Cartman je napisao/la:soko je napisao/la:@Cartman,
Hrgoti je tek 20 god. Igra u BL, usao je 4 puta sa klupe. Odigrao citavu tekmu u Pokalu. Prosle sezone je postigao 3 gola i imao jednu asistenciju. Svakako treba probati. Mahmutovic u Ceskoj, prosle sezone ja mislim da je imao 12 golova, predprosla 8 golova i sezona prije te 11!? nisam sad siguran. Nemamo puno izbora
Znam sve to, samo kazem da ni od Hrgote ne treba pravit nekog Ibrahimovica. Jos nije nista dokazao.
Ne treba cekati da se razvije.Ako ima potencijal treba ga pozvati,kaparisati,pa kasnije ako bude nesto od njega dobro i jest.Ako ne bude nikom nista.Cekali smo Ibrahimovica da se razvije,Cekali smo Seferovica,Subotica (mada je g.ovno od covjeka)...Ako budemo cekali da se svaki od tih potencijalnih (koji po nekom osnovu imaju pravo igrati za nas,bez obzira imaju li trenutno nas pasos ili ne) razvije i postanu igracine,zvijezde,mi ga u tom slucaju pus,imo.Siguran sam da su i ovi gore navedeni da su pozvani navakat da bi ih sada gledali u nasem dresu i imali jos jaci tim.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!