Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 13 sep 2013, 17:09

Ma sutra samo pobjeda dolazi u obzir.. nadam se da ce igraci biti nabrijani jer ovo se nesmi izgubiti.. mislim da ce Vidal odluciti s jednim krasnim golom 8-)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 13 sep 2013, 17:14

Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.

Šta reći za Inter nego da je to skupina nikad dorečenih 'talenata' i propalih fudbalera.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 13 sep 2013, 17:18

PeteDunham je napisao/la:Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.

Šta reći za Inter nego da je to skupina nikad dorečenih 'talenata' i propalih fudbalera.
A sta reci za juventus osim da je skupina nikad postenih i propalih kladionicara te ljudi koji zaradjuju na namjestanju utakmica
Interista al 100 %

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 13 sep 2013, 17:20

Zaboravio si dodat da smo i najslavniji klub u Italiji. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 13 sep 2013, 17:20

TonnyMontana je napisao/la:
PeteDunham je napisao/la:Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.

A sta reci za juventus osim da je skupina nikad postenih i propalih kladionicara te ljudi koji zaradjuju na namjestanju utakmica
Hahahaha vidim istina te boli. Razumijem te, kompleksi su čudo!
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 13 sep 2013, 17:20

TonnyMontana je napisao/la:

A sta ces ima se moze se

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 13 sep 2013, 17:22

Trequartista je napisao/la:Pa dobro, Mago i svi ostali će kao i uvijek dobiti odgovor na terenu, na predsezoni je bilo da to nije više to to, pa smo za Contea najtežem protivniku zabili 8 komada u dvije tekme...

Hocemol se kladit ? Tebi pobjeda Juventusa,meni pobjeda Intera ? 15 dana avatar ?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 sep 2013, 17:28

Ne kladim se ja, prvo što mi je djetinjasto, drugo što se ne slaže s mojim vjerskim principima, tako da...

Još uvijek čekam odgovor na pitanje kakav je omjer u posljednjih 220 utakmica. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Dominquez
Kontakt:

Post Postao/la Dominquez » 13 sep 2013, 17:30

Dobit će Inter 3 komada i zdra'o !
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 13 sep 2013, 18:00

Trequartista je napisao/la:Ne kladim se ja, prvo što mi je djetinjasto, drugo što se ne slaže s mojim vjerskim principima, tako da...

Još uvijek čekam odgovor na pitanje kakav je omjer u posljednjih 220 utakmica. :lol:
Ona mi je bila jaka "46 utakmica", kako samo izabra broj 46, ono godi mu pa zbroja. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 sep 2013, 18:09

Isto Galliani i njegova Scudetta za svaki mjesec ili svaki statistički podatak u kojem je Milan najbolji. :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 sep 2013, 18:23

ma za Traore sam prvi put i cuo ovdje na ovom forumu , a nekako se nelogicno cini da Konte u ovoj situaciji dovodi dva robusna centarfora...

a to dal ga gotivi ili ne, tesko je suditi jer je prerano, ali treba posteno priznati da prvi znaci nisu dobri. Konte koga gotivi on ga gura non stop, skoro pa i u inat svima a ne drzi ga na klupi :D . Onda sjetimo se izjava njegovih i one "ljutnje" na upravu kada je i nakon Ljorentea zelio dva napadaca pa se i tu moze stici dojam da mu spanac nije bio bas prva zelja. Nakon Teveza se smirio jer je vjerovatno igrac tog kalibra njegova zelja za formaciju...slicno ovako su poceli i Elia, Krasic , a o Amauriju da ne pricam.. jednostavno ti igraci mogu u nekim okolnostima dati neki doprinos, dati mozda i veci doprinos od par koje je Konte gurao ( i dalje tvrdim da bi Amauri dao vise golova nego i Matri i Borijelo), ali Konte se drzi svojih nekih odluka nekad i tvrdoglavo, gura one koje "mirise". Zato meni ovo " ne mirise" :D ..
Ljorente je dobar igrac sigurno, sad da li cemo mi naci nacin da ga iskoristimo na pravi nacin- vrijeme ce pokazati. Ali indikativno bi trebalo biti to da ako slucajno Ljorentea ne iskoristimo, onda SIGURNO Traorea necemo. jeste mladji ali po meni nije to to...na ruku Ljorenteu ne ide ni to sto Konte voli Vucinica, kao i sto je Tevez ispao puno bolji igrac nego sto smo i mi ocekivali u ovih prvih par meceva. Ako nastavi ovako sa osmjehom na licu i sa istim pristupom velike stvari nas cekaju od Teveza i Vucinica.

sto se tice Intera, za klasu su bolji nego prosle godine, a skoro niko nije dosao. jednostavno Macari ipak jeste neki trener za razliku od evidentno diletanta Stramaconija, jos se i posebno nalozi protiv Juventusa . teska utakmica, bolji tim jesmo ali bice tesko. Ovakve pobjede dovode blize tituli, jer po vidjenom nakon ova dva kola Interu predvidjam borbu za LP, po meni su kompletniji od Milana (istina bez Kake, sa Kakom cemo vidjeti), a i sa Violama su tu negdje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 sep 2013, 18:26

Posto sutra necu moci gledati tekmu nazalost :evil: da pozelim srecu ekipi i naravno nista osim pobjede ne ocekujem :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 sep 2013, 18:28

Lipicaneri, odigrajte ligu! Evo ja krenuo. :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 sep 2013, 20:04

Biće žestoko sutra. Miriše na remi... tvrda i neizvjesna tekma.

I jedni i drugi imaju nekih novajlija u ekipi, Juve manje dosuše, tako da će bitiu zanimljivo. Sad bih potpisao i remi 1:1, pobjeda zvuči odlično i do nje će biti jako teško doći.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 sep 2013, 20:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma za Traore sam prvi put i cuo ovdje na ovom forumu , a nekako se nelogicno cini da Konte u ovoj situaciji dovodi dva robusna centarfora...

a to dal ga gotivi ili ne, tesko je suditi jer je prerano, ali treba posteno priznati da prvi znaci nisu dobri. Konte koga gotivi on ga gura non stop, skoro pa i u inat svima a ne drzi ga na klupi :D . Onda sjetimo se izjava njegovih i one "ljutnje" na upravu kada je i nakon Ljorentea zelio dva napadaca pa se i tu moze stici dojam da mu spanac nije bio bas prva zelja. Nakon Teveza se smirio jer je vjerovatno igrac tog kalibra njegova zelja za formaciju...slicno ovako su poceli i Elia, Krasic , a o Amauriju da ne pricam.. jednostavno ti igraci mogu u nekim okolnostima dati neki doprinos, dati mozda i veci doprinos od par koje je Konte gurao ( i dalje tvrdim da bi Amauri dao vise golova nego i Matri i Borijelo), ali Konte se drzi svojih nekih odluka nekad i tvrdoglavo, gura one koje "mirise". Zato meni ovo " ne mirise" :D ..
:o :o
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 sep 2013, 20:48

Mene samo interesuje gdje će nestati ovi interisti poslije utakmice?

[youtube][/youtube]

Jest da je u pitanju pepsi, ali jedna od najboljih reklama :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 13 sep 2013, 21:20

Sve govori koja smo sila bili :mrgreen: ..

Jao imam neki cudan osjecaj za sutra, moze svasta biti al mislim da cemo dobiti jer smo vise uigrani i jos sto imamo Mister Conte ;)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 13 sep 2013, 21:39

Mazzari je ograničeni trener čije ekipe demonstriraju antipropagandu modernog fudbala, to vam je tzv. kung fu style, zato se treba prvenstveno paziti krakanluka igrača manjeg milanskog kluba jer su oni trenutno na takvom nivou da su u situaciji da već u trećem kolu igraju utakmicu sezone protiv šampiona.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 13 sep 2013, 21:55

Samo da negledamo opet oni startove od strane mesara Cambiasa, kad se samo sjetim onog starta na Giovinca.. Ma sutrasnja pobvjeda bi nam legla ko budali samar :)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hardzavi, J1897, Shategabri, tuzlanskinacin i 16 gostiju.