Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma sutra samo pobjeda dolazi u obzir.. nadam se da ce igraci biti nabrijani jer ovo se nesmi izgubiti.. mislim da ce Vidal odluciti s jednim krasnim golom 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- PeteDunham
- Kontakt:
Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.
Šta reći za Inter nego da je to skupina nikad dorečenih 'talenata' i propalih fudbalera.
Šta reći za Inter nego da je to skupina nikad dorečenih 'talenata' i propalih fudbalera.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
- TonnyMontana
- Kontakt:
A sta reci za juventus osim da je skupina nikad postenih i propalih kladionicara te ljudi koji zaradjuju na namjestanju utakmicaPeteDunham je napisao/la:Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.
Interista al 100 %
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Zaboravio si dodat da smo i najslavniji klub u Italiji. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- PeteDunham
- Kontakt:
Hahahaha vidim istina te boli. Razumijem te, kompleksi su čudo!TonnyMontana je napisao/la:A sta reci za juventus osim da je skupina nikad postenih i propalih kladionicara te ljudi koji zaradjuju na namjestanju utakmicaPeteDunham je napisao/la:Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
- AvantiSignora
- Kontakt:
TonnyMontana je napisao/la:A sta reci za juventus osim da je skupina nikad postenih i propalih kladionicara te ljudi koji zaradjuju na namjestanju utakmicaPeteDunham je napisao/la:Biće to po meni jedan rutinski posao za Antonia i ekipu.
A sta ces ima se moze se
Trequartista je napisao/la:Pa dobro, Mago i svi ostali će kao i uvijek dobiti odgovor na terenu, na predsezoni je bilo da to nije više to to, pa smo za Contea najtežem protivniku zabili 8 komada u dvije tekme...
Hocemol se kladit ? Tebi pobjeda Juventusa,meni pobjeda Intera ? 15 dana avatar ?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Trequartista
- Kontakt:
Ne kladim se ja, prvo što mi je djetinjasto, drugo što se ne slaže s mojim vjerskim principima, tako da...
Još uvijek čekam odgovor na pitanje kakav je omjer u posljednjih 220 utakmica.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ona mi je bila jaka "46 utakmica", kako samo izabra broj 46, ono godi mu pa zbroja.Trequartista je napisao/la:Ne kladim se ja, prvo što mi je djetinjasto, drugo što se ne slaže s mojim vjerskim principima, tako da...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Isto Galliani i njegova Scudetta za svaki mjesec ili svaki statistički podatak u kojem je Milan najbolji. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma za Traore sam prvi put i cuo ovdje na ovom forumu , a nekako se nelogicno cini da Konte u ovoj situaciji dovodi dva robusna centarfora...
a to dal ga gotivi ili ne, tesko je suditi jer je prerano, ali treba posteno priznati da prvi znaci nisu dobri. Konte koga gotivi on ga gura non stop, skoro pa i u inat svima a ne drzi ga na klupi
. Onda sjetimo se izjava njegovih i one "ljutnje" na upravu kada je i nakon Ljorentea zelio dva napadaca pa se i tu moze stici dojam da mu spanac nije bio bas prva zelja. Nakon Teveza se smirio jer je vjerovatno igrac tog kalibra njegova zelja za formaciju...slicno ovako su poceli i Elia, Krasic , a o Amauriju da ne pricam.. jednostavno ti igraci mogu u nekim okolnostima dati neki doprinos, dati mozda i veci doprinos od par koje je Konte gurao ( i dalje tvrdim da bi Amauri dao vise golova nego i Matri i Borijelo), ali Konte se drzi svojih nekih odluka nekad i tvrdoglavo, gura one koje "mirise". Zato meni ovo " ne mirise"
..
Ljorente je dobar igrac sigurno, sad da li cemo mi naci nacin da ga iskoristimo na pravi nacin- vrijeme ce pokazati. Ali indikativno bi trebalo biti to da ako slucajno Ljorentea ne iskoristimo, onda SIGURNO Traorea necemo. jeste mladji ali po meni nije to to...na ruku Ljorenteu ne ide ni to sto Konte voli Vucinica, kao i sto je Tevez ispao puno bolji igrac nego sto smo i mi ocekivali u ovih prvih par meceva. Ako nastavi ovako sa osmjehom na licu i sa istim pristupom velike stvari nas cekaju od Teveza i Vucinica.
sto se tice Intera, za klasu su bolji nego prosle godine, a skoro niko nije dosao. jednostavno Macari ipak jeste neki trener za razliku od evidentno diletanta Stramaconija, jos se i posebno nalozi protiv Juventusa . teska utakmica, bolji tim jesmo ali bice tesko. Ovakve pobjede dovode blize tituli, jer po vidjenom nakon ova dva kola Interu predvidjam borbu za LP, po meni su kompletniji od Milana (istina bez Kake, sa Kakom cemo vidjeti), a i sa Violama su tu negdje.
a to dal ga gotivi ili ne, tesko je suditi jer je prerano, ali treba posteno priznati da prvi znaci nisu dobri. Konte koga gotivi on ga gura non stop, skoro pa i u inat svima a ne drzi ga na klupi

Ljorente je dobar igrac sigurno, sad da li cemo mi naci nacin da ga iskoristimo na pravi nacin- vrijeme ce pokazati. Ali indikativno bi trebalo biti to da ako slucajno Ljorentea ne iskoristimo, onda SIGURNO Traorea necemo. jeste mladji ali po meni nije to to...na ruku Ljorenteu ne ide ni to sto Konte voli Vucinica, kao i sto je Tevez ispao puno bolji igrac nego sto smo i mi ocekivali u ovih prvih par meceva. Ako nastavi ovako sa osmjehom na licu i sa istim pristupom velike stvari nas cekaju od Teveza i Vucinica.
sto se tice Intera, za klasu su bolji nego prosle godine, a skoro niko nije dosao. jednostavno Macari ipak jeste neki trener za razliku od evidentno diletanta Stramaconija, jos se i posebno nalozi protiv Juventusa . teska utakmica, bolji tim jesmo ali bice tesko. Ovakve pobjede dovode blize tituli, jer po vidjenom nakon ova dva kola Interu predvidjam borbu za LP, po meni su kompletniji od Milana (istina bez Kake, sa Kakom cemo vidjeti), a i sa Violama su tu negdje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Posto sutra necu moci gledati tekmu nazalost
da pozelim srecu ekipi i naravno nista osim pobjede ne ocekujem
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Lipicaneri, odigrajte ligu! Evo ja krenuo. 

Biće žestoko sutra. Miriše na remi... tvrda i neizvjesna tekma.
I jedni i drugi imaju nekih novajlija u ekipi, Juve manje dosuše, tako da će bitiu zanimljivo. Sad bih potpisao i remi 1:1, pobjeda zvuči odlično i do nje će biti jako teško doći.
I jedni i drugi imaju nekih novajlija u ekipi, Juve manje dosuše, tako da će bitiu zanimljivo. Sad bih potpisao i remi 1:1, pobjeda zvuči odlično i do nje će biti jako teško doći.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma za Traore sam prvi put i cuo ovdje na ovom forumu , a nekako se nelogicno cini da Konte u ovoj situaciji dovodi dva robusna centarfora...
a to dal ga gotivi ili ne, tesko je suditi jer je prerano, ali treba posteno priznati da prvi znaci nisu dobri. Konte koga gotivi on ga gura non stop, skoro pa i u inat svima a ne drzi ga na klupi. Onda sjetimo se izjava njegovih i one "ljutnje" na upravu kada je i nakon Ljorentea zelio dva napadaca pa se i tu moze stici dojam da mu spanac nije bio bas prva zelja. Nakon Teveza se smirio jer je vjerovatno igrac tog kalibra njegova zelja za formaciju...slicno ovako su poceli i Elia, Krasic , a o Amauriju da ne pricam.. jednostavno ti igraci mogu u nekim okolnostima dati neki doprinos, dati mozda i veci doprinos od par koje je Konte gurao ( i dalje tvrdim da bi Amauri dao vise golova nego i Matri i Borijelo), ali Konte se drzi svojih nekih odluka nekad i tvrdoglavo, gura one koje "mirise". Zato meni ovo " ne mirise"
..

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mene samo interesuje gdje će nestati ovi interisti poslije utakmice?
[youtube][/youtube]
Jest da je u pitanju pepsi, ali jedna od najboljih reklama
[youtube][/youtube]
Jest da je u pitanju pepsi, ali jedna od najboljih reklama

Ja te volim, volim Željo..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sve govori koja smo sila bili
..
Jao imam neki cudan osjecaj za sutra, moze svasta biti al mislim da cemo dobiti jer smo vise uigrani i jos sto imamo Mister Conte

Jao imam neki cudan osjecaj za sutra, moze svasta biti al mislim da cemo dobiti jer smo vise uigrani i jos sto imamo Mister Conte

- Trequartista
- Kontakt:
Mazzari je ograničeni trener čije ekipe demonstriraju antipropagandu modernog fudbala, to vam je tzv. kung fu style, zato se treba prvenstveno paziti krakanluka igrača manjeg milanskog kluba jer su oni trenutno na takvom nivou da su u situaciji da već u trećem kolu igraju utakmicu sezone protiv šampiona.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Samo da negledamo opet oni startove od strane mesara Cambiasa, kad se samo sjetim onog starta na Giovinca.. Ma sutrasnja pobvjeda bi nam legla ko budali samar 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hardzavi, J1897, Shategabri, tuzlanskinacin i 16 gostiju.