Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

InatSilanBosanski
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 sep 2013, 20:22

Kad zaigra za Bosnu na svjetskom odma seli u Bajern :D

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 sep 2013, 11:12

Kolašinac sljedeće sedmice dobija bh. pasoš: Jedva čekam da zaigram za BiH

Nogometaš Schaleka Sead Kolašinac (20), jedan od najboljih mladih odbrambenih igrača u Bundesligi, u petak je u prostorijama Generalnog konzulata BiH u Stuttgartu predao zahtjev za pasoš Bosne i Hercegovine i time stigao na korak do ostvarenja svoje želje da igra u dresu reprezentacije BiH.

slika

"Iako sam rođen u Njemačkoj i igrao za mladu selekciju Njemačke, odavno sam donio odluku da želim igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Sređivanje papirologije je malo potrajalo, ali sad je sve u redu i iduće sedmice trebam dobiti bh. pasoš. Jedva čekam da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", kaže mladi nogometaš koji je skoro cijeli dan u petak proveo u druženju sa zaposlenima u Generalnom konzulatu BiH u Stuttgartu.

"S obzirom da je imao svu potrebnu dokumentaciju prvo smo mu putem Konzulata odredili JMB, a onda i zaprimili zahtjev za pasoš", kaže Dag Đumrukčić, konzul BiH u Stuttgartu, te dodaje da Kolašinac ne krije želju da zaigra za našu reprezentaciju.

Mladi nogometaš iznenadio je poznavanjem bosanskog jezika s obzirom da je rođen u Njemačkoj, a zato su, kaže, zaslužni njegovi roditelji.

Prema riječima konzula Đumrukčića pasoš za novog reprezentativca BiH, kako ga je najavio selektor Safet Sušić, trebao bi biti gotov u četvrtak sljedeće sedmice.

Na uposlenima u N/FS BiH je da ubrzaju proceduru promjene sportskog državljanstva Kolašinca kako bi Zmajevima mogao pomoći u preostalim utakmicama kvalifikacija za SP u Brazilu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 14 sep 2013, 11:51

kakve su mu ovo vehabijske tole? :lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 14 sep 2013, 12:07

slika

ljudi moji ja mislim da cemo sa njim zabetonirati lijevu stranu, ubica na kvadrat 8-)

KOLAsinac vs Galatasaray, fascinira me njegova snaga i explozivnost i startu, netreba mu zaleti, nego odmah 100km/h na dvije tri sekunde :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 14 sep 2013, 12:11

Odlicno !
Mujdza - Spahić - Bicakcic - Kolašinac
Zahirovic - Medunjanin
Hajrović - Pjanić - Lulić
Dzeko

Moguci sastav protiv Lihtenstajna. 8-)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2013, 12:25

Vjerujem da ce rusilac dobiti zeleno svjetlo do preostalih utakmica kvalifikacija. Uostalom i da ne dobije bilo bi lijepo da mu Pape posalje poziv ako nekad Mujdzi i da bude tu sa ekipom.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 14 sep 2013, 12:28

PIKE je napisao/la:Odlicno !
Zahirovic - Medunjanin
Dzeko

Sa dva zadnja vezna i jednim napadacem protiv Lihtestajna ? xD Pa ne igras protiv Spanije Zahirovic napolje,Ibisevic u napad onda mozemo pricat

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2013, 12:35

Treba temu prebaciti na pdf. Reprezentacije BiH. Mislim da je jasno kao dan da će Rušilac ( :mrgreen: ) u budućnosti braniti naše boje.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 sep 2013, 12:49

PIKE je napisao/la:Odlicno !
Zahirovic - Medunjanin
Dzeko

vedo in, zaha out i bicakcic na desnog stopera a spaha na lijevog i to je to :D

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 14 sep 2013, 12:56

Ja smatram da treba s ovom formacijom da igramo u svakom meču, bio to meč protiv Lihtenštajna ili Španije.
Ono protiv Slovačke je bilo katastrofalno što se defanzive tiče. Ovako bi to izgledalo puno puno bolje.

I da, vrijeme je da se prebaci ova tema na pdf repke. Dobro došao Rušioče ! 8-)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2013, 12:59

PIKE je napisao/la:Ja smatram da treba s ovom formacijom da igramo u svakom meču, bio to meč protiv Lihtenštajna ili Španije.
Ne slažem se. Protiv jake reprezentacije, dakle iz svjestskog vrha (Španija, Portugal, Argentina, Brazil, Holandija itd.) se treba igrati 4-2-3-1. Takva formacije je razvalila Francusku usred Pariza, dakle pokazala se kao dobitna. Previše riskantno bi bilo početi sa Vedom i Džekom zajedno. Naravno, ukoliko Edina ne bi išlo, uvijek možeš ubaciti Ibiševića u vatru. Protiv Lihtenštajna i prosječnih/slabih ekipa igraj kako hoćeš.

Dalje neću, nije tema. Inače, Seju vidim na lijevom beku, po potrebi i na štoperu. Naravno, njegova uloga će biti višestruka. Samo da on nama zaigra i debituje u dresu repke. 8-)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 sep 2013, 13:04

Claus je napisao/la:
PIKE je napisao/la:Ja smatram da treba s ovom formacijom da igramo u svakom meču, bio to meč protiv Lihtenštajna ili Španije.
Ne slažem se. Protiv jake reprezentacije, dakle iz svjestskog vrha (Španija, Portugal, Argentina, Brazil, Holandija itd.) se treba igrati 4-2-3-1. Takva formacije je razvalila Francusku usred Pariza, dakle pokazala se kao dobitna. Previše riskantno bi bilo početi sa Vedom i Džekom zajedno. Naravno, ukoliko Edina ne bi išlo, uvijek možeš ubaciti Ibiševića u vatru. Protiv Lihtenštajna i prosječnih/slabih ekipa igraj kako hoćeš.

Dalje neću, nije tema. Inače, Seju vidim na lijevom beku, po potrebi i na štoperu. Naravno, njegova uloga će biti višestruka. Samo da on nama zaigra i debituje u dresu repke. 8-)

Pa kakvu je on formaciju napisao?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2013, 13:06

sagitarius je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Pa kakvu je on formaciju napisao?
On je napisao da trebamo u toj igrati protiv svake reprezentacije, "bio to meč protiv Lihtenštajna ili Španije", a ja se s tim ne slažem. U redu je igrati 4-2-3-1 protiv jačih, ali protiv Lihtenštajna i ostale buranije je previše zatvorena. Možda se nisam dobro izrazio u postu, ali valjda je sada jasnije na šta ciljam.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 14 sep 2013, 13:15

Jednostavno mislim da mijenjanje formacije i taktike svako drugi meč ne može donijeti previše toga dobroga.
Opet očigledan primjer ovo od prije par dana protiv Slovačke.

Al' haj da ne idemo u off. više. Neka se ovdje završi. :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 sep 2013, 13:21

Claus je napisao/la:Inače, Seju vidim na lijevom beku, po potrebi i na štoperu. Naravno, njegova uloga će biti višestruka. Samo da on nama zaigra i debituje u dresu repke. 8-)
nije on sejo bože mili , čitajući sam pomislio da misliš na seju salihovića .. kolašinac je SEO , odnosno misliš na sea . :mrgreen: (pogledaj da se na službenoj fb stranici potpisuje kao "seo" :D )

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2013, 13:23

PIKE je napisao/la:Jednostavno mislim da mijenjanje formacije i taktike svako drugi meč ne može donijeti previše toga dobroga.
Opet očigledan primjer ovo od prije par dana protiv Slovačke.

Al' haj da ne idemo u off. više. Neka se ovdje završi. :D
Nije loše s vremena na vrijeme (po potrebi, naravno) rotirati. Poenta je da to neće nanijeti mnogo štete protiv nekvalitetnih ekipa, što Lihtenštajn i njemu sličnu zaista jesu.
viKK je napisao/la:
Claus je napisao/la:Inače, Seju vidim na lijevom beku, po potrebi i na štoperu. Naravno, njegova uloga će biti višestruka. Samo da on nama zaigra i debituje u dresu repke. 8-)
nije on sejo bože mili , čitajući sam pomislio da misliš na seju salihovića .. kolašinac je SEO , odnosno misliš na sea . :mrgreen: (pogledaj da se na službenoj fb stranici potpisuje kao "seo" :D )
A ybg, izvinjavam se Seu. :P

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 sep 2013, 13:24

Zamišljam @Majstora kako čita dnevnu štampu posljednih dana vezano za Rušioca, na Sea mislim, i mudro se smješka.
slika
Hvala ti, @Majstore!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 14 sep 2013, 13:49

slika
:mrgreen:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 sep 2013, 14:04

:lol:
Keep walking.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 sep 2013, 14:12

ammarc je napisao/la:slika
:mrgreen:
SVI SMO MI Majstor10 !!!!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, galia95 i 25 gostiju.