Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 sep 2013, 00:26

abidas

slika

:D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 00:28

Mozda jedan ovakav ? :roll:

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

stampy

Post Postao/la stampy » 13 sep 2013, 22:15

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 14 sep 2013, 12:38

Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?

High

Post Postao/la High » 14 sep 2013, 14:21

High je napisao/la:Ma Umbro ko Englezi i tačka.
Još prije godinu dana ja napisah da nam Umbro treba praviti dresove, ali, eto, njih više nema i sad je to sve Nike. :D

slika

P. S. Ne gledajte Cahillov dres, čudno mu ''leži''. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 sep 2013, 15:02

Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.

Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 sep 2013, 15:03

71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
zar postoji tako nešto??

71000
Kontakt:

Post Postao/la 71000 » 14 sep 2013, 21:48

jestamaji je napisao/la:
71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
zar postoji tako nešto??
Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 sep 2013, 21:52

amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.

Puma ima pod ugovorom Italiju, Obalu Slonovace, Cile, Kamerun, Cesku, Ghanu, Urugvaj tako da bi sigurno dobili kvalitetne dresove sa detaljima koji karakterisu nasu reprezentaciju, dok je situacija jos bolja kada je Umbro u pitanju i mislim da bi tada imali lidersku poziciju ispred Irske i Norveske.
Objasnio covjek.

A momciluci, moja preporuka, nemojte sad trositi velike pare na ovu opremu kad cemo na Svjetskom promijeniti u boljeg sponzora i 100 % ljepse dresove, tako da vrijedi sacekati malo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 sep 2013, 21:53

stampy je napisao/la:Kako se bliži plasman naše zemlje na Svjetsko prvenstvo, tako je sve izvjesnije da će "Zmajevi", u slučaju odlaska u Brazil, tamo nositi opremu s imenom nekog od vodećih svjetskih proizvođača, baš poput ostalih učesnika Mundijala.

Ugovor NSBiH s “Legeom”, čiju opremu reprezentacija BiH nosi dugi niz godina, važi do lipnja sljedeće godine. Točno do Brazila. S obzirom na borbu najvećih svjetskih proizvođača opreme za svaku iole značajniju reprezentaciju na planeti, a naročito za sudionike SP-a ili kontinentalnih smotri, za očekivati je da svaki od njih "napadne" na naš Savez.

Kako saznajemo, Savez već ima kontakte s velikim brojem najpoznatijih svjetskih sportskih brendova, što znači s "Adidasom", "Nikeom", "Pumom"... ali koji će od njih postati službeni dobavljač opreme za reprezentaciju BiH, neće se znati do sljedeće godine. To će zavisiti od njihovih ponuda.
Jesu i ovi iz Legea glupi, napravili ugovor do SP a bas bi nastup na prvenstvu bila velika reklama za njih.
Mozda nam ponude neko produzenje na par mjeseci ali onda trebaju dati stvarno jaku ponudu i napraviti neke ekstra dresove.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 sep 2013, 22:12

Nike ili Adidas...Legea je odron,prevazisli smo njih odavno!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 sep 2013, 17:13

BadrHari je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nadam se da ce nas novi sponzor biti Umbro ili Puma iz razloga sto mislim da bi nam prilikom izrade dresova posvetili malo vecu paznju nego li je to slucaj sa Adidas-om i Nike-om.

Objasnio covjek.

A momciluci, moja preporuka, nemojte sad trositi velike pare na ovu opremu kad cemo na Svjetskom promijeniti u boljeg sponzora i 100 % ljepse dresove, tako da vrijedi sacekati malo.
Umbro više ne sklapa ugovore. Završit će važeće ugovore sa Kanadom, Irskom i Norveškom i onda će biti Nike. Kao sa Engleskom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2013, 19:36

Još ideja za dres BiH... :)
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 sep 2013, 19:39

prva garnitura je vrh
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mirza17
Kontakt:

Post Postao/la mirza17 » 15 sep 2013, 19:48

71000 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
zar postoji tako nešto??
Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje da ne postoji,evo ima 6 mjeseci kako sajt prave.....toliko o tome koliko su poslovni
a sto se tice artikala u fan shopu vise ima didimida nego opreme.....sem dresova nema se sta kupit
naletim na trenerku ona xxxl kace doc nove,"neznamo".....hocel bit dukserica (trazio one ljunabicaste)....,"neznam"

da se i nama smiluje pa da nas kakav normalan brend,pa da kao i svaki normalan odes u radnju i kupis sta ti treba,ovako cigancim uz ogradu i dozivam......"edo,vedo,mire.....daj dres daj duks"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 sep 2013, 19:50

Svi odlični,i ovakvi bi svi bili idealni kad bi dobili Nike,ali zasto zvijezde na zadnja dva?
Ne pase.
Keep walking.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 sep 2013, 19:55

mirza17 je napisao/la: da se i nama smiluje pa da nas kakav normalan brend,pa da kao i svaki normalan odes u radnju i kupis sta ti treba,ovako cigancim uz ogradu i dozivam......"edo,vedo,mire.....daj dres daj duks"
:lol:

Najbolja mi je ova pretposljednja garnitura. Nije los ni ovaj Pumin, samo bez zvijezda majke ti. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 15 sep 2013, 20:06

Meni je svjedno hocel biti Nike ili Adidas ili Puma ili Umbro.. Samo da ne bude neka seljacka marka kao Legea da ostane ili Joma, gdje se ljudi pitaju "Koja je ovo marka?" kada budemo u Brazilu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 sep 2013, 20:09

@NKMramor ... simbolikom je najjaci ovaj 4.
Plava boja je tu, boja Bosne. Bijela "sijece", naravno simbol Dinarida, bas kao na zastavi s ljiljanima. Samo nam na tom dresu ljiljani nedostaju.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 sep 2013, 20:14

Ovaj cetvrti dres je daleko najbolji. Odnosno druga garnitura, pogotovo plavi dres.

Ovaj pumin sa zvjezdicama je uzas. Isto da je iz nekog bozicnog crtica ispao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, Dinhooo, Google Adsense [Bot], Sheyi, skoJaa i 74 gosta.