BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Uh zamisli 'vako (pu pu pu)
9. kolo
BiH Lihtenštajn 5 0
Grčka Slovačka 1 0
10. kolo
Litvanija BiH 0 3
Grčka Lihtenštajn 30 0 uz pomoć Velibora Džarovskog
9. kolo
BiH Lihtenštajn 5 0
Grčka Slovačka 1 0
10. kolo
Litvanija BiH 0 3
levat je napisao/la:Uh zamisli 'vako (pu pu pu)
9. kolo
BiH Lihtenštajn 5 0
Grčka Slovačka 1 0
10. kolo
Litvanija BiH 0 3

- Bayern@heart
- Kontakt:
Pitanje dali će 100% biti online prodaja ulaznica za Lihtenštajn kao što je najvljeno
Da budem u pripravnosti 

Pa da je prazan gol,bez golmana oni nisu u stanju dati vise od 2 golalevat je napisao/la:Uh zamisli 'vako (pu pu pu)
9. kolo
BiH Lihtenštajn 5 0
Grčka Slovačka 1 0
10. kolo
Litvanija BiH 0 3

-
- Kontakt:
momci, ima li vec nervoze? 

To ni u snu ne treba spomenuti. Kakve smo srece i koliko nam je Kosevo sretan stadion, pola bi igraca nasih izaslo ranije zbog slomljenih nogu i povreda. Elem lijepo nase Bilino. Da jos napomenem ja sam rodjen u Sarajevu i citav sam zivot u istom proveo, ali nasoj repci Kosevo je nesretan stadion.fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da cemo protiv licht. igrati na kosevu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- MajklRounder
- Kontakt:
Samo se cekalo da prvu izgubimo da Bilinom pa da krenu salve komentara gdje trebamo igrati daj ljudi budite svjesni da ce se na Kosovu igrati samo prijateljske Kosevo sta bolje ima od Bilinog je kapacitet a u onom legenju ne znam vise kako i Sarajevo igrasoccerfan je napisao/la:To ni u snu ne treba spomenuti. Kakve smo srece i koliko nam je Kosevo sretan stadion, pola bi igraca nasih izaslo ranije zbog slomljenih nogu i povreda. Elem lijepo nase Bilino. Da jos napomenem ja sam rodjen u Sarajevu i citav sam zivot u istom proveo, ali nasoj repci Kosevo je nesretan stadion.fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da cemo protiv licht. igrati na kosevu

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
-
- Kontakt:
evo moje prognoze:
BiH - LIE 7:0
LIT - BiH 0:3
GRE - SVK 1:2
GRE - LIE 2:0
BiH - LIE 7:0
LIT - BiH 0:3
GRE - SVK 1:2
GRE - LIE 2:0
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Grčka me ne interesuje, ali poznavajući njih , odigrat će 1-0 sa Slovacima u 80'
kao i obično, sa Lihtenštajnom će biti max. 3-0 .
A naši će sa Lihtenštajnom odigrati (0-0) na poluvremenu opet će se je*avati Amra i sve majke i sestre igrača na terenu i onda če završiti 2-0
A sa Litvanijom će biti (1-1) na poluvremenu i onda će biti dvije 100% šanse za Litvaniju , ali na kraju dobijamo sa 3-1 sa dva gola u zadnjih 10 minuta

A naši će sa Lihtenštajnom odigrati (0-0) na poluvremenu opet će se je*avati Amra i sve majke i sestre igrača na terenu i onda če završiti 2-0

A sa Litvanijom će biti (1-1) na poluvremenu i onda će biti dvije 100% šanse za Litvaniju , ali na kraju dobijamo sa 3-1 sa dva gola u zadnjih 10 minuta

Nemoj matere ti to prizivat', pa bit će srčanih po Bosni u masovnim količinama.Kobe Bryant je napisao/la:Grčka me ne interesuje, ali poznavajući njih , odigrat će 1-0 sa Slovacima u 80'kao i obično, sa Lihtenštajnom će biti max. 3-0 .
A naši će sa Lihtenštajnom odigrati (0-0) na poluvremenu opet će se je*avati Amra i sve majke i sestre igrača na terenu i onda če završiti 2-0![]()

............begovic...........
mujdza..bicakcic..spahic..salihovic
............kolasinac..........
pjanic....misimovic.......lulic
......ibisevic......dzeko.......
klupa: medunjanin, hajrovic i ostali
ja mislim moze seo kao zadnji vezni (tu imamo najvise problema)
miske ako nije u formi on jedno pol, jedno pol hajrovic (ako je u formi, onda miske 70min)
mujdza..bicakcic..spahic..salihovic
............kolasinac..........
pjanic....misimovic.......lulic
......ibisevic......dzeko.......
klupa: medunjanin, hajrovic i ostali
ja mislim moze seo kao zadnji vezni (tu imamo najvise problema)
miske ako nije u formi on jedno pol, jedno pol hajrovic (ako je u formi, onda miske 70min)
Ma nabubat Višenšajn, napunit ih ko Rumun nadničar kolica malterom.A onda ove češnauskase počastiti kojim golom i onda bajramski dernek 

DRUG NEBI TI PUNCA
- NoName
- Kontakt:
Ako dođemo do toga da utakmica u Litvi odlučuje o našem plasmanu na SP, stvarno će biti ogroman teret na našim igračima. Ipak, bio je i u Žilini pa su opet uspjeli preokrenuti rezultat i to je nešto što ohrabruje. Nadam se da će navijača biti makar kao u Žilini, ovaj put trebaju naši skandinavci malo više potegnuti jer ih u Žilini nije bilo previše.
Ja se iskreno nadam da ovaj novi selektor Slovačke neće baš eksperimentisati protiv Grčke jer im je konačno, nakon dugo vremena, atmosfera u reprezentaciji pozitivna. Mislim da im ne pada na pamet da izgube sa par komada razlike i da ponovo potonu u letargiju, mislim da će htjeti da se nadmeću dole a ako budu igrali kao protiv nas onda će glatko otkinuti poneki bod, moje mišljenje je da će biti 0:2, ljudi su baš kompletni u svim linijama.
Utakmice sa Slovačkom smo odigrali loše, to svi znaju koji iole prate igru a ne samo rezultat. Pukotina između odbrane i napada je bila ogromna i jasno se vidio nedostatak zadnjeg veznog, razbijača koji bi presjekao poneki njihov napad a ovako smo gotovo uvijek išli na postavljenu odbranu. E sad, zašto smo igrali bez tog igrača to zna Sušić, da li je Zahirović bio nespreman, za Rahimića to znamo ali baš nam je falio taj tip igrača.
Budućnost izgleda puno svjetlija, vidimo da smo puno dobili sa Hajrovićem i Bičakčićem, Zukanović je tu, uskoro će nam se pridružiti i Kolašinac i Hadžić, vratit će se uskoro i Vranješ ... Biće mogućnosti raznih kombinacija, još nam fali jedan kvalitetan backup napadač (Mahmutović?) i imamo reprezentaciju koja se može nositi sa svima a imamo i igrače koji mogu da promjene ritam utakmice. To je veoma važno.
Pojedini igrači su na zalasku karijere, tu prije svega mislim na Rahimića i Misimovića. Toga moramo biti svjesni, kako mi, tako i oni sami a bogami i Sušić. Nije uredu da se Misimović gura u prvih 11 nakon onakve igre u Zenici a Sušić na presici izjavljuje da je vidio već na prvom treningu da je Hajrović strašan igrač. Bez obzira na sve kredite, utakmicu mora početi najboljih 11. I pored toga, iskustvo Rahimića i Misimovića je itekako potrebno ovoj reprezentaciji, tako da su oni sigurni putnici za Brazil.
Dakle, ostalo je još malo. Velika je stvar da ćemo nakon Lithenštajna znati šta nam je raditi, tj. vidjet ćemo kako će odigrati Grčka i Slovačka. Ponavljam, ja se nadam maksimalnom angažmanu kod Slovaka (kao protiv nas) a u tom slučaju Grci će teško do punog plijena.
Sa aspekta navijanja, mora se nešto uraditi po pitanju Zenice. Naš tim je u Žilini imao puno bolju podršku nego u Zenici, iako je u Zenici bilo više naših navijača. Razlog je jednostavan, karte odu u ruke raznih manekena i manekenki, ljudi koji ne znaju osnovna pravila fudbala i kojima je jedino bitno da se lociraju na stadionu i objave pokoju fotografiju na društvenim mrežama. Pravi navijači ostanu ispred stadiona ili kući. Isto tako, onom seljakluku i roštiljadama na ulicama se mora stati u kraj, moramo pronaći načina za to.
Bez euforije do kraja kvalifikacija a onda abd put pod noge do Brazila.
Ja se iskreno nadam da ovaj novi selektor Slovačke neće baš eksperimentisati protiv Grčke jer im je konačno, nakon dugo vremena, atmosfera u reprezentaciji pozitivna. Mislim da im ne pada na pamet da izgube sa par komada razlike i da ponovo potonu u letargiju, mislim da će htjeti da se nadmeću dole a ako budu igrali kao protiv nas onda će glatko otkinuti poneki bod, moje mišljenje je da će biti 0:2, ljudi su baš kompletni u svim linijama.
Utakmice sa Slovačkom smo odigrali loše, to svi znaju koji iole prate igru a ne samo rezultat. Pukotina između odbrane i napada je bila ogromna i jasno se vidio nedostatak zadnjeg veznog, razbijača koji bi presjekao poneki njihov napad a ovako smo gotovo uvijek išli na postavljenu odbranu. E sad, zašto smo igrali bez tog igrača to zna Sušić, da li je Zahirović bio nespreman, za Rahimića to znamo ali baš nam je falio taj tip igrača.
Budućnost izgleda puno svjetlija, vidimo da smo puno dobili sa Hajrovićem i Bičakčićem, Zukanović je tu, uskoro će nam se pridružiti i Kolašinac i Hadžić, vratit će se uskoro i Vranješ ... Biće mogućnosti raznih kombinacija, još nam fali jedan kvalitetan backup napadač (Mahmutović?) i imamo reprezentaciju koja se može nositi sa svima a imamo i igrače koji mogu da promjene ritam utakmice. To je veoma važno.
Pojedini igrači su na zalasku karijere, tu prije svega mislim na Rahimića i Misimovića. Toga moramo biti svjesni, kako mi, tako i oni sami a bogami i Sušić. Nije uredu da se Misimović gura u prvih 11 nakon onakve igre u Zenici a Sušić na presici izjavljuje da je vidio već na prvom treningu da je Hajrović strašan igrač. Bez obzira na sve kredite, utakmicu mora početi najboljih 11. I pored toga, iskustvo Rahimića i Misimovića je itekako potrebno ovoj reprezentaciji, tako da su oni sigurni putnici za Brazil.
Dakle, ostalo je još malo. Velika je stvar da ćemo nakon Lithenštajna znati šta nam je raditi, tj. vidjet ćemo kako će odigrati Grčka i Slovačka. Ponavljam, ja se nadam maksimalnom angažmanu kod Slovaka (kao protiv nas) a u tom slučaju Grci će teško do punog plijena.
Sa aspekta navijanja, mora se nešto uraditi po pitanju Zenice. Naš tim je u Žilini imao puno bolju podršku nego u Zenici, iako je u Zenici bilo više naših navijača. Razlog je jednostavan, karte odu u ruke raznih manekena i manekenki, ljudi koji ne znaju osnovna pravila fudbala i kojima je jedino bitno da se lociraju na stadionu i objave pokoju fotografiju na društvenim mrežama. Pravi navijači ostanu ispred stadiona ili kući. Isto tako, onom seljakluku i roštiljadama na ulicama se mora stati u kraj, moramo pronaći načina za to.
Bez euforije do kraja kvalifikacija a onda abd put pod noge do Brazila.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Slovaci i da sami zele petardu od Grka, ovi im to ne bi mogli obecati. Maksimalno 2-1 za Grke ...
znam da nije ovo tema!! dali postoji ikaka mogucnost da adem ljajic zaigra za bosnu? ukoliko naravno zeli?posto vidim da za srbiju ne igra a kako stoje stvari i nece!!
ne postoji.iphone je napisao/la:znam da nije ovo tema!! dali postoji ikaka mogucnost da adem ljajic zaigra za bosnu? ukoliko naravno zeli?posto vidim da za srbiju ne igra a kako stoje stvari i nece!!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odigr'o je kvalifikacijsku utakmicu za Srbiju, znači da je nedostupaniphone je napisao/la:znam da nije ovo tema!! dali postoji ikaka mogucnost da adem ljajic zaigra za bosnu? ukoliko naravno zeli?posto vidim da za srbiju ne igra a kako stoje stvari i nece!!
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ja mislim daje on izbacen iz reprezentacije sa prijateljse utakmice prije kvalifikacija¨!Dex je napisao/la:Odigr'o je kvalifikacijsku utakmicu za Srbiju, znači da je nedostupaniphone je napisao/la:znam da nije ovo tema!! dali postoji ikaka mogucnost da adem ljajic zaigra za bosnu? ukoliko naravno zeli?posto vidim da za srbiju ne igra a kako stoje stvari i nece!!
Protiv Lihtenstajna ne bi trebalo biti vecih problema,pa bi trebao odmoriti Pape u toj tekmi mozda Dzeku,Lulica,pa i Pjanica,koji imaju opterecenje s kartonima.Dati sansu od pocetka Hajrovicu,Visci i mozda Stevi,ako do tada bude igrao za svoj Elche.Njih moramo pobjediti,a i nas drugi tim je realno kvalitetniji za klasu od njih.Tako onda u Litvaniju otici s najjacim sastavom i da glavni igraci budu spremni 100%,tako da nam se tu ne bi dogodio nikakav neocekivan problem 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.