I btw ova tema o alkoholu i kurbanima vam je fakat nidje veze.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
terabajt je napisao/la:ovo je odlicno ako se promijeni stadion i budemo igrali na vecem.
Ma sad procita nesto pa reko nadam se da ce biti istina.Yucca je napisao/la:terabajt je napisao/la:ovo je odlicno ako se promijeni stadion i budemo igrali na vecem.
Ovaj veci nema uslova za tekmu kvalifikacija oni su prijavili dva stadiona u Vilniusu i Marijampolė tu su igrali i sa Grckom i Slovackom tj u Vilniusu
Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".Consigliere je napisao/la:U cemu je problem? Respekt i postovanje prazniku i vjernicima- ljudima koji ga slave, posto ja nisam vjernik, meni je Bajram kao i Nova Godina recimo, razlog da se napijem sa ekipom. Kako se sad igra ta utakmica, ocekujem 2.0 edition.BellaCiao je napisao/la:Koja si ti ljudinaConsigliere je napisao/la:Bajramu respekt, ali taj dan cekam cijeli zivot i ima da ga proslavim kako sam i navikao- litrima alkohola!![]()
Cuj Bajramu respekt,a u picku materinu.
Brate, nije da ti serem, ali ubodi koju tacku ili zarez. Tesko za procitati ovako.Yucca je napisao/la:Consigliere@ sto igrati sa zadnjim veznim protiv Lihtenstajn bezveze uzima mjesto ofanzivnijem Medi tako isto i protiv Litvanije jer ove selekcije nemaju kvalitet kao Slovacka pa da igraju dobre kontranapade a nama treba ekipa koja ce postici gol ili golove tj treba na ofanziva tako da sa istom postavom kao i protiv Slovaka igrati ove zadnje dvije tekme
Jao, jao. Izvini, Zaboravio sam da se u nas Bajram proslavlja u ibadetu i krugu porodice uz vecernji Hayat specijal.BellaCiao je napisao/la: Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
Bravo. Svako prvenstvo bude neko iznenadjenje sjetimo se samo proslog prvenstva ili onog prije toga.... Ovo se nadam da cemo to biti mi.astra1922 je napisao/la:al se vi sikirate ako odemo na svjetsko prvenstvo kako ce nas tamo reprezentacije razvaliti.mogli bi se mi svi iznenaditi.uz malo srece da dobijemo normalnu grupu i sa ovakvom igrom mi cemo mnogima pomrsiti racune.igraci ce biti motivisani euforija ce vladati ima da budemo najprijatnije iznenadenje
Jao, jao. Izvini, Zaboravio sam da se u nas Bajram proslavlja u ibadetu i krugu porodice uz vecernji Hayat specijal.BellaCiao je napisao/la: Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
O cemu tiBellaCiao je napisao/la:Jao, jao. Izvini, Zaboravio sam da se u nas Bajram proslavlja u ibadetu i krugu porodice uz vecernji Hayat specijal.BellaCiao je napisao/la: Ako si nevjernik nemoj Bajram ni da spominjes bez potrebe,a posebno ne u kontekstu sa "litrima alkohola".
Da je dobar, dobar je, al' da boljeg nemamo, imamo itekako.dobar je strateg,boljeg nemamo.
Samo da nam igraci budu zdravi i da ih povrede zaobidju.Evo citam i Kolasinac dobiva u cetvrtak bih pasos pa i to je pozitivna vijest.Jos mozda jedan napadac i to bi bilo super.Do Brazila ima jos mnogo i bice prijateljskih utakmica da se vidi na cemu smo.Dobice sansu i Hajrovic i Kolasinac, a mozda i Besic nadam se.Zukanovic ce ozdraviti do tada, ma bice to sce super aBd.terabajt je napisao/la:Bravo. Svako prvenstvo bude neko iznenadjenje sjetimo se samo proslog prvenstva ili onog prije toga.... Ovo se nadam da cemo to biti mi.astra1922 je napisao/la:al se vi sikirate ako odemo na svjetsko prvenstvo kako ce nas tamo reprezentacije razvaliti.mogli bi se mi svi iznenaditi.uz malo srece da dobijemo normalnu grupu i sa ovakvom igrom mi cemo mnogima pomrsiti racune.igraci ce biti motivisani euforija ce vladati ima da budemo najprijatnije iznenadenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.