Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
steta sto Vlado Majer "propada" na onom odronu od TV kanala zvanom BHT 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako se Edin obrusi na stare komentatore... hahalegenda reala je napisao/la:Joj Edina kako Senada i Marijana ostavi bez teksta i obori im sve tvrdnje o miševima![]()
jbo Senada ovaj Edin bi mogo i Dnevnik voditi
![]()
Marijan se i dalje preserava kako ljudima krivo ovo ono, neki kompleksi, Edin kao pravi profesionalc, mi smo tu za gledatelje i moramo prihvatiti kritiku, ljudi su jednostavno željni uspjeha i ja sam toga svjestan, pa kaže čitajte Britanske tabloide pa vidite šta se piše o njihovim sportistima i to![]()
Kaže Edin da su komentatori u bivšoj Jugi što se tiče košarke bili smješni, do pojave Šarenca nisi imao normalnog komentatora koji zna pravila košarkaške igre
EDIT
Daj bože da sljedeći Eurobasket rade u tandemu Edin i Vlado, koje uživanje bi to bilo

Max Allegri
šta to bi,neki intervju sa edinom?legenda reala je napisao/la:Joj Edina kako Senada i Marijana ostavi bez teksta i obori im sve tvrdnje o miševima![]()
jbo Senada ovaj Edin bi mogo i Dnevnik voditi
![]()
Marijan se i dalje preserava kako ljudima krivo ovo ono, neki kompleksi, Edin kao pravi profesionalc, mi smo tu za gledatelje i moramo prihvatiti kritiku, ljudi su jednostavno željni uspjeha i ja sam toga svjestan, pa kaže čitajte Britanske tabloide pa vidite šta se piše o njihovim sportistima i to![]()
Kaže Edin da su komentatori u bivšoj Jugi što se tiče košarke bili smješni, do pojave Šarenca nisi imao normalnog komentatora koji zna pravila košarkaške igre
EDIT
Daj bože da sljedeći Eurobasket rade u tandemu Edin i Vlado, koje uživanje bi to bilo
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja bio gost kod Senada u Centralnom Dnevniku 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ma ja bio gost kod Senada u Centralnom Dnevniku
ima li gdje kakav link za to?
-
- Kontakt:
Dosta je ba bilo ! 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
[youtube][/youtube]
Pregledao sam, odlično
Pregledao sam, odlično

-
- Kontakt:
"Marjane gdje je ta razlika izmedju emocije i profesije?" 

Ronaldo - Isco - Bale
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Ja hocu da pricam sa vama i o vama, a vi govorite o fudbalerima i rukometasima"

-
- Kontakt:
Dobro hajd ne cjepidlaci, to je bio lapsus.Donnie Darko je napisao/la:"Ja hocu da pricam sa vama i o vama, a vi govorite o fudbalerima i rukometasima"![]()
![]()

Ronaldo - Isco - Bale
- Consigliere
- Kontakt:
Edin je rekao sve recenicom: Ne dozvoljavam da nesto privatno udje u prijenos... U tom fazonu.
To je bas glavna karakteristika dva komentatora: Marjana i Vugdalica.
To je bas glavna karakteristika dva komentatora: Marjana i Vugdalica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ima li gdje kakav snimak tog intervjua?
Postavio sam ga Filipe, nisi mi se umio jutros! 

Neutral je napisao/la:Postavio sam ga Filipe, nisi mi se umio jutros!
jbg,nisam odmah vidio
dva genijalca i velika covjeka, totalno drugaciji pristupi svom poslu a opet tako nevjerovatno dobriNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pregledao sam, odlično
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ili jednostavno stavi na 'mute', a pusti nas da uživamo u njegovom prenosuNoName je napisao/la:Neka predje na Nacionalnu Geografiju a nas neka pusti da normalno gledamo utakmice.effe_sa je napisao/la:Marjan se jeste pokvario donekle, ali malo pretjerujete u određenim stvarima. Čuj glas iritira, po pitanju glasa je baš dobar. On je isto tako prava enciklopedija, čovjek je naoružan informacijama, ko rijetko koji novinar.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
Senad i Edin. Slazem seLenBias je napisao/la:
dva genijalca i velika covjeka, totalno drugaciji pristupi svom poslu a opet tako nevjerovatno dobri

Fit Tony: I keep my friends close...
Mandic Vojislav, najjaci kom. na ES
prenosi sve "lijeve" sportove, ali na svaki njegov prijenos oplacem

prenosi sve "lijeve" sportove, ali na svaki njegov prijenos oplacem

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
al' je neki lik sa Eurosporta nahvalio Vedu protiv Hoffea, znači drama
tad još nije ni zabio gol, a tek kad je zabio hattrick
kod njih budu one dvije budale
a bude i jedan sam što prenosi, e on je tad prenosio .. ne znam kako se zove, ali jak je fakat 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
heheheheheheheheheheheheheheConsigliere je napisao/la:Senad i Edin. Slazem seLenBias je napisao/la:
dva genijalca i velika covjeka, totalno drugaciji pristupi svom poslu a opet tako nevjerovatno dobri

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.