Dzoni je napisao/la:BadrHari je napisao/la:
Guess Who's Back
Ako ce mu ovakav bit cijeli album onda bolje da nije.
I to Marshall Mathers LP 2.
A svi znamo kakav je bio Onaj prvi Marshall Mathers LP,meni jedan od najgotivnijih albuma ikada.
Mislim da ovaj novi nece biti ni blizu,jer ruku na srce Eminem vec dugi niz godina jede **** i repa o glupostima.
Nema vise onog eminema koji je snimao ovakve stvari:
Svaki muzicar dostigne svoj vrhunac i tad stvara najbolju muziku.
Eminem je taj vrhunac dostigao od 2000 i trajao je do 2003.
U 2002 je postao legenda. Izasao Eminem Show ( po meni bolji od MMLP ) , 8 Milja i 8 Milja Soundtrack. Pokupio sve nagrade do Oscara.
Sad je zrela osoba, isprale mu droge mozak i sigurno ne moze biti dobar kao prije, niti ima
shock value u rimama kao prije. Sad sta god da uradi, ljudi ce postaviti standard prijasnjih albuma koje vjerovatno niko nece nadmasiti jos dugo. Dok go*vna od albuma Kanye Westa nigdje veze s Rapom nemaju a sve
remek djela.
Medjutim moramo shvatiti MMLP2, jer zeli Old School Hip Hop pokazati omladini YOLO-a, da vide malo muziku u kojoj je on odrastao u '80-im. Neki dijelovi su namjerno zaglupljeni i ruga se ostalim reperima.
Ako ces iskreno Dzoni, on je i ovakav najbolji reper danasnjice uz Royca i Lamara ( da su mainstream )
A ako ti je prvi bio gotivan, i ovaj drugi ce imati dobrih pjesama vjeruj mi.
Jel ostatak albuma zvucao kao prva pjesme, The Real Slim Shady
Ima The Way I am , Stan, Kim...
P.S. Kako je lijepo malo o Hip Hopu, kontam jedini da se sjecam starih rep pjesama i albuma.
P.S.2 - Da ne bude off topic.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.