Ako gledamo talent svi su tu negdje , a ako ces gledati ko je zasluzio kroz proslu sezonu ja bi rekao Pogba .gaston je napisao/la:Po logici Draxler ali ipak Varane igra u Spaniji.nerkolfc je napisao/la:The nominees for the Golden Boy award: Raphael Varane, Julian Draxler, Paul Pogba, Coutinho and Wilfried Zaha.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
znam 100% da na toj listi ima Ox e sad ne znam gdje si tu našao, no draxler bi trebao da dobije tu nagradu koja i i nije nešto kad se sjetiš ko je sve dobijao 

Vođa zna.
Neki novinar Tuttosporta spomenuo ovih 5 imena . Znam da na toj listi bude dosta vise igraca .
Messi , Isco , Rooney...
Messi , Isco , Rooney...
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 12 sep 2013, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Andersonnedim1993 je napisao/la:znam 100% da na toj listi ima Ox e sad ne znam gdje si tu našao, no draxler bi trebao da dobije tu nagradu koja i i nije nešto kad se sjetiš ko je sve dobijao

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Slažem se.nerkolfc je napisao/la:Ako gledamo talent svi su tu negdje , a ako ces gledati ko je zasluzio kroz proslu sezonu ja bi rekao Pogba .gaston je napisao/la:Po logici Draxler ali ipak Varane igra u Spaniji.nerkolfc je napisao/la:The nominees for the Golden Boy award: Raphael Varane, Julian Draxler, Paul Pogba, Coutinho and Wilfried Zaha.
Coutinho i Draxler kao najveća konkurencija Pogbi
Ja te volim, volim Željo..
Ima dobrih stvari u ovom nasom šopu.
Ja se sjetio da pogledam kad sam vidio duksericu od Bayerna.
http://store.liverpoolfc.tv/aw13/s/c" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja se sjetio da pogledam kad sam vidio duksericu od Bayerna.
http://store.liverpoolfc.tv/aw13/s/c" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Coutinho nije bio dobar u Interu koliko u Liverpoolu, mora da je do ligenedim1993 je napisao/la:i vela iz arsenala rastura u sociedadu pa jbt ga, kanta u EPL-u bio. jednostavno lakša liga za igratgaston je napisao/la:
Susu stvarno super ide u spanskoj ligi![]()
Čekamo Rizu sa pricom koja je greska sto je poslat na posudbu![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo jedan za povratak
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlicno je ovo ispalo sa Susom, jos jedan pametan potez uprave.
- EdenHazard
- Kontakt:
Brazilian striker Diego Costa admits he came close to signing for Liverpool but his connections to Atletico Madrid proved too strong.
The 24-year-old was reported to be the subject of a late £22million bid by Brendan Rodgers in the closing stages of this summer's transfer window.
Costa, who started his career with Portuguese side Braga, conceded a move to Anfield was on the cards but ultimately chose to reward the loyalty Atletico have displayed to him.
"I was close to leaving, Liverpool are a great team," he told Mundo Deportivo. "But after fighting so hard and overcoming difficulties to get my place at Atletico, how could I leave?"
The 24-year-old was reported to be the subject of a late £22million bid by Brendan Rodgers in the closing stages of this summer's transfer window.
Costa, who started his career with Portuguese side Braga, conceded a move to Anfield was on the cards but ultimately chose to reward the loyalty Atletico have displayed to him.
"I was close to leaving, Liverpool are a great team," he told Mundo Deportivo. "But after fighting so hard and overcoming difficulties to get my place at Atletico, how could I leave?"
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke Sefu!

Cestitke Brennyu al je i Sturridge zasluzio nagradu za igraca mjeseca
[youtube][/youtube]
Tek sad naiđoh na ovo
Tek sad naiđoh na ovo

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Double učinak ovaj mjesec

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Manager of the Month: Brendan Rodgers.
Player of the Month: Daniel Sturridge.
Team of the Month: Liverpool FC
steta sto nema nagrada za golmana mjeseca i tu bi sigurno uzeli neku nagradu

Player of the Month: Daniel Sturridge.
Team of the Month: Liverpool FC
steta sto nema nagrada za golmana mjeseca i tu bi sigurno uzeli neku nagradu

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Mocna slika!
Cestitke sefu i Staridzu! Zasluzeno i samo tako nastavite

Cestitke sefu i Staridzu! Zasluzeno i samo tako nastavite

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
od marta 2009 god. nismo imali double ucinakgaston je napisao/la:
Double učinak ovaj mjesec![]()
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
cestitke obojici, samo tako nastavite!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Cestitke nasima,apsolutno zasluzeno. August izdominiran!
Konacno i da Brendan dobije neku nagradu za svoj dobar i kvalitetan rad.Ne sumnjam da ce ovaj uspon i dalje trajati.

Konacno i da Brendan dobije neku nagradu za svoj dobar i kvalitetan rad.Ne sumnjam da ce ovaj uspon i dalje trajati.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.