Vodeći strijelci lige s po 3 postignuta gola su:
Damir Smajlović (NK Bratstvo),
Edin Bebanić (HNK Branitelj) i
Muhamed Mujić (FK Budućnost).
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam odnosi li se to na moj post ili na nešto ranije. Ako je na ovo što sam napisao ja sam samo naveo tablicu i vodeće strijelce bez ikakvih indicija o nečijoj (ne)kvaliteti.badblueboylivno je napisao/la:Nema potrebe za temu o najboljim igračima lige. Sličnu smo već imali, a u skoro cijelu godinu je na njoj napisano 10-ak postova. Uostalom, to bi moglo postati previše subjektivno jer većina nas prati samo svoj klub, a ostale klubove, samim time i igrače, vidi jednom, eventualno dvaput u sezoni.
moderator
A ti vidi jarane, on je najgore prosao, a tako su mogli nastradati i nogometasi Jedinstva, te premijerligaske sudije Jakupovic i Budimlic koji su stali u odbranu svog kolege...Grdan je napisao/la:Danas sam se vidio suca Karačića i baš je doslovno pretučen,lice puno modrica,ovaj "seljački" klub Mladost podhitno izbaciti iz lige
.
Samo da mi je znati kako ga je doslovno uspio neko pretuci jednim udarcemGrdan je napisao/la:Danas sam se vidio suca Karačića i baš je doslovno pretučen,lice puno modrica,ovaj "seljački" klub Mladost podhitno izbaciti iz lige
.
Brate ja nemam nikakve komplekse ni od koga, a pogotovu ne od Jedinstva, ipak ono sto je Jedinstvo pokazalo Doboju po meni nije za PL. Ekipa koja pretenduje na visi rang a autsajdera uz pomoc sudija ne moze dobiti i sto je jos gore od toga ne napravi mu ni jednu sansu realno nije za PL. Ali eto vidjet cemo nakon odigranih jos par kola da li cete se busati u prsa kako ste neporazeni i kako Vam niko nije zabio goLloriS je napisao/la:Ovaj ziher bas ima komplekse od jedinstva, de balavac gledaj svoj klub i nemoj drazati govor ovdje, jedes go**a a burek marka !!
Hvala na odgovoru. Samo vučem paralelu između tih dviju utakmica. Jer koliko sam shvatio na utakmici Mladost-Jedinstvo sudac je dobio negativnu ocjenu i zbog napada na istog predsjednik kluba (smatrajući da je Mladost oštećena) je divljak, seljak itd.(ponavljam da ne podržavam nasilje) A ljudi koji su napali suca koji je dobio pozitivnu ocjenu od UEFE (utakmica Jedinstvo-Branitelj) su kulturni, gospoda i sl.Mirzoni89 je napisao/la:@xvid
" onclick="window.open(this.href);return false;
s obzirom da su zatvorili temu 4. kola, da ti ovdje odgovorim, i to cu ponoviti uvijek, da je Jedinstvo osteceno u ovoj utakmici dva puta, prilikom ovog navodnog ofsajda i faula...
Sta ti ocekujes u ovoj ligi, da favoriti koji konkurisu za PL pobjedjuju u gostima kako hoce, pa mi smo uzeli bod i to je dosta 4 boda u 2 gostovanja. U ovoj ligi i onaj koji udje u PL nece imati vise od 12-13 bodova u gostima, tako da ce i biti poraza, Jedinstvo je imalo prilika protiv mladosti ali ne puno, i niko nije reko da smo mi kandidati za 1 mjesto, nakon 4 kola to niko ne moze reci ni za jednu ekipu, zato ne pricaj gluposti ovdje.ziher je napisao/la:Brate ja nemam nikakve komplekse ni od koga, a pogotovu ne od Jedinstva, ipak ono sto je Jedinstvo pokazalo Doboju po meni nije za PL. Ekipa koja pretenduje na visi rang a autsajdera uz pomoc sudija ne moze dobiti i sto je jos gore od toga ne napravi mu ni jednu sansu realno nije za PL. Ali eto vidjet cemo nakon odigranih jos par kola da li cete se busati u prsa kako ste neporazeni i kako Vam niko nije zabio goLloriS je napisao/la:Ovaj ziher bas ima komplekse od jedinstva, de balavac gledaj svoj klub i nemoj drazati govor ovdje, jedes go**a a burek marka !!
A sto vam je kulturna pubilkaKonjicBOY je napisao/la:
Ovi zapovci nikad gori, snimak Jedinstva jedna sansa, bilo je minimalno jos 3-4 sanse koje bi se izdvojile, dvije za Mladost, navodni penal, i jos dvije za Jedinstvo, Stojanova i Nuspahica, da vidi raja ovog Begovca na dijelu...KonjicBOY je napisao/la:
Ko je god dosao igrati u Bihac, nikad nije imao problema, ako nije iscenirano, ili ako neke vise instance nisu dogovarale nesto, uvijek je publika znala prepoznati fudbal, i tako ce dovijeka biti u Bihacu, ne znam ko je iz te UEFE bio na tom stadionu, niti me interesuje, tadasnji trener Karac rekao da bi volio ovakvo gostujuce sudjenje vidjeti i na utakmicama Jedinstva u gostima, to dovoljno govori, a po ovim zakljuccima nigdje ne pise da je sudija Karacic dobio negativnu ocjenu, kao sto je GK1996 rekao, ovaj je sudija sudio i Rudaru i nije bilo nikakvih problema. A ti si druze i sam rekao kako ovo ne bi sudio kao prekrsaj, znaci ipak po tebi za situaciju koja je direktno utjecala na konacni rezultat da sudija pogrijesi i da na kraju dobije pozitivnu ocjenu, mislim da to ne stoji. A sto se tice napada na sudiju Bandica, naravno da ni ja ne podrzavam nasilje, eno im kafane, pa nek se napiju i nek se marisu do mile volje. Nije to trebalo, ali je nazalost ispalo tako.xvid je napisao/la:Hvala na odgovoru. Samo vučem paralelu između tih dviju utakmica. Jer koliko sam shvatio na utakmici Mladost-Jedinstvo sudac je dobio negativnu ocjenu i zbog napada na istog predsjednik kluba (smatrajući da je Mladost oštećena) je divljak, seljak itd.(ponavljam da ne podržavam nasilje) A ljudi koji su napali suca koji je dobio pozitivnu ocjenu od UEFE (utakmica Jedinstvo-Branitelj) su kulturni, gospoda i sl.Mirzoni89 je napisao/la:@xvid
" onclick="window.open(this.href);return false;
s obzirom da su zatvorili temu 4. kola, da ti ovdje odgovorim, i to cu ponoviti uvijek, da je Jedinstvo osteceno u ovoj utakmici dva puta, prilikom ovog navodnog ofsajda i faula...
Nemoj se naći uvrijeđen, ali ovdje vidim mjerenje dvostrukim aršinima. Pozdrav.
P.S. Gledao sam ja taj video sažetak. 1. gol ofsajd ko kuća. Iskreno, ovaj prekršaj na vrataru Branitelja ja ne bih sudio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.