RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 11 sep 2013, 14:00

a što je BAKA sinoć pohvalio Ibru i zeta... :lol: :lol: :mrgreen:

kaže za IBRU da je on sve u Veležu od ekonoma pa do direktora, i da je u kontaktu s njim, kaže još da je IBRO na putu da stvori dobar Velež, samo treba malo više strpljenja... 8-)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 11 sep 2013, 14:17

AlemC85 je napisao/la:a što je BAKA sinoć pohvalio Ibru i zeta... :lol: :lol: :mrgreen:

kaže za IBRU da je on sve u Veležu od ekonoma pa do direktora, i da je u kontaktu s njim, kaže još da je IBRO na putu da stvori dobar Velež, samo treba malo više strpljenja... 8-)
Ibro je zapadna škola, i što je najvažnije, on nije u Veležu da bi se izmuzo neku kintu, već prvenstveno radi svoje afirmacije i radi toga što voli Velež.Više bi u Švici zarađivao da trenira malu raju, ubjeđen sam.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2013, 16:48

Ne moze Ibro napravit svjetski Velez, niti Baka, niti Tana niti Niksic.
Jedino Ibro ZAJEDNO sa svima ostalim u klubu i oko njega moze da ucestvuje u timskom radu koji vodi boljem Velezu. Ovo pojedinacno glorificiranje - ne vodi nicemu.

U Mostaru isto ko da neki stalno skrecu vodu na ovaj ili onaj mlin. Uvijek je neki "heroj" odgovoran za sav uspjeh - a nije tako. Ako se Velez i vrati na stare staze slave, to nece biti radi jednog heroja nego ce to biti onda kad iza njega bude stajao veliki tim ljudi koji zajedno disu jednom dusom i rade na jacanju kluba. To znaci i trener, i direktor, i sportski direktor, i clanovi UOa, i politicki igraci (kao npr. Niksic danas), i biznismeni koji guraju klub, i sponzori - svi zajedno moraju disati jednom dusom.

Bude li Ibro i direktor i trener - od tog Veleza nece biti nista.
Cak sta vise, ako Velez spadne samo na Ibru, Velez nece bit ni u 5. ligi, bez obzira sto ja strasno postujem Rahimica - ali to je istina za bilo kojeg pojedinca, pa i za njega. Samo se zajedno moze naprijed.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 20:14

MostaracVelezovac je napisao/la:Ne moze Ibro napravit svjetski Velez, niti Baka, niti Tana niti Niksic.
Jedino Ibro ZAJEDNO sa svima ostalim u klubu i oko njega moze da ucestvuje u timskom radu koji vodi boljem Velezu. Ovo pojedinacno glorificiranje - ne vodi nicemu.

U Mostaru isto ko da neki stalno skrecu vodu na ovaj ili onaj mlin. Uvijek je neki "heroj" odgovoran za sav uspjeh - a nije tako. Ako se Velez i vrati na stare staze slave, to nece biti radi jednog heroja nego ce to biti onda kad iza njega bude stajao veliki tim ljudi koji zajedno disu jednom dusom i rade na jacanju kluba. To znaci i trener, i direktor, i sportski direktor, i clanovi UOa, i politicki igraci (kao npr. Niksic danas), i biznismeni koji guraju klub, i sponzori - svi zajedno moraju disati jednom dusom.

Bude li Ibro i direktor i trener - od tog Veleza nece biti nista.
Cak sta vise, ako Velez spadne samo na Ibru, Velez nece bit ni u 5. ligi, bez obzira sto ja strasno postujem Rahimica - ali to je istina za bilo kojeg pojedinca, pa i za njega. Samo se zajedno moze naprijed.
A sto ih nabroja ti. Pa nismo Ajax jbte. Cuj veliki tim ljudi. Evo ti npr Dinamo 2 se covjeka vrte u njemu a sampion je 7-8 godina zaredom dok se u Hajduku vrti gomila plus ogromna Torcida pa su iza Dinama 100 godina. Paglu ti capri
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 sep 2013, 20:32

ma dovoljno je jedan kvalitetan i posten covjek da napravi nesto.Ali taj covjek mora biti glavni u klubu koji ce dalje da odredi koji ce mu ljudi biti saradnici(i koji mu odgovaraju za poso)Tako ako se stvori dobar tim u upravi ,to je kartica za uspjeh.Ovako kako je sada Ibro postavljen ne moze puno da utice ali moze da donekle napravi izbor igraca koji ce konkurisati za tim.(jos da mu se sa strane ne plekaju u posao bilo bi jos bolje).Sa MV se donekle slazem,ti svi ljudi koji su u Klubu(bilo da ih je od 2-10) moraju biti kvalitetni i da rade samo svoj posao sto kvalitetnije ali da se ne plekaju u druge poslove i to mora donijeti rezultat.Mora se znati ko je glavni i kome se polazu racuni,a toga po meni nece biti sve dok se klub ne privatizuje :roll:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 sep 2013, 20:49

Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2013, 20:50

Izvinite molim vas, ali vizija Veleza kao kluba kojeg vodi "jedan sposoban covjek" je skoro pa djecija. Ni jedna se organizacija u 21 vijeku tako ne vodi - pa ni Velez. Vi isto ko da mislite da Velez cini 11 igraca na terenu, a ne 50tak ljudu na terenu i van njega, od kojih je ama bas svaki potreban za uspjeh.

Pa evo vam najbolji primjer Bicakcic i Hajrovic. Te momke nije doveo Susic niti Osim nego neki ljudi iz pozadine FSBiH koji su hodali po Evropi, sjedili sa njihovim familijama, sredjivali papire, da ih dovedu ovdje, da bi ta dvojica odveli BiH korak do Brazila. Nisu ta pojacanja s neba pala - neko ih je morao dovest. I taj neko je morao biti "sposoban" - sto znaci nemoze samo Pape Susic bit sposoban niti Ivica Osim - nego tu ima 50 sposobnih ljudi - da bi se ostvario uspjeh.

Slicna je stvar i s Velezom. Letic htjeo da ode iz Veleza i onda odjednom potpise dodatnu godinu dana "vjernosti" klubu. Kako to?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 21:13

Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godina
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 sep 2013, 21:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godina
To za onaj od Carine? Nije bitno kome je oduzet, nisu ga trebali stavljat ako nisu tu da ga paze, jer mjesto je baš vidljivo, i naivno je bilo tako ostavljati transparent bez imalo razmišljanja. A to što kažeš koliko je njihovih završilo kod nas, ja za samo jedan znam 100%.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 21:26

Chupacabra je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godina
To za onaj od Carine? Nije bitno kome je oduzet, nisu ga trebali stavljat ako nisu tu da ga paze, jer mjesto je baš vidljivo, i naivno je bilo tako ostavljati transparent bez imalo razmišljanja. A to što kažeš koliko je njihovih završilo kod nas, ja za samo jedan znam 100%.
Nije od RA carine nego od alkosa iz stoka kojima se govorilo da ga daju KN ali oni nisu htjeli. Pao je trans u Citluku,pao je na brani rastani i pao je eagles prije 4-5 godina. Ovo je njihov drugi da su nama odradili. Prvi je pao na derbiju 2000 kad je Martinovic usao s nama na stajanje strgao ga i pobjegao. Ali to nije bio trans nego zastava
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 21:32

Ma prci to nego sta cemo mi protiv Borca. Imali su igraci dosta odmora da se spreme. Borac je jak ali ja ocekujem pobjedu. Standardni mi njih ovde a oni nas u BL
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 sep 2013, 21:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije od RA carine nego od alkosa iz stoka kojima se govorilo da ga daju KN ali oni nisu htjeli. Pao je trans u Citluku,pao je na brani rastani i pao je eagles prije 4-5 godina. Ovo je njihov drugi da su nama odradili. Prvi je pao na derbiju 2000 kad je Martinovic usao s nama na stajanje strgao ga i pobjegao. Ali to nije bio trans nego zastava
Nisi me shvatio, znam kome je uzet ovaj trans jučer, nego ti govorim za taj što je Mehić prod'o da je to bio od Carine veliki trans, jedan od većih koji su bili na tribini, jel to to? Znam da smo mi uzeli od Avenije, a za ostale nisam siguran,ne sjećam se baš najbolje, ne računam nikakve zastavice, dresove i slično. Uglavnom htio sam reć da je ovo što se desilo krajnje neodgovorno i naivno od te raje iz štoka.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 21:48

RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 11 sep 2013, 21:57

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 sep 2013, 22:06

Chupacabra je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.
Ma druze nemas se sta sekirat toga je uvijek bilo i bit ce. Sutra cemo mi njihov i tako ukrug. Da smo se sreli negdje na putu pa popusili trans e to je vec sramota a ovako 5-orica s fantomkama na jednog konobara je za :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 12 sep 2013, 12:31

SVI ZA GOLA kakav BHT, sad smo najpotrebniji Veležu. Velež i lider lige Borac iz Banja Luke u nedjelju (16 sati) bit će izravno prenošena na BHT-u.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 sep 2013, 14:44

Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 sep 2013, 14:48

U PETAK PRESS KONFERENCIJA

Uoči derbija Veleža i Borca, kao i nastavka sezone nakon reprezentativne pauze, sutra (petak) u 12.00 sati na stadionu FK Velež održat će se press konferencija. Medijima će se uoči predstojećih utakmica obratiti Ibro Rahimić, šef stručnog štaba FK Velež i igrači našeg kluba.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 12 sep 2013, 19:28

RodjeniiBrato je napisao/la:
Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...
Samo se ti tješi da je to tako :lol:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 12 sep 2013, 19:35

rebel je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:
Samo se ti tješi da je to tako :lol:
Ispred kafića Stock na Trgu Ivana Krndelja, u naselju Bejrut, desio incident, u kome je prvo bačena dimna bomba, a potom je pet maskiranih mladića sa noževima u rukama uzelo zastavu Veleža ,dugačku 10 metara. Oni su potom ušli u džip kojim su se i dovezli, i pobjegli. Od Miletića saznajemo da su policajci identifikovali i ove osobe, te ih priveli u stanicu na krim-obradu. Zastava je pocjepana u MUP-u HNK-a.

P.S Zastava je od dedara, nemam ti vise sta pricati, momci od 25 godina napadaju ljude stare 50+ godina, ma prejako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.