samo_lijevo je napisao/la:Vidim ti si iz Varesa.Moram priznati da zivis u vrlo lijepom mjestu.alacious je napisao/la:Daj link?
Kad si bio u Varešu,i jel' ovo bilo ironično?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samo_lijevo je napisao/la:Vidim ti si iz Varesa.Moram priznati da zivis u vrlo lijepom mjestu.alacious je napisao/la:Daj link?
Nije ironicno.Bio sam u nedjelju.Tacnije bio na Perunu pa sam prosao sa biciklom kroz Vares.Kad si bio u Varešu,i jel' ovo bilo ironično?
Turbo smeće je uvreda za uši i općenito čovjeka.nedim1993 je napisao/la:džoni se poziva da je stvorio turbo folk
i ja kažem da je to neodgovorno od njegaNeutral je napisao/la:Turbo smeće je uvreda za uši i općenito čovjeka.nedim1993 je napisao/la:džoni se poziva da je stvorio turbo folk
Ma grad je fin stvarno,samo nije financijski jak,a prije rata je bio među najbogatijim..samo_lijevo je napisao/la:Nije ironicno.Bio sam u nedjelju.Tacnije bio na Perunu pa sam prosao sa biciklom kroz Vares.Kad si bio u Varešu,i jel' ovo bilo ironično?
Davno sam htio doci u Vares ali eto tek sadaplus sto imam malo vareske krvi.
Ma mi smo na kraju ovog puta koji ide kroz podlugove i brezu,pa se tako čini da smo na kraju svijeta. Skontaj sramote,rođen ovdje,živim ovdje,nikad na Perunu nisam bio..samo_lijevo je napisao/la:Jeste fin pravo,recimo u odnosu na Brezu je Damask.Samo brate na kraju ste svijeta.Posebno mi se svidja kada mi djevojke odgovore potvrdno sa "je".
Dođi nekad maksuz u Vareš i na Perun,uvjeri se za grah,a i provjeri za djevojke,jesu sve onakvesamo_lijevo je napisao/la:Drug i nama je bio cilj planinarski dom "Perun".Culi smo da ima dobrog graha,ali smo promasili dom.Dosli smo sa Bobovca.Kada smo dosli na plato izgubili smo putokaze,ljudi uopce nema,sve pusto i tako smo se mogli samo spustili kroz sumu pored kamenoloma prema Varesu.
Vareš je prelijep.Meni još nije jasno kako je Breza onakva rupetina.Najružniji grad u ovom regionu.alacious je napisao/la:Ma mi smo na kraju ovog puta koji ide kroz podlugove i brezu,pa se tako čini da smo na kraju svijeta. Skontaj sramote,rođen ovdje,živim ovdje,nikad na Perunu nisam bio..samo_lijevo je napisao/la:Jeste fin pravo,recimo u odnosu na Brezu je Damask.Samo brate na kraju ste svijeta.Posebno mi se svidja kada mi djevojke odgovore potvrdno sa "je".
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
ni tu mi nije nesto poseban. Veliki sam fan rock muzikeNeutral je napisao/la:Kakav je kao osoba briga me, a kao muzičar je dominantan. Tekstovi pjesama su ubitačni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.