dva high kicka Salke Grbica i dvi kornjace na patosu u nokdaunu bude mi malo lakse. Mamaru im bemje. ACAB do kraja zivota
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj rodjak da ovo uradi specijalac u Francuskoj ili Italiji za 5 minuta bi mu bila faca na drzavnoj televiziji. Samo kod nas mozes bacat na pod zastavu koja ti hrani familiju ali kad se sjetim utakmice Veleza davno,dva high kicka Salke Grbica i dvi kornjace na patosu u nokdaunu bude mi malo lakse. Mamaru im bemje. ACAB do kraja zivota
Čega si se sjetio kralju
nisu "Mo PasrtVa"tada bile kornjace nego,Niski specijalci .
Ja samo razmisljam recimo da sam ja bio tu na mjestu ovog momka sto mu oduzima zastavu a ne remetim mir,kako bih reagovo ,sigurno ne bi osto ovako miran.Samim gledanjem ovog snimka me nasekiralo a ne da mi se to stvarno desilo
FORZA VELEZ
P.S.Svi u Vrapcici Arenu da slavimo pobjedu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
U oktobru će drotovi da imaju malo širi radijus kretanja.
Kad se i zvanično plasira BiH na SP,biće nas 10.000 na ulicama,ako ne i više...pa nek dođu,neka mi istrgnu ljiljane iz ruka...ako imaju damu.Uh,koji će to spektakl biti.
Ovo je Mostar,ovo je Bosna i Hercegovina.
A do tada,sretno Rođeni.
Vječno u našim srcima.
rodjak je napisao/la:
nisu "Mo PasrtVa"tada bile kornjace nego,Niski specijalci .
Ja samo razmisljam recimo da sam ja bio tu na mjestu ovog momka sto mu oduzima zastavu a ne remetim mir,kako bih reagovo ,sigurno ne bi osto ovako miran.Samim gledanjem ovog snimka me nasekiralo a ne da mi se to stvarno desilo
FORZA VELEZ
P.S.Svi u Vrapcici Arenu da slavimo pobjedu
Da je ovaj momak nešto uradio, jedino bi dobio po leđima i to dobro, pa se buni kome hoćeš, jer onu noć je vladala čista brutalnost od strane ovih levata oklopljenih hebali kewe