Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ronweasley
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 23:31

Cartman je napisao/la:
soko je napisao/la:@Cartman,
Hrgoti je tek 20 god. Igra u BL, usao je 4 puta sa klupe. Odigrao citavu tekmu u Pokalu. Prosle sezone je postigao 3 gola i imao jednu asistenciju. Svakako treba probati. Mahmutovic u Ceskoj, prosle sezone ja mislim da je imao 12 golova, predprosla 8 golova i sezona prije te 11!? nisam sad siguran. Nemamo puno izbora
Znam sve to, samo kazem da ni od Hrgote ne treba pravit nekog Ibrahimovica. Jos nije nista dokazao.
Možda bude kasno kad već bude dokazao i zaslužio da se od njega pravi Ibra. Probati ga pridobiti sad, pa ako propadne, nikom ništa. Jer ako budemo čekali da ispuni potencijal i sigurno zasluži poziv, biće prekasno. Ni Švedska ni Hrvatska u tom slučaju neće sjediti skrštenih ruku i velikodušno ga prepustiti nama. :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 23:32

ronweasley je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Jasmin Burić, Sead Kolašinac, Anel Hadžić, Dino Arslanagić, Branimir Hrgota, Said Husejinović, Emir Dilaver, Aidin Mahmutović, Haris Vučkić, Gordan Bunoza, Milan Djurić, Enis Nadarević, Zlatan Muslimović, Eldin Hadžić, Senad Karahmet, Dario Dumić, Muhamed Bešić itd. Ne kažem da su svi za reprezentacije, ali imaju potencijala za to. Mada ima i onih koji bi nam trenutno dobrodošli.

Šta mislite je li gotova saga oko Halilovića? Ko zna, možda se predomisli i izabere nas. Koliko ja znam, još nema zvaničan nastup za Hrvatsku.
Mislim da je u porazu od Škotske dobio desetak minuta. :?
Nije igrao protiv Skotske. Igrao je ove prijateljske protiv Juz.Koreje, Lichetensteina i Portugala.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 23:34

Onda probati. Što da ne? Ako odemo u Brazil, a braća Hrvati ne dao Bog ispadnu u baražu, on će željeti igrati na SP, tako da...

E sad se ipak postavlja pitanje čime je on zaslužio da ga se vodi odmah u Brazil? Da se treba boriti za njega, treba, ali odmah u Brazil...to bi ipak moglo sačekati. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 23:36

Pricate suplju pricu. Yebo vas on vise.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 sep 2013, 23:37

zaboravite više Halilovića, on će igrati kako Mamić svira i to je jasno k'o dan .. ko zna šta je tu bilo, mislim da se ne treba on osuđivati, itd .. sa Hrgotom treba probati i učiniti sve da ga privolimo da igra za nas
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 23:37

Cartman je napisao/la:
Hrgoti je tek 20 god. Igra u BL, usao je 4 puta sa klupe. Odigrao citavu tekmu u Pokalu. Prosle sezone je postigao 3 gola i imao jednu asistenciju. Svakako treba probati. Mahmutovic u Ceskoj, prosle sezone ja mislim da je imao 12 golova, predprosla 8 golova i sezona prije te 11!? nisam sad siguran. Nemamo puno izbora
Znam sve to, samo kazem da ni od Hrgote ne treba pravit nekog Ibrahimovica. Jos nije nista dokazao.
Ne kazem ja da ce biti. Ovdje dosta raje dize Hajrovica. Nista protiv njega al evo npr Stevo protiv Grcke i Njemacke U21 je bio odlican. Onda ode u Wales, zabije gol i asistira. Evo gdje sad..
Ali ako se ikad vrati u formu on je nas. Tako se moze desiti i sa Hajrovicem i sa Hrgotom.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2013, 00:14

ma evo nama Rusioca i doktora Arsle :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 sep 2013, 00:53

Za dvije godine cemo mi biti kao Grcka u odbrani beton,a naprijed iz utakmice u utakmicu binarni zapis 10101010101

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2013, 01:17

da hoce, nemam nista protiv toga.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 sep 2013, 09:52

Ima i Hadzija u Izraelu,nekad je bio clan repke,prosle godine najbolji strijelac lige...
1946

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 sep 2013, 09:56

Head je napisao/la:Ima i Hadzija u Izraelu,nekad je bio clan repke,prosle godine najbolji strijelac lige...
ti stavrno nemaas kriterija.Hazdija je uvreda za napadaca.Za Saida te razumijem ima potencijal,,Ali Hdazija kojeg su dzep trpalli stoperi crnogorske lige,hrvatske lige,i koji ce se ovdje vratiti do ljeta iz Izraela cim vide sta su doveli

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 sep 2013, 10:01

Cartman je napisao/la:
Ne treba cekati da se razvije.Ako ima potencijal treba ga pozvati,kaparisati,pa kasnije ako bude nesto od njega dobro i jest.Ako ne bude nikom nista.Cekali smo Ibrahimovica da se razvije,Cekali smo Seferovica,Subotica (mada je g.ovno od covjeka)...Ako budemo cekali da se svaki od tih potencijalnih (koji po nekom osnovu imaju pravo igrati za nas,bez obzira imaju li trenutno nas pasos ili ne) razvije i postanu igracine,zvijezde,mi ga u tom slucaju pus,imo.Siguran sam da su i ovi gore navedeni da su pozvani navakat da bi ih sada gledali u nasem dresu i imali jos jaci tim.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 14 sep 2013, 15:50

Đurić u prvom poluvremenu dao dva gola za Trapani.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 14 sep 2013, 16:18

Head je napisao/la:Ima i Hadzija u Izraelu,nekad je bio clan repke,prosle godine najbolji strijelac lige...
i to koje lige....treba i Torlaka koji je bio najbolji stoper lige

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2013, 16:27

nut_shell je napisao/la:Đurić u prvom poluvremenu dao dva gola za Trapani.
Odlicno, treba njega pratit.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 sep 2013, 16:54

Odlicno za Milana,napokon igra na profi nivou i sto je najvaznije pogadja.Ni njegov tim na pocetku lige ne stoji lose,cak sto vise odlicno su plasirani.Nadam se iskreno da cemo Milana uskoro gledati u dresu A repke :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ere
Kontakt:

Post Postao/la ere » 14 sep 2013, 17:45

[youtube][/youtube]

pozz :)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 sep 2013, 17:47

ere je napisao/la:[youtube][/youtube]

pozz :)
oba glavom :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 sep 2013, 17:49

A čim bi drugom kad je viši od Sinanovića..

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 14 sep 2013, 18:43

Asistencija Maria Vrancica za pobjedu Paderborna. Xavi style

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic, Tihi i 15 gostiju.