Zvjezdan Misimović

velez_mostar
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2013, 00:31

Virtu4l je napisao/la:@velez_mostar

Pape je jasno rekao da Misimović ima problem sa kilažom i da isti mora rješavati. Valjda je Miske shvatio poruku. Imamo sasvim dovoljno vremena do Brazila, bit će dosta prijateljskih i znaćemo na čemu smo sa Misimovićem. Ovakav nije za prve postave, to je sigurno, ali poziv nebi trebao doći u pitanje.
Ne mislim da ce u kineskom nogometu on raditi na sebi, a sumnjam i da ce individualno raditi kako bi smrsao, i podigao nivo fizicke spreme, jednostavno frajer voli pojest.
Jasno je da Susic njega koristi jer nema damu da ga sjedne na klupu, i jos jedan od njegovih kikseva je to da je svjestan da ima visak kila, ali ga opet gura.

Zao mi je sto se nasa repka koristi kako bi se udovoljavalo nekome naustrb nacije, jer najbitniji je rezultat, svi ti igraci igraju za nas, igraju za drzavu, i to je poenta, neka se ljuti ko god hoce, ali ako je neko u ovom trenutku bolji, taj treba da igra.

Sjeti se samo price "zasluzuju i Rahimic, i ostali da igraju na SP", molim te lijepo..znaci bez obzira na formu i kvalitet, i spremu, neka ga da se ne uvrijedi, koja glupost.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 14 sep 2013, 00:46

Hajd malo sjasite sa legende, popustite , smarate.. Covjek je institucija i jedan od najzasluznijih za sve uspjehe ove repke..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 14 sep 2013, 01:04

Za sve vas koji ordinirate pod krinkom "konstruktivnih kritičara"(mo'š mislit'), a zapravo ste obični miševi, provokatora i pljuvača, Marjan vam je u onom CD-u, zajedno sa Edinom Avdićem lijepoo objasnio. To što vi imate, od čega vi bolujete, zove se kompleks niže vrijednosti. Kako čovjek pametno primijeti, nezadovoljni ste svojim životima, dokle ste dobacili na privatnom planu, pa ste onda užasno ljubomorni i zavidni i pljujete po onima koji su uspjeli. Pa makar to značilo da ne volite svoju zemlju, svoje ljude.

Jbt, pričam poslije utakmice sa starim(da, i on je jedan od vas, nažalost), čitam ovdje vaše nebuloze i bljuvotine...imam osjećaj kao da bi i taj moj stari i vi ugrizli sami sebe za guzicu da fudbalska reprezentacija sad ne ode u Brazil, da nijedan sportist iz Bih više nikad ne uspije...vi bi častili po' države. Šta je to tako u vama?

Nije ovo off topic, jer evo isto radite na 5-6 tema, uključujući i ovu. Pa majku mu, zar se niko ne sjeća šta je sve Miske uradio za naciju, za reprezentaciju? Koliko je samo puta izvadio kestenje iz vatre. U redu, ima viška kilograma, mora raditi na sebi, to stoji. Ali to treba ostati u okvirima konstruktivne kritike, bar iz poštovanja prema ovoj instituciji. Bar poštovanje je zaslužio. Ali ne...vi odmah pljujete, odmah pronalazite neke "duhovite" usporedbe, dosjetke...a isti ti koji sada to rade će nakon prvog gola, asistencije, kad nas sljedeći put izvadi iz govana, ljubit mu stope, uvlačit mu se gdje sunce ne sija, pisati "oplodi me" "yebi me" "Bosanski zmaju" i slično...jednom riječju-licemjerstvo.

A sve to pod krinkom "konstruktivne kritike".
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2013, 01:09

Jesmo mi za proucavanje. Cuj imas kompleks ako napises da je Miske debel i da ne zasluzuje igrati. Sve sto se normalno vidi, ali to je kod nas kompleks.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2013, 01:14

Virtu4l je napisao/la:Hoces li navijati za Bosnu u Brazilu?
Eh da mu je blize pa da sverca karte :mrgreen: Taj ti se okrece k'o suncokret.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 14 sep 2013, 01:20

AllGunsBlazing je napisao/la:Jesmo mi za proucavanje. Cuj imas kompleks ako napises da je Miske debel i da ne zasluzuje igrati. Sve sto se normalno vidi, ali to je kod nas kompleks.
Ponavljam, za one koji čitaju samo površno a onda napadaju kao osice. Istina je da Miske ima viška kilograma, istinna je da nije za prvih XI trenutno. Sve to stoji, kako sam i gore napisao. Ali nisu se svi zaustavljali na tome. Pisalo se da je trut, pitali se neki i zašto je legenda kad je "odigrao samo 2-3 kvalitetne utakmice za BiH" i slične nebuloze. Opet kažem, kritike su u ovom slučaju i više nego opravdane, ali pljuvati po ovom čovjeku, govoriti o njemu kao da nikad nije valjao...to je malo previše, nije li?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2013, 01:57

Pa nije to samo na njegovoj temi. To je kod nas opcenito. Nemamo mjere, kad je dobar najbolji je, kad je los najgori je. A pored toga mislimo da znamo fudbal, a ustvari nemamo blage.

Danas Hajrovic valja, sutra nakon jedne lose nece i tako u krug. Susic npr. nikad niej valjao iako ima najbolji rezultat, ali mnogi spominju losu grupu ovo ili oni, a mi RAZBILI Francuze u pola Pariza.

Ali takvi smo mi, sto prije to prihvatis lakse ce ti biti, jednostavno nekad ne mozes ljudima dokazati.
Celik!3,2,2.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 14 sep 2013, 02:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa nije to samo na njegovoj temi. To je kod nas opcenito. Nemamo mjere, kad je dobar najbolji je, kad je los najgori je. A pored toga mislimo da znamo fudbal, a ustvari nemamo blage.

Danas Hajrovic valja, sutra nakon jedne lose nece i tako u krug. Susic npr. nikad niej valjao iako ima najbolji rezultat, ali mnogi spominju losu grupu ovo ili oni, a mi RAZBILI Francuze u pola Pariza.

Ali takvi smo mi, sto prije to prihvatis lakse ce ti biti, jednostavno nekad ne mozes ljudima dokazati.
E pa to. Sad se razumijemo. :) Neću se ja bolan svađati ni sa kim, da sam to htio ne bih zalazio na sportski forum. :D

A nisu ti što pretjerano veličaju kad ide i pretjerano pljuju kad ne ide, ciljana grupa ovog mog posta gore. O njima drugom prilikom, o njima sam pisao na temi Izet Hajrović.

Ovdje govorim o ljudima koji ni kad je sce glat, kad ide super(naprimjer poslije Grčke), ne mogu se radovati, nemaju snage. Nemaju kad od zavisti. Ide im na živce Džeko, Miske, peti, deseti. Protiv Slovaka sam u kući imao navijača Slovačke jbt. Kad oni dadoše gol, on BUKVALNO aplaudira i govori:"TO :!: Ništa drugo i niste zaslužili, niste vi za toga. Prepustite ljudima koji znaju." A on je kao patriota, on kao voli državu. Mislim, jes' mi otac, ali nisam mu ja kriv što je sada tu gdje jeste i što nije uradio puno više. Nisam mu kriv ja, nije mu kriv niko iz repke, niko iz saveza, niko iz bh. sporta. Ali gdje će ih gledati onako uspješne, pa se još i radovati tom uspjehu, a on tu gdje jeste? Klasična malograđanska.

Da ne duljim, poenta je da nije jedini. Takvih ima k'o blata. Kreni s ovog foruma pa dalje. JEDVA DOČEKAJU poraz, neuspijeh, da mogu popovati i naslađivati se. Takva sorta jbg.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 sep 2013, 04:05

velez_mostar je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:@velez_mostar

Pape je jasno rekao da Misimović ima problem sa kilažom i da isti mora rješavati. Valjda je Miske shvatio poruku. Imamo sasvim dovoljno vremena do Brazila, bit će dosta prijateljskih i znaćemo na čemu smo sa Misimovićem. Ovakav nije za prve postave, to je sigurno, ali poziv nebi trebao doći u pitanje.
Ne mislim da ce u kineskom nogometu on raditi na sebi, a sumnjam i da ce individualno raditi kako bi smrsao, i podigao nivo fizicke spreme, jednostavno frajer voli pojest.
Jasno je da Susic njega koristi jer nema damu da ga sjedne na klupu, i jos jedan od njegovih kikseva je to da je svjestan da ima visak kila, ali ga opet gura.

Zao mi je sto se nasa repka koristi kako bi se udovoljavalo nekome naustrb nacije, jer najbitniji je rezultat, svi ti igraci igraju za nas, igraju za drzavu, i to je poenta, neka se ljuti ko god hoce, ali ako je neko u ovom trenutku bolji, taj treba da igra.

Sjeti se samo price "zasluzuju i Rahimic, i ostali da igraju na SP", molim te lijepo..znaci bez obzira na formu i kvalitet, i spremu, neka ga da se ne uvrijedi, koja glupost.

Potpis brate,nismo mi humanitarna ustanova nego rep koja je medju top 20.Sta sad treba na SP dat sunjcu vrsajevicu ,svraki i ostalim wanna be reprezentativcima bar pola sata da se ne bi ko uvrijedio slucajno
=\_1921_/=

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2013, 04:43

ronweasley je napisao/la:Za sve vas koji ordinirate pod krinkom "konstruktivnih kritičara"(mo'š mislit'), a zapravo ste obični miševi, provokatora i pljuvača, Marjan vam je u onom CD-u, zajedno sa Edinom Avdićem lijepoo objasnio. To što vi imate, od čega vi bolujete, zove se kompleks niže vrijednosti. Kako čovjek pametno primijeti, nezadovoljni ste svojim životima, dokle ste dobacili na privatnom planu, pa ste onda užasno ljubomorni i zavidni i pljujete po onima koji su uspjeli. Pa makar to značilo da ne volite svoju zemlju, svoje ljude.

Jbt, pričam poslije utakmice sa starim(da, i on je jedan od vas, nažalost), čitam ovdje vaše nebuloze i bljuvotine...imam osjećaj kao da bi i taj moj stari i vi ugrizli sami sebe za guzicu da fudbalska reprezentacija sad ne ode u Brazil, da nijedan sportist iz Bih više nikad ne uspije...vi bi častili po' države. Šta je to tako u vama?

Nije ovo off topic, jer evo isto radite na 5-6 tema, uključujući i ovu. Pa majku mu, zar se niko ne sjeća šta je sve Miske uradio za naciju, za reprezentaciju? Koliko je samo puta izvadio kestenje iz vatre. U redu, ima viška kilograma, mora raditi na sebi, to stoji. Ali to treba ostati u okvirima konstruktivne kritike, bar iz poštovanja prema ovoj instituciji. Bar poštovanje je zaslužio. Ali ne...vi odmah pljujete, odmah pronalazite neke "duhovite" usporedbe, dosjetke...a isti ti koji sada to rade će nakon prvog gola, asistencije, kad nas sljedeći put izvadi iz govana, ljubit mu stope, uvlačit mu se gdje sunce ne sija, pisati "oplodi me" "yebi me" "Bosanski zmaju" i slično...jednom riječju-licemjerstvo.

A sve to pod krinkom "konstruktivne kritike".
Vjerujem da si jako ljut na starog, i o njemu mislis sve nabrojano, ali ne trebas to ovdje iznositi, nije pravo mjesto, ovo je sportski forum i tema nije vezana za odnose unutar familije.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 sep 2013, 15:34

velez_mostar je napisao/la:Praviti usporedbu Misimovic-Pjanic u ovom trenutku je jako neozbiljno, ne znam ko moze napisati da je Miske na nivou mladjeg, brzeg, pokretljivijeg Pjanica, nevjerovatno.

Misimovic ne bi mogao igrati za Dinamo Zagreb, ma i to je previse..mozda je za neki nas klub..o cemu pricamo ovdje, frajer ima 15 kila viska, jedva se vuce po terenu, jedini mu je potez laznjak kojim moze izbaciti samo retardiranog igraca...nema ga na terenu nikako, lik se bukvalno raspao, i to je cinjenica, ko to ne vidi veze s mozgom nema.

Pjanica nismo vidjeli u ovim utakmicama jer nadoknadjuje Misimovicevu debljinu, i ostavljanje previse prostora iza sebe, i Pjanic mora trcati, i raditi kao da je dmf, a ne centrocampista koji bi trebao imati slobodu da drugi za njega rade.
Miske nema mjesta u ovoj repki, i samo je tu na racun starih dana, i na racun trenera koji nema dovoljno snage da mu to kaze, pa ga gura..a Misketu se ide u Brazil, i trudi se da ostavi dojam, a ne moze.

Kina je smijesna, on tu moze valjat' one amatere, ali na ozbiljnom nivou on nema sta raditi, i sa njim, i Susicem cemo protiv velikih ekipa primati puno golova, ove dvije utakmice su pokazale to, i samo sreca nam je donijela 3 boda iz 2 susreta.
Nek odluci Pjanic bilo koji jaci mec,sa jacom repkom onda mozemo pricat! Prije samo nekih par mjeseci ste ga ovdje dizali u nebo Misketa kad je razbio Grke,nosio je ekipu sad odjednom ni u Dinamu nemoze hahaha,ovakav igrac bi sad odma u repci Srbije na playu imao mjesta odma,treba Pjanic jos pure da jede da doprinese kao Miske,moze golove Linthenstajnu i Luksemburgu davat! Ni Susic pojma nema nakon dodinu i vise bez poraza jer boze dragi slovacima nismo utrpali 10 komada,a nikad bolju tekmu nisam gledao nase repke nego pod njegovim vodjdstvom protiv Grka i Francuza,nevalja ni Dzeko ako 2 utakmice ne zabije,nema cudnijeg naroda od nas to je cudo jedno,pa kriticari oticemo na svjetsko nakon milion sansi,a po vama imamo kloca trenera,imamo debelog Misketa,imamo Dzeku koji nemoze gola da postigne itd. a opet smo najefikasnija repka!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2013, 18:04

[youtube][/youtube]

Golcina Misketa u ovom kolu za Guinzohu Renhe. Pobjedili su 2:0. Uostalom je i asistirao za 1:0.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 sep 2013, 18:34

Ma, ne zna Miske, zaboravio Miske, udeblj'o se Miske... Mi smo ipak Top10 reprezentacija svijeta, nema mjesta za debeljuce... :roll: :roll: :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 sep 2013, 18:39

Nije isto igrati protiv kineskih anonimusa, i protiv Slovaka. A Slovaci će da budu samo zagrijavanje pred ono što zaista slijedi ( u što svi vjerujemo ).

Moj stav što se tiče njegovoga statusa u reprezentaciji je jasan, već sam o tome nekoliko puta pisao.
Samo naprijed Miske ! Da nam dođeš na slijedeće okupljanje u top - formi ! 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 sep 2013, 18:47

Bolje da rešeta u Kineskoj ligi sa golovima i asistencijama,nego da grije klubu u nekom europskom klubu sa još problema.
Ovako izađe glavna zvijezda ekipe,igra svaku tekmu,forma je tu,a takav će nam trebati u reprezentaciji.
Keep walking.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 14 sep 2013, 19:39

Ja jos uvijek Imam bezgranicno povjerenje u njega ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2013, 19:57

Ne zna kinez šta ga snađe :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 sep 2013, 20:04

Ovaj čovjek je jedina osoba (uz jednog čovjeka iz moje okoline) za kojeg mogu reći da ga volim ko brata!

I s viškom kilograma, i sa rafalom, i sa vanzemaljskim potezima, trebat ćeš nam Miske, dokle god ti hoćeš.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 sep 2013, 20:20

Uvijek ga otpisuju, a on se uvijek vraća. Strongest than ever. 8-)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 sep 2013, 20:24

[youtube][/youtube]

Malo bolji snimak... Maestro! 8-) 8-) 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.