Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
da se on malo manje fotografiše za fejs a više trenira, imali bi neke koristi od njega.
naprijed rejal
- ronweasley
- Kontakt:
Benzema je prve tri utakmice odigrao i više nego pristojno. Daleko od toga da Real trenutno nema koristi od njega.Sveti je napisao/la:da se on malo manje fotografiše za fejs a više trenira, imali bi neke koristi od njega.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Haha , koji clanak na ss.ba

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
izvozase ronalda ,bale ga posla po cevape postenski
izvozase ronalda ,bale ga posla po cevape postenski
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ekipa mutnija od Dunava

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
jedva cekam prvu utakmicu na kojoj ce igrati ronaldo i bale od pocetka 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bale ce da debituje sutra, Biti ce tesko protiv zute podmornice,pogotovo ako Isco nebude igrao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zamisli jadnika koji je napravio ovaj "mjerac" koliko je njemu zivot ocajan.Korinov je napisao/la:JAOOO
http://whatbaleearns.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Lopez ; Carvajal,Pepe,Ramos,Nacho ; Illar,Khedira ; Bale,Modric,Ronaldo ; Kemzema
Naučite se 4-3-3.mirzatele je napisao/la:Lopez ; Carvajal,Pepe,Ramos,Nacho ; Illar,Khedira,Modric ; Bale,Ronaldo,Kemzema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nauci ti brate da ovo nije Pes da igraci stoje gdje im ti nacrtas i cekaju loptu nego da imaju radijus kretanja od polovine do suparnickog gola ( CR,GARETH )LBJ MVP je napisao/la:Naučite se 4-3-3.mirzatele je napisao/la:Lopez ; Carvajal,Pepe,Ramos,Nacho ; Illar,Khedira,Modric ; Bale,Ronaldo,Kemzema
govoriš kao da baš niti jedna ozbiljna ekipa na svijetu ne koristi tu formaciju 
naprijed rejal
Babo Iker se vraca na gol u subotu 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hvala ti sto si mi uljepsao dan sa ovim vijestima.emir18 je napisao/la:Babo Iker se vraca na gol u subotu
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
A nema na cemu bilo je i vrijeme al izgleda da ce to biti u utorak jer nisam citao tekst do kraja.Amar Dzeko je napisao/la:Hvala ti sto si mi uljepsao dan sa ovim vijestima.emir18 je napisao/la:Babo Iker se vraca na gol u subotu![]()
![]()
http://www.marca.com/2013/09/13/en/foot ... 90469.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ronweasley
- Kontakt:
Ma riješeno je to odavno, Carlo objasnio da Iker brani u LP i Copa del Rey, a Diego Lopez u Primeri. 
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
sto bi nzacilo Iker brani max 15 utakmica,a Lopez 38ronweasley je napisao/la:Ma riješeno je to odavno, Carlo objasnio da Iker brani u LP i Copa del Rey, a Diego Lopez u Primeri.
- ronweasley
- Kontakt:
Znam ja to, ali Carlo će vrlo vjerovatno ovako tjerati do kraja.emir18 je napisao/la:sto bi nzacilo Iker brani max 15 utakmica,a Lopez 38ronweasley je napisao/la:Ma riješeno je to odavno, Carlo objasnio da Iker brani u LP i Copa del Rey, a Diego Lopez u Primeri..Iker je na pragu da pšrestigne br nastupa u Primeri Raula i on mora igrati u Primeri jer se sasvim sigurno vratio u pravu formu.
Nem smisla da Iker igra Cl je to bi zacilo da bi igrao samo 6 utakmcia u polusezoni,ceka se kiks Diega i Iker postaje opet prvi golman to je odavno jasnoronweasley je napisao/la:Znam ja to, ali Carlo će vrlo vjerovatno ovako tjerati do kraja.emir18 je napisao/la:sto bi nzacilo Iker brani max 15 utakmica,a Lopez 38ronweasley je napisao/la:Ma riješeno je to odavno, Carlo objasnio da Iker brani u LP i Copa del Rey, a Diego Lopez u Primeri..Iker je na pragu da pšrestigne br nastupa u Primeri Raula i on mora igrati u Primeri jer se sasvim sigurno vratio u pravu formu.
Žao mi Ikera, veliki profesionalac, veliki čovjek, sa gipsom na obje ruke bolji golman od Lopeza, ali ne odlučujemo mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.