Mora da se šališ?ramiral je napisao/la:Biće žestoko sutra. Miriše na remi... tvrda i neizvjesna tekma.
I jedni i drugi imaju nekih novajlija u ekipi, Juve manje dosuše, tako da će bitiu zanimljivo. Sad bih potpisao i remi 1:1, pobjeda zvuči odlično i do nje će biti jako teško doći.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
Mirko Vucinic
Un saluto speciale da Milano a tutti i tifosi bianconeri! Pronti per il derby d'Italia!!!!

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ima on i lijepu stranu u svojoj igri, kontre koje je Napoli izvodio su cista perfekcija i ljepota za gledati. Ne bi me cudilo da i u novom klubu ostvari nesto slicno. Ali, takva igra mu nikada nece donijeti titulu.Trequartista je napisao/la:Mazzari je ograničeni trener čije ekipe demonstriraju antipropagandu modernog fudbala, to vam je tzv. kung fu style, zato se treba prvenstveno paziti krakanluka igrača manjeg milanskog kluba jer su oni trenutno na takvom nivou da su u situaciji da već u trećem kolu igraju utakmicu sezone protiv šampiona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Danas treba sto vise mjesta pravit za Pogbine suteve, pa da dobijemo ovaj kao neki derby d'italia, nigdje veze.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:
2 i to hendikep
Inter je mozda doveo novog trenera ali to nece imati nekog velikog znacaja za njih bar ne u narednih par mjeseci....
Koliko samo optimizma na temi danasnjih suparnika

Inter je mozda doveo novog trenera ali to nece imati nekog velikog znacaja za njih bar ne u narednih par mjeseci....
Koliko samo optimizma na temi danasnjih suparnika

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa ništa, oni su motivisani i na domaćem terenu, ali sve zavisi od nas.
Kvalitetniji smo u svim linijama, iskusniji i sa pravim pristupom, ne mogu nas iznenaditi. Da se razumijemo, ne samo oni nego u svakoj tekmi je tako protiv svih rivala u ligi, igrat će kolko im dopustimo i to je to.
Odlično što se majstor oporavio i sa Tevezom, od kojeg očekujem novi gol, trebao bi to riješiti aBd.
Realno 0:2, možda i 0:3.
Kvalitetniji smo u svim linijama, iskusniji i sa pravim pristupom, ne mogu nas iznenaditi. Da se razumijemo, ne samo oni nego u svakoj tekmi je tako protiv svih rivala u ligi, igrat će kolko im dopustimo i to je to.
Odlično što se majstor oporavio i sa Tevezom, od kojeg očekujem novi gol, trebao bi to riješiti aBd.
Realno 0:2, možda i 0:3.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:

Nadam se da ce je poslaviti s pobjedom, realno jaci smo i treba pokazati mesarima gdje im je mjesto..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Kao što Sarajlija reče, jači smo naravno na svakom cm terena i favoriti, ali naravno da u jednom meču to ne mora da znači ništa.
S tim u vezi, očekujem sigurno motivisanog domaćina koji nas može nas dobiti u datom trenutku zbog veće želje, motivacije i sl.
Naravno, sve to ako mi nismo pravi, ako budemo kao protiv Lazia ili koju stepenicu više jer je kondicija na višem nivou, trijumf neće doći u pitanje.
Brine me stanje Barze prije svega jer mislim da kondicijski ne može odgovoriti, mnogo me više brine to nego napad, iako je Ogbonna spreman, ne bih mu baš davao šansu u ovakvom meču, još.
Tako da, ne kladim se naravno, ali me neće iznenaditi i naša slabija partija zbog gore navedenih stvari, ali ako budemo na nivou, kada smo Juve, protivnik se ne pita puno.
O taktici ne bih puno, Antonio zna da će domaćin vjerovatno jače krenuti u početku, ono što mi inače uvijek radimo, a naravno da je najbitnija stvar kontrolisati silne kontre koje su najjače i jedino pravo oružje intera, tu treba biti pažljiv jer se znamo zanijeti sa posjedom i pretjeranim kampiranjem na polovini protivnika.
Krvi bih dao da Nando uđe i zabije, da objasni nevjernim tomama da ako igrač ne počne svega 3 meča do sada jer je novajlija, ne znači da je automatski flop već da je trener zadovoljan određenim igračima koji su već tu i da nije jednostavno već biti prvotimac i preteći u hijerarhijama Gia, Vučka i Quagliu koji iako nisu puno ili uopće kvalitetniji, ipak imaju određeno povjerenje Antonia.
Naravno, moje mišljenje je da će Nando apsolutno pokazati kvalitet i biti ljubimac navijača koji ga već vole zbog svega što je istrpio lani kako bi došao, njegov mio karakter, duh i profesionalizam i tu ljudsku stranu gdje je došao ranije da trenira kao i činjenicu da je na prvoj presici došao već sa znanjem jezika, kvalitet je neupitan, samo vremena i posložit će se sve.
P.S. Najvjerovatnije neću gledati.

S tim u vezi, očekujem sigurno motivisanog domaćina koji nas može nas dobiti u datom trenutku zbog veće želje, motivacije i sl.
Naravno, sve to ako mi nismo pravi, ako budemo kao protiv Lazia ili koju stepenicu više jer je kondicija na višem nivou, trijumf neće doći u pitanje.
Brine me stanje Barze prije svega jer mislim da kondicijski ne može odgovoriti, mnogo me više brine to nego napad, iako je Ogbonna spreman, ne bih mu baš davao šansu u ovakvom meču, još.
Tako da, ne kladim se naravno, ali me neće iznenaditi i naša slabija partija zbog gore navedenih stvari, ali ako budemo na nivou, kada smo Juve, protivnik se ne pita puno.
O taktici ne bih puno, Antonio zna da će domaćin vjerovatno jače krenuti u početku, ono što mi inače uvijek radimo, a naravno da je najbitnija stvar kontrolisati silne kontre koje su najjače i jedino pravo oružje intera, tu treba biti pažljiv jer se znamo zanijeti sa posjedom i pretjeranim kampiranjem na polovini protivnika.
Krvi bih dao da Nando uđe i zabije, da objasni nevjernim tomama da ako igrač ne počne svega 3 meča do sada jer je novajlija, ne znači da je automatski flop već da je trener zadovoljan određenim igračima koji su već tu i da nije jednostavno već biti prvotimac i preteći u hijerarhijama Gia, Vučka i Quagliu koji iako nisu puno ili uopće kvalitetniji, ipak imaju određeno povjerenje Antonia.
Naravno, moje mišljenje je da će Nando apsolutno pokazati kvalitet i biti ljubimac navijača koji ga već vole zbog svega što je istrpio lani kako bi došao, njegov mio karakter, duh i profesionalizam i tu ljudsku stranu gdje je došao ranije da trenira kao i činjenicu da je na prvoj presici došao već sa znanjem jezika, kvalitet je neupitan, samo vremena i posložit će se sve.

P.S. Najvjerovatnije neću gledati.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 sep 2013, 12:26, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Za bracu Juventine u znak solidarnosti i u svrhu pruzanja ruke prijateljstva poklanjam danasnji bash, bash siguran par:
Inter - Juventus zg x i 1 kao kuća
Odigrajte braco, uzmite sigurne repice!
Amar Osim selektor BiH
Beppe je napisao/la:Za bracu Juventine u znak solidarnosti i u svrhu pruzanja ruke prijateljstva poklanjam danasnji bash, bash siguran par:

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Danas veliki Inter uzima lagano. 4:0 za njih.
'ta će Juve
Ne mogu da vjerujem, yebo ga i termin igranja i sve. Željo u 7 a Juve u 6. Kao i prošle godine kad se igrao Sarajevski derbi i ovaj Italijanski.
Nadam se da ovog puta kraj neće biti isti pošto smo tad zijanili 1:3 a Željo izgubio 1:0
Sad Željo igra kući i sa drugim sarajevskim rivalom, a Juve ide u goste Interu.
Pa prema toj logici predviđam 3:1 za Želju i 0:1 za Juventus

'ta će Juve
Ne mogu da vjerujem, yebo ga i termin igranja i sve. Željo u 7 a Juve u 6. Kao i prošle godine kad se igrao Sarajevski derbi i ovaj Italijanski.
Nadam se da ovog puta kraj neće biti isti pošto smo tad zijanili 1:3 a Željo izgubio 1:0

Sad Željo igra kući i sa drugim sarajevskim rivalom, a Juve ide u goste Interu.
Pa prema toj logici predviđam 3:1 za Želju i 0:1 za Juventus

Ja te volim, volim Željo..
- EnzoFerrari
- Kontakt:
U 18h je jer nije derbi ko nekad, koji inace budu navece.Jbga tako je sad.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Manje-više se zna kako će igrati, Conte bi trebao prepustiti Mazzarijevu posjed lopte jer s takvom taktikom i dok je bio trener Napolija nije ništa mogao.
Alvarez će čuvati Pirla, ali pitanje koliko on može biti skoncentrisan da sve vrijeme pazi na Maestra.
Šta ja znam, normalno da očekujem pobjedu protiv ekipe kojoj smo prošle sezone pobjegli preko 30 bodova.
Pamet u glavu i kiksa neće biti.
Alvarez će čuvati Pirla, ali pitanje koliko on može biti skoncentrisan da sve vrijeme pazi na Maestra.
Šta ja znam, normalno da očekujem pobjedu protiv ekipe kojoj smo prošle sezone pobjegli preko 30 bodova.
Pamet u glavu i kiksa neće biti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ne znam sta vam je... Pa nismo Inter da se zadovoljavamo bodom.... Samo su 3 boda u igri.... I to je jedino sto me zadovoljava i usrecuje....
Jbg gledat cu samo 1. poluvrijeme zbog Zelje, al' msm da ce i tada vec sve biti rijeseno samo ako budemo imali pravi pristup, a zbog Mistera na klupi ne vjerujem da ce se iko opustiti....
Ocekujem 0:2 ili 1:3 cisto iz razloga jer je Conte izuzetno merhametli prema svojim protivnicima i on nece sigurno dopustiti gazenje i ponozavanje nemocnog i bespomocnog ex-rivala....
Jbg gledat cu samo 1. poluvrijeme zbog Zelje, al' msm da ce i tada vec sve biti rijeseno samo ako budemo imali pravi pristup, a zbog Mistera na klupi ne vjerujem da ce se iko opustiti....
Ocekujem 0:2 ili 1:3 cisto iz razloga jer je Conte izuzetno merhametli prema svojim protivnicima i on nece sigurno dopustiti gazenje i ponozavanje nemocnog i bespomocnog ex-rivala....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Opreza nikad dosta.Carli je napisao/la:Mora da se šališ?ramiral je napisao/la:Biće žestoko sutra. Miriše na remi... tvrda i neizvjesna tekma.
I jedni i drugi imaju nekih novajlija u ekipi, Juve manje dosuše, tako da će bitiu zanimljivo. Sad bih potpisao i remi 1:1, pobjeda zvuči odlično i do nje će biti jako teško doći.
Možda jesmo kvalitetniji ali to treba pokazati na terenu, neće zmijice sjediti i gledati kako im ga trpamo, drugi, treći, četvrti, derbi je derbi i sve je moguće, loš dan, nesreća, neki penal za njih ili slično... kad su nas pobijedili 2005 sa desetkovanom ekipom 0:1 na Delle Alpiju zašto ne bi i večeras?
Oprez, keep calm and trust Conte!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve osim pobjede bi bilo razočaravajuće... Ubjedljivo smo kvalitetniji na svim pozicijama. Moja prognoza 1-2
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Nadam se da uzimamo ovo danas, prije svega da se malo spuste na zemlju Mazzarri i njegovi dečki
.
Ne znam koliko je pametno da Barzagli počinje utakmicu, jer i prošlu utakmicu nije bio baš najbolji, još sad ova povreda, loše je krenuo u sezonu. Ali nakon predstave Ogbonne u prošloj utakmici i povrede Caceresa nema ni drugog izbora.

Ne znam koliko je pametno da Barzagli počinje utakmicu, jer i prošlu utakmicu nije bio baš najbolji, još sad ova povreda, loše je krenuo u sezonu. Ali nakon predstave Ogbonne u prošloj utakmici i povrede Caceresa nema ni drugog izbora.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ocekujem nekakvu pobjedu, volio bih da sve rijesimo u prvom dijelu zbog obaveza
Bice ovo lijepa prilka za prekid interove mini serijeo od 3 pobjede bez primjenog gola...forza Juve!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
- Kontakt:
Mirko zabija večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.