Mislis ko ti i Mara u krivi...Greivis je napisao/la:Lijepo je vidjeti da ima i ljudi koji se slabije u fudbal razumiju od Susica.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ti si tek poseban slucaj.harishp je napisao/la:Mislis ko ti i Mara u krivi...Greivis je napisao/la:Lijepo je vidjeti da ima i ljudi koji se slabije u fudbal razumiju od Susica.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ipak te i Mara sije.Greivis je napisao/la:A ti si tek poseban slucaj.harishp je napisao/la:Mislis ko ti i Mara u krivi...Greivis je napisao/la:Lijepo je vidjeti da ima i ljudi koji se slabije u fudbal razumiju od Susica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma popravit ce se Miske za mjesec dana, tek je sezona krenula bit ce on u pravoj formi.
Znate li vi sta znaci Miske za ovu ekipu, pa on je proslavio ovu reprezentaciju, on je Dzeku izbacio u prvi plan na svjetskoj sceni, igrao je za repku kad niko nije htio i on je zadnji igrac kojeg treba osudivati.
Nije odigro dobro protiv Slovaka, ali se poigro sa Grcima.
Miske ima jos da odigra posljednji ples, on ima mnogo toga da ponudi nasoj repki. Nemamo mi jos igraca koji ga moze zamjeniti. Samo njegovo prisustvo u timu uljeva sigurnost ostalim igracima. On ima sad sto ni jedan drugi igrac (osim Spahe ) nema a to je iskustvo.
Ako posmatramo povrsno i sa velikom dozom ne znanja o ovoj viteskoj igri recemo da je Msike nepotreban faktor ovom timu, ali tacan i ispravan odgovor ce te dobiti kad on ne bude vise igrao. Vjerujem da cemo svi redom kukati i sa sjetom prisjecati se debelog Misketa.
Znate li vi sta znaci Miske za ovu ekipu, pa on je proslavio ovu reprezentaciju, on je Dzeku izbacio u prvi plan na svjetskoj sceni, igrao je za repku kad niko nije htio i on je zadnji igrac kojeg treba osudivati.
Nije odigro dobro protiv Slovaka, ali se poigro sa Grcima.
Miske ima jos da odigra posljednji ples, on ima mnogo toga da ponudi nasoj repki. Nemamo mi jos igraca koji ga moze zamjeniti. Samo njegovo prisustvo u timu uljeva sigurnost ostalim igracima. On ima sad sto ni jedan drugi igrac (osim Spahe ) nema a to je iskustvo.
Ako posmatramo povrsno i sa velikom dozom ne znanja o ovoj viteskoj igri recemo da je Msike nepotreban faktor ovom timu, ali tacan i ispravan odgovor ce te dobiti kad on ne bude vise igrao. Vjerujem da cemo svi redom kukati i sa sjetom prisjecati se debelog Misketa.
-
- Kontakt:
Ovdje neko poredi Misketa sa Pjanicem,pa sta je sa Pjanicem bilo u ove dvije tekme,Miske bio katastrofa a Pjanic idealan? Koliko je Miske povukao ovu repku puta niste toga ni svjesni kad se samo sjetim sta se desi u sred Spanije,valjda to neki brzo zaborave,kako god okrenes i ovaj preokret je Miske pokrenuo onim kornerom!
To je strasno koliko ljudi ne znaju, najteza pozicija je pozicija playmaker-a, evo da vam docaram njegovu snagu.
Kada smo rasuli Grcku ko je bio igrac utakmice ( Miske ) ili bilo koju drugu pobjedu gdje je on igrao, a u zadnje dvije utakmice jedan od najlosiji je bio Miske i jedva smo se izvukli.
Prostije receno kada igra Miske igra repka, kad on zakaze cijeli napad zakaze.
Kada smo rasuli Grcku ko je bio igrac utakmice ( Miske ) ili bilo koju drugu pobjedu gdje je on igrao, a u zadnje dvije utakmice jedan od najlosiji je bio Miske i jedva smo se izvukli.
Zakazao je i protiv Latvije i Litvanije na svom, a u gostima protiv Latvije nije ni igrao, pa smo opet zabijali. Ne zavisimo mi od Misimovica kao sto neki misle. Da zavisimo, crno bi nam se pisalo.slana_krv je napisao/la:To je strasno koliko ljudi ne znaju, najteza pozicija je pozicija playmaker-a, evo da vam docaram njegovu snagu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma dzaba,oni su oni zapeli Miske pa Miske..Bez njega ne bi imali ni dresove na sebi..Cartman je napisao/la:Zakazao je i protiv Latvije i Litvanije na svom, a u gostima protiv Latvije nije ni igrao, pa smo opet zabijali. Ne zavisimo mi od Misimovica kao sto neki misle. Da zavisimo, crno bi nam se pisalo.slana_krv je napisao/la:To je strasno koliko ljudi ne znaju, najteza pozicija je pozicija playmaker-a, evo da vam docaram njegovu snagu.

U utakmici sa Litavnijom cini mi se Pjanic imao 2 asistencije,jendu upravo za Misketa..Protiv Latvije u gostima gol i asistencija..
Mislim,postujem ja svacije misljenje i stav,ali porediti Pjanica i Misimovica trenutno je van svake pameti..Pjanic ima sve predispozicije da nadmasi Misketa i karijerom personalnom i u repki..Pa Miske u vrijeme Barbareza,Bolica je bio samo jedan od igraca,a Pjanic u ovoj eri jedan od najvaznijih,a tek mu 22 godine..Toliko..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Jel te sram?Rios je napisao/la:Ma dzaba,oni su oni zapeli Miske pa Miske..Bez njega ne bi imali ni dresove na sebi..![]()
![]()
U utakmici sa Litavnijom cini mi se Pjanic imao 2 asistencije,jendu upravo za Misketa..Protiv Latvije u gostima gol i asistencija..
Mislim,postujem ja svacije misljenje i stav,ali porediti Pjanica i Misimovica trenutno je van svake pameti..Pjanic ima sve predispozicije da nadmasi Misketa i karijerom personalnom i u repki..Pa Miske u vrijeme Barbareza,Bolica je bio samo jedan od igraca,a Pjanic u ovoj eri jedan od najvaznijih,a tek mu 22 godine..Toliko..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Izdiktiraj mi sastav protiv Danske na Kosevu..Ko su bile zvijezde u tom sasavu,u koga se najvise gledalo? Pa mi onda reci od koga se najvise ocekivalo u Beogradu? Pa u onoj prijateljskoj protiv Francuske na Kosevu i u ciklusu koji se slijedio nakon te utakmice? Misimovic je u prvi plan izbio kod Fuke Muzurovica u vrijeme onog pisma cuvenog kad je 8 igraca odlucilo da bojkotuje repku..Znas li koga je tad Fuko zvao da povede repku kao kapiten i vodja-Zlatana Bajramovica koji je bio nasa najvece zvijezda u to vrijeme,nakon sto se povukao Sergej Barbarez,a Bolic i Baljic bili haman na kraju karijera....Amar Dzeko je napisao/la:Jel te sram?Rios je napisao/la:Ma dzaba,oni su oni zapeli Miske pa Miske..Bez njega ne bi imali ni dresove na sebi..![]()
![]()
Poenta je da je Misimovic tad bio mlad kao sto je Pjanic sad,ali da Pjanic znaci vise repki nego Miske u istim godinama..Ili ces reci drugacije?
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 sep 2013, 17:27, ukupno mijenjano 3 puta.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Dobro haj Miske je 0 necemo u diskusiju ulaziti. 

Ronaldo - Isco - Bale
Kad sam ja rekao da je Miske 0? Nikad..Samo pricam o sadasnjosti koja ne ide u prilog Misimovicu..Amar Dzeko je napisao/la:Dobro haj Miske je 0 necemo u diskusiju ulaziti.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa imas brdo igraca koji se ubise trceci al ne mogu nabaciti da im zivot o tome zavisi. A posto fudbal i dalje nije cista altetika nego moras znati i sa loptom onda se trazi balans u ekipi.stokton je napisao/la:Jest i odma ćemo zaboraviti šetanje po terenuKoigrazaraju je napisao/la:Pa ipak je on bio taj kojije izveo korner iz kojeg smo izjednacili
Ne vidim da je Miske podbacio vise od Pjanica, Dzeke iili Ibiscevica. Realno su sva 4 bili izuzetno losi pa je zato i tim izgledao lose.
Da ne bi tog centarsuta igralo bi se jos 10 godina ali ha napadaci ne bi metnuli.
Miske je naš najveći poslijeratni fudbaler.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Istina je da imaš igrače koji se ubiju trčeći i one koji manje trče, ali trče, to je činjenica koja ne ide njemu u korist. Ne možeš opravdavati njegovu partiju protiv Slovaka na strani i kući tom jednom predasistencijom.

Ovo je također čista pretpostavka i ne može se nikako uzeti ozbiljno kao argument. Mogu ja reć' : džaba što je on ubacio iz kornera tada, da su slovački obrambeni naskočili Spahu, a ovaj nije poslao loptu na drugu stativu, mogao je on još do kraja utakmice izvesti 10 kornera, pa ga ne bi " metnuli ".ugursuz je napisao/la:Da ne bi tog centarsuta igralo bi se jos 10 godina ali ha napadaci ne bi metnuli
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa nije bas pretpostavka. Realno smo samo tako mogli dati gol. Ili prekid ili distanca jer su glavna 4 igraca zaduzena za kreaciju i realizaciju vise nego zakazala a uz to su i pokazali jednu dozu sebcnosti u nekim situacijama. Da li je pritisak, vaznost utakmice, ne znam ali na terenu je izgledao kao da ga Dzeko, Vedo, Miske i Pjana nece iz igra dati 3 mjeseca. Bio je 70 minut. Da tu ne pade realnije je da utakmica zavrsava 1-0 a mi pusimo u barazu. Ovako cemo u Brazil. Svakoj ekipi pogotovo u turnirskom takmicenju treba igrac poteza.
Ja protiv njega ništa nemam. Naš Miske je ponos, i od dresova imam Misketa i Seju, nemam Džeku, čisto da se zna. Jedini način da se postigne gol bio iz prekida ? Pa tu tezu obori utakmica u Zenici, u kojoj su nas preskakali kako su htjeli. Onaj gol je bio čisto nešto što se moralo desiti.
Da su nam napadači bili prisebniji, mogli smo ih natrpati na početku, i upravo suprotnom igrom od te igre u zraku, igrom " po zemlji ". No et', nije se dalo, nije se dalo do 70 - te, drago mi je da se na kraju pobjedilo, kome nije, jel ?
Ali neke stvari se moraju reći, i pisao sam ih već na ovom topicu, neću ih ponavljati. On je definitivno igrač koji je za rostera. Igrač koji, kad postane profesionalac, kao protiv Grka, teško može biti zamjenjiv. Samo da se uozbilji, shvati riječ profesionalizam na pravi način, i opet će da postane moj idol. Do tada, uvijek ću napisati šta ne valja u njegovoj igri, sportskom životu, odnosu prema dresu itd.
Da su nam napadači bili prisebniji, mogli smo ih natrpati na početku, i upravo suprotnom igrom od te igre u zraku, igrom " po zemlji ". No et', nije se dalo, nije se dalo do 70 - te, drago mi je da se na kraju pobjedilo, kome nije, jel ?
Ali neke stvari se moraju reći, i pisao sam ih već na ovom topicu, neću ih ponavljati. On je definitivno igrač koji je za rostera. Igrač koji, kad postane profesionalac, kao protiv Grka, teško može biti zamjenjiv. Samo da se uozbilji, shvati riječ profesionalizam na pravi način, i opet će da postane moj idol. Do tada, uvijek ću napisati šta ne valja u njegovoj igri, sportskom životu, odnosu prema dresu itd.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Velicaju covjeka koji je u zadnje 3,4 godine imao 2,3 poteza u utakmicama sa losijim protivnicima. Covjeka koji svojom neprofesionalnoscu potkopava cijeli sistem nase igre. Covjeka za koga mora trcati 4,5 igraca. Covjeka koji zasluzuje brat bratu najvise zadnjih 20 minuta i to kao posljednji dzoker. Totalno diletantno od Susica da ga drzi sve do 77 minute dok ima jednoh Hajrovica na klupi.
Misimovic ne bi imao mjesta ni u jednoj normalnoj repci u evropi u ovakvoj formi. Postujem sto ga se zove radi tih nekih ranijih zasluga al da ima ovako zagarantovano mjesto u prvih 11 nije normalno. Valjao nam je i ovaka (mada je bio u nesto boljoj formi) pri tadasnjoj konkurenciji i izboru igraca. Sada si dosla druga vremena.
Ne mrzim nista vise nego kada jedan igrac prodje svoj zenit a na silu se gura. Isto je bio slucaj i sa Sehicem kao i Misimovicem juce. Katastrofa.
Misimovic ne bi imao mjesta ni u jednoj normalnoj repci u evropi u ovakvoj formi. Postujem sto ga se zove radi tih nekih ranijih zasluga al da ima ovako zagarantovano mjesto u prvih 11 nije normalno. Valjao nam je i ovaka (mada je bio u nesto boljoj formi) pri tadasnjoj konkurenciji i izboru igraca. Sada si dosla druga vremena.
Ne mrzim nista vise nego kada jedan igrac prodje svoj zenit a na silu se gura. Isto je bio slucaj i sa Sehicem kao i Misimovicem juce. Katastrofa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- samoposteno
- Kontakt:
mozda si mislio nas naj deblji poslijeratni fudbalerLBJ MVP je napisao/la:Miske je naš najveći poslijeratni fudbaler.

- TzBulevar87
- Kontakt:
+1LBJ MVP je napisao/la:Miske je naš najveći poslijeratni fudbaler.
Najpoganiji smo narod u Evropi i ovo što se piše o Misketu na ovoj temi je čist dokaz tog

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.