BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la soccerfan » 13 sep 2013, 16:44

Realno govoreci, poznavajuci naseg selektora, mislim da Izet nece poceti protiv Litvanije jer jos uvijek nije dovoljno uigran sa ekipom a Litvanija je ekipa koja moze ne daj Boze (pu pu pu :lol: ) iznenaditi. Ocekujem opet nekih 20-30 minuta za Izeta ovisno o rezultatu. Protiv Lihtenstajna ima mnogo vece sanse da pocne jer ce tekma biti laganija a mislim da i Pape definitivno zeli da vidi kako ce on finkcionisati sa ostatkom ekipe. Imajuci u vidu u kakvoj je formi Miske sad :roll: :roll: samo Bog dragi zna u kakvoj ce biti aBd na mundijalu. Obozavam Misketa i covjek je zaista legenda ove repke. Mnogo nam je dao. Ali meni je zaista tuzno gledati njega u ovakvoj formi ako se ona uopste moze tako i nazvati. Naravno nadam se da je i on vidio "koliko je sati" i da ce poraditi na tome ;) Izet je medutim buducnost ove repke i ja bi najsretniji bio da dobije sto vise minuta u ove dvije tekme cisto da vidimo koliko tacno moze dati i onako malo ekipa da se uigra za Brazil. :D

I btw ova tema o alkoholu i kurbanima vam je fakat nidje veze. :roll: :roll:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 sep 2013, 16:46

terabajt je napisao/la:ovo je odlicno ako se promijeni stadion i budemo igrali na vecem.

Ovaj veci nema uslova za tekmu kvalifikacija oni su prijavili dva stadiona u Vilniusu i Marijampolė tu su igrali i sa Grckom i Slovackom tj u Vilniusu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 sep 2013, 16:48

Yucca je napisao/la:
terabajt je napisao/la:ovo je odlicno ako se promijeni stadion i budemo igrali na vecem.

Ovaj veci nema uslova za tekmu kvalifikacija oni su prijavili dva stadiona u Vilniusu i Marijampolė tu su igrali i sa Grckom i Slovackom tj u Vilniusu
Ma sad procita nesto pa reko nadam se da ce biti istina.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2013, 16:55

Lichtenstein i Litvaniju cemo dobiti i ovom formacijom iz Slovacke. Mada za SP (ako bog da), treba mjenjati u nasem sistemu, nemozemo igrati sa onakvim veznim redom kao dosada, jer smo jednostavno prespori.

Za to ce i posluziti pripremne utakmice pred SP, da se to sve poslozi kako treba.

Protiv Lichtensteina komotno sa Medunjaninom kao zadnjim veznim, Hajrovica u vatru ako treba, i udri ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 sep 2013, 16:58

Hajrovic ne treba da igra u prvoj samo zato sto je dao gol. Stvar je da nam treba takav igrac vec godinama, i napokon smo ga dobili. Trebali smo ga dobiti u Stevanovicu, ali isti propade u zemlju. Grijeh je Pjanica gurat na desno krilo u korist Misimovica kojem treba 10 sekundi da potrci. A jos su gore nesimetricne formacije bez ikoga na desnom krilu, gdje Mujdza najvise ispasta.

BellaCiao
Kontakt:

Post Postao/la BellaCiao » 13 sep 2013, 16:59

Consigliere je napisao/la:
BellaCiao je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola! :mrgreen:
Koja si ti ljudina :?

Cuj Bajramu respekt,a u picku materinu. :roll:
U cemu je problem? Respekt i postovanje prazniku i vjernicima- ljudima koji ga slave, posto ja nisam vjernik, meni je Bajram kao i Nova Godina recimo, razlog da se napijem sa ekipom. Kako se sad igra ta utakmica, ocekujem 2.0 edition. :mrgreen:
Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2013, 17:02

Yucca je napisao/la:Consigliere@ sto igrati sa zadnjim veznim protiv Lihtenstajn bezveze uzima mjesto ofanzivnijem Medi tako isto i protiv Litvanije jer ove selekcije nemaju kvalitet kao Slovacka pa da igraju dobre kontranapade a nama treba ekipa koja ce postici gol ili golove tj treba na ofanziva tako da sa istom postavom kao i protiv Slovaka igrati ove zadnje dvije tekme
Brate, nije da ti serem, ali ubodi koju tacku ili zarez. Tesko za procitati ovako.
To nema veze sa Lihtenstajnom, vec sa nasom ravnotezom u momcadi. DMF, u nasoj ekipi Zahirovic i Rahimic su neophodni iz milion razloga, od presjecanja lopti, zasutavljanja napada protivnika, trcanja za suigrace.. i takav igrac je potreban u svakoj utakmici, bio to Licht ili Njemacka. To sto smo mi imali srece pa pobjedili slovake bez klasicno osiguraca, to je vec druga prica.
Rahimic u prvoj jer ce vjerovatno biti manje posla za njega.
Zahirovic u drugoj jer je spremniji i vjerovatno do tada u boljoj formi.
Medunjanin bi bio puno korisniji da je blize golu. On je klasicni CMF
BellaCiao je napisao/la: Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
Jao, jao. Izvini, Zaboravio sam da se u nas Bajram proslavlja u ibadetu i krugu porodice uz vecernji Hayat specijal.
:roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 sep 2013, 17:02

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2013, 17:03

Ko ce piti nek pije, sta vas je za tim? :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2013, 17:03

al se vi sikirate ako odemo na svjetsko prvenstvo kako ce nas tamo reprezentacije razvaliti.mogli bi se mi svi iznenaditi.uz malo srece da dobijemo normalnu grupu i sa ovakvom igrom mi cemo mnogima pomrsiti racune.igraci ce biti motivisani euforija ce vladati ima da budemo najprijatnije iznenadenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 sep 2013, 17:07

astra1922 je napisao/la:al se vi sikirate ako odemo na svjetsko prvenstvo kako ce nas tamo reprezentacije razvaliti.mogli bi se mi svi iznenaditi.uz malo srece da dobijemo normalnu grupu i sa ovakvom igrom mi cemo mnogima pomrsiti racune.igraci ce biti motivisani euforija ce vladati ima da budemo najprijatnije iznenadenje
Bravo. Svako prvenstvo bude neko iznenadjenje sjetimo se samo proslog prvenstva ili onog prije toga.... Ovo se nadam da cemo to biti mi.

BellaCiao
Kontakt:

Post Postao/la BellaCiao » 13 sep 2013, 17:09

BellaCiao je napisao/la: Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
Jao, jao. Izvini, Zaboravio sam da se u nas Bajram proslavlja u ibadetu i krugu porodice uz vecernji Hayat specijal.
:roll:[/quote]

O cemu ti :?
Ajd samo ti opleti po "litrima alkohola"to ti i prilici izgleda. :D
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2013, 17:10

Držite se teme, da vas ne bi sve bannovao. :lol: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 13 sep 2013, 17:13

super nam je situacija,svaka cast momcima,odlucujemo o sebi u utakmicama protiv lihtenstajna i litvanije za direktan plasman znaci, do sada uvijek je bilo s nekim vecim reprezentacijama igramo osim onda estonije al to je za baraz bilo. a sto se tice utakmice sa slovackom, vidim dosta kritika na racun misimovica covjeka koji ima vise 10 godina i vise 10 kila od pjanica pa je opet vise trcao,nemojte molim vas za njega nista,cak je svaki korner ubacio dobro. susic je stavio onu postavu jer je ocekivao od medunjanina,pjanica,misimovica da ce pucati imati suteva prema golu a oni slabo skroz,uvijek ih ljudi pokrili,hajrovic udje pustise ga hvala bogu da opuca i to bi to. drago mi je da su dobili al onakvom igrom ne mogu protiv vecih reprezentacija,ono je preofanzivno,zna to i susic 100% pa ce mijenjati nesto. i da pohvale susicu na izmjenama,pogodio je cojk sve sa zahirovicem i hajrovicem,nema mu ko sta reci,dobar je strateg,boljeg nemamo. lp

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2013, 17:17

BellaCiao je napisao/la:
:roll:
O cemu ti :?
Ajd samo ti opleti po "litrima alkohola"to ti i prilici izgleda. :D[/quote]

Govorim o tradicionalnoj proslavi Bajrama. Ne znam odakle si ali kod nas je festa i osim sto jedni drugima cestitamo praznik, ne bi mogao reci da ima veze sa vjerom i sl.

A, naravno da cu oplesti. Reprezentacija mi ide na Svjetsko. To cekam cijeli zivot ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 13 sep 2013, 17:18

dobar je strateg,boljeg nemamo.
Da je dobar, dobar je, al' da boljeg nemamo, imamo itekako.
Zove se Vahid Halilhodzic zvani 'milion dolara sva vrata otvara' :mrgreen: (iako mislim da se ne bi bunio ni kad bi marke bile u pitanju)

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 13 sep 2013, 17:26

Consigliere ti samo po svom,
ja licno necu piti i drago mi je kad ljudi se suzdrze barem za bajram ali prvi je zapoceo neko postom "no alcohol" ako sam dobro zapamtio.

Pustimo se tih tema i uz Boziju pomoc da ih dobijemo! :D

Ko pije pije, ko ne pije ne pije!

I ovaj neki nisam zapamtio nick sto je rekao "cuj respect bajramu", kao uvrijeden, sta ocekujes da kaze neko kome je preca tekma od bajrama. Ima pravo da mu bude.

Od mene hvala sto nije rekao "je.bo bajram, tekma ljudi!", mene licno nije uvrijedio a koga jeste nek skonta da je ovo sportski forum svih ljudi u BiH bez obzira na vjersku pripadnost.

Kemal Malovcic: "Uz reprezentaciju sam do kraja!"

ABd idemo na mundijal :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 sep 2013, 17:30

terabajt je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:al se vi sikirate ako odemo na svjetsko prvenstvo kako ce nas tamo reprezentacije razvaliti.mogli bi se mi svi iznenaditi.uz malo srece da dobijemo normalnu grupu i sa ovakvom igrom mi cemo mnogima pomrsiti racune.igraci ce biti motivisani euforija ce vladati ima da budemo najprijatnije iznenadenje
Bravo. Svako prvenstvo bude neko iznenadjenje sjetimo se samo proslog prvenstva ili onog prije toga.... Ovo se nadam da cemo to biti mi.
Samo da nam igraci budu zdravi i da ih povrede zaobidju.Evo citam i Kolasinac dobiva u cetvrtak bih pasos pa i to je pozitivna vijest.Jos mozda jedan napadac i to bi bilo super.Do Brazila ima jos mnogo i bice prijateljskih utakmica da se vidi na cemu smo.Dobice sansu i Hajrovic i Kolasinac, a mozda i Besic nadam se.Zukanovic ce ozdraviti do tada, ma bice to sce super aBd. ;)

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 13 sep 2013, 17:55

Do cega je došla tema. Baš ono ništa niscim.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 sep 2013, 18:03

Ima da okrenemo Brazil prema kibletu aBd!

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.