Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Miroslav Radovic gori od Ibricica ne moze da bude
Sasvim dobar igrac umalo se domogao sa Legiom Lige prvaka pricalo se prije o pozivu sad je stalo..

- Consigliere
- Kontakt:
Pitam drugi put:
Nema nikakvih prepreka da Pape zovne Koalsinca za Lihtestajn?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sportsko drzavljanstvoConsigliere je napisao/la:Pitam drugi put:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Ima. Ceka se odobrenje od FIFA-e, tj. dobivanje sportskog drzavljanstva.Consigliere je napisao/la:Pitam drugi put:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Hoce se to moci zavrsiti do tekme? Koliko je Hajrovic cekao svoje?
Nekad nekako djeluje smotan. Grešku obično ispravi borbenošću. Al brate, ko god je sa njim ušao u duel završio je na podu. Pravi medo. Volio bih vidjeti kako bi se ovaj ratnik pokazao na zadnjem veznom u našem timu. Da hoće što prije doći da mu General pokaže koju "fintu"Konzerva je napisao/la:
reci nam da se zezas, KOlasinac je daleko bolji od ermina, nije dzabe kolasinac proglasen najboljim debitantom u prosloj sezoni.
kolasinac je drogbu stavio u mali dzep, ako nevjerujes pogledaj ovaj video i reci jeli momciluk tanak
Sead Kolasinac vs Galatasaray
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
smotan ti izgleda zato sto mu je tehnika potanka pravo. Ali je jak ko zemlja 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne slazem se sa ovim da je Dzeko nas proizvod,on je proizvod ceskih TEplica,a ovdje se nije nikako afirmisao kao igrač.Nas proizvod jeste ZAhirovic i Visca,od ovih starijih eventualno Pandza,Zukanovic,STevanovic u Vojvodini,Sunjic u Zoryi al sve je to tanko samo nas odrzava strani potencijal ali do kad ?ronweasley je napisao/la:U pravu si. Gledam sastav koji je u utorak igrao protiv Slovaka, samo Džeko je 1/1 naš igrač, domaći proizvod.Consigliere je napisao/la:Iskreno, ja sam zabrinut za buducnost naseg fudbala, ako budemo bas toliko ovisili o dijaspori. Steta sto nemamo barem jedan jaci klub, u kojem se mogu formirati igraci.
I da, sa klupe Zahirović je naš proizvod.![]()
Kolasinca moze lopta proci, ali igrac nikakodelija je napisao/la:Nekad nekako djeluje smotan. Grešku obično ispravi borbenošću. Al brate, ko god je sa njim ušao u duel završio je na podu. Pravi medo. Volio bih vidjeti kako bi se ovaj ratnik pokazao na zadnjem veznom u našem timu. Da hoće što prije doći da mu General pokaže koju "fintu"Konzerva je napisao/la:
reci nam da se zezas, KOlasinac je daleko bolji od ermina, nije dzabe kolasinac proglasen najboljim debitantom u prosloj sezoni.
kolasinac je drogbu stavio u mali dzep, ako nevjerujes pogledaj ovaj video i reci jeli momciluk tanak
Sead Kolasinac vs Galatasaray
" onclick="window.open(this.href);return false;

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Gledam ovu Parmu koji su jos vlasnici Milana Djurica, i ljudi imaju 226 igraca!!! (nisam brojao, ima neki clanak)
E svaka cast:
http://en.wikipedia.org/wiki/Parma_F.C.#Players" onclick="window.open(this.href);return false;

http://en.wikipedia.org/wiki/Parma_F.C.#Players" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To za svaki slučaj da im se neko ne povrijedi.
Vise je Dzeko igrao u nasoj PLBiH nego Zukanovic i Stevanovic zajedno.zgembo89 je napisao/la:Ne slazem se sa ovim da je Dzeko nas proizvod,on je proizvod ceskih TEplica,a ovdje se nije nikako afirmisao kao igrač.Nas proizvod jeste ZAhirovic i Visca,od ovih starijih eventualno Pandza,Zukanovic,STevanovic u Vojvodini,Sunjic u Zoryi al sve je to tanko samo nas odrzava strani potencijal ali do kad ?ronweasley je napisao/la:U pravu si. Gledam sastav koji je u utorak igrao protiv Slovaka, samo Džeko je 1/1 naš igrač, domaći proizvod.Consigliere je napisao/la:Iskreno, ja sam zabrinut za buducnost naseg fudbala, ako budemo bas toliko ovisili o dijaspori. Steta sto nemamo barem jedan jaci klub, u kojem se mogu formirati igraci.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, od ovih trenutnih niko osim Visce i Zahirovica. Ranije Stilic i Sesar.
Da, upravo. Negdje sam pročitao roster, jednog forumaša u kojemu je između ostalih u spisak putnika na WC ( ako se plasiramo ) nadam se, svrstao i Štilića. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ronweasley
- Kontakt:
A dobro, ja sam više imao na umu matične klubove igrača u repki, gdje su ponikli. A od prvih XI samo je Džeko ponikao u bh. klubu.zgembo89 je napisao/la:Ne slazem se sa ovim da je Dzeko nas proizvod,on je proizvod ceskih TEplica,a ovdje se nije nikako afirmisao kao igrač.Nas proizvod jeste ZAhirovic i Visca,od ovih starijih eventualno Pandza,Zukanovic,STevanovic u Vojvodini,Sunjic u Zoryi al sve je to tanko samo nas odrzava strani potencijal ali do kad ?ronweasley je napisao/la:U pravu si. Gledam sastav koji je u utorak igrao protiv Slovaka, samo Džeko je 1/1 naš igrač, domaći proizvod.Consigliere je napisao/la:Iskreno, ja sam zabrinut za buducnost naseg fudbala, ako budemo bas toliko ovisili o dijaspori. Steta sto nemamo barem jedan jaci klub, u kojem se mogu formirati igraci.
Ovo je alarmantna situacije jer, sad je dijaspora sasvim dovoljna, evo vidimo gdje smo. Ali ta dijaspora još ovu generaciju('91, '93, '93, '94 i eventualno '95 i '96) i to je to. Što je bilo dijaspore, bilo je. Dijaspora je samo privremeno riješenje.
Jedino da se opet zarati.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Ko kaze da je to kraj? Za Tursku igraju likovi ciji su roditelji otisli u Njemacku prije 40 godina. Da ne spominjem Simunica.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bit' će slatke muke u brazilu abd za papeta kad je sastav u pitanju
Samo da povrede zaobiđu svakog našeg zmajaaa

Samo da povrede zaobiđu svakog našeg zmajaaa

Navodno Arslanagićev otac potvrdio da žei igrati za BiH, uskoro pokrece postupak promjene sportskog drzavljanstva.
Safet Sušić sa aktuelnim igračkim kadrom završit će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine. Na spisku za Lihtenštajn i Litvaniju neće biti promjena u odnosu na Slovačku, no Pape je svjestan kako je ovaj igrački kadar dovoljan za sačuvanje prvog mjesta u našoj grupi, no i da ovi igrači, prvenstveno alternative na klupi naše reprezentacije, nisu potpuno adekvatne za veće i zapaženije rezultate u Brazilu naredne godine.
Zmajeve su za Papetovog mandata uveliko pojačali Lulić, Mujdža, Zahirović, Bičakčić, Stevanović, Zukanović i Hajrović, a očekuje se kako će do zime novi reprezentativac postati i fudbaler Schalkea 04 Sead Kolašinac.
Saznajemo kako je potvrdu za željom nastupanja u dresu Bosne i Hercegovine pokazao i standardni mladi reprezentativac Belgije i stoper Standarda iz Liegea Dino Arslanagić.

Navodno, Dinin otac već je imao sastanak sa Safetom Sušićem na kojem je potvrdio da želi igrati za Bosnu i Hercegovinu, te da će uskoro pokrenuti proces promjene sportskog državljanstva.
Dino Arslanagić je rođen 24. aprila 1993. godine u belgijskom Nivellesu, a njegove kvalitete potvrđuje informacija da je redovan prvotimac U21 belgijske reprezentacije (za koju je nastupio u posljednjim pobjedama protiv Italije i Sjeverne Irske), kao i da je bio standardan za Standard u mečevima ovosezonske Europa Lige.
Osim Arslanagića i Kolašinca, poziv bi u reprezentaciju mogao dobiti i Anel Hadžić iz Rieda, u kojem Sušić vidi jednu od mogućih budućih alternativa za zamjenu Elviru Rahimiću.
Papetov kriterij se zna, igrači koji žele zaigrati za našu A reprezentaciju moraju biti mladi i standardni u svojim klubovima, te nastupati u ligama koje su jake i respektabilne.
Zmajeve su za Papetovog mandata uveliko pojačali Lulić, Mujdža, Zahirović, Bičakčić, Stevanović, Zukanović i Hajrović, a očekuje se kako će do zime novi reprezentativac postati i fudbaler Schalkea 04 Sead Kolašinac.
Saznajemo kako je potvrdu za željom nastupanja u dresu Bosne i Hercegovine pokazao i standardni mladi reprezentativac Belgije i stoper Standarda iz Liegea Dino Arslanagić.

Navodno, Dinin otac već je imao sastanak sa Safetom Sušićem na kojem je potvrdio da želi igrati za Bosnu i Hercegovinu, te da će uskoro pokrenuti proces promjene sportskog državljanstva.
Dino Arslanagić je rođen 24. aprila 1993. godine u belgijskom Nivellesu, a njegove kvalitete potvrđuje informacija da je redovan prvotimac U21 belgijske reprezentacije (za koju je nastupio u posljednjim pobjedama protiv Italije i Sjeverne Irske), kao i da je bio standardan za Standard u mečevima ovosezonske Europa Lige.
Osim Arslanagića i Kolašinca, poziv bi u reprezentaciju mogao dobiti i Anel Hadžić iz Rieda, u kojem Sušić vidi jednu od mogućih budućih alternativa za zamjenu Elviru Rahimiću.
Papetov kriterij se zna, igrači koji žele zaigrati za našu A reprezentaciju moraju biti mladi i standardni u svojim klubovima, te nastupati u ligama koje su jake i respektabilne.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, mostar_mo, Viking4 i 57 gostiju.